Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tbhnfco

co kupic 2 letniemu chłopczykowi na urodziny???

Polecane posty

Gość tbhnfco

kasa nie gra roli:)aby bylo cos super

Gość tbhnfco
nie ma czolgu na allegro:(jest tylko armata z plastikowymi kulkami. poszukam w sklepach bo pomysl mi sie spodobal. jeszcze jakies propozycje?

Gość Lizaplenzke
a Ja bym polecila jakas zabawke edukacyjna teraz tyle fajnych takich roznych zabawek i dziecko sie bawi i uczy .:)

Ja lubie dawac ksiazki..teraz jest cala masa fantastycznych z roznymi misiami itp dodatkami..fajne sa ksiazki eukacyjne z naklejkami lub kolorowankami albo zabawami typu gdzie na obrazku jest piesek..albo czym roznia sie obrazki;) roznego rodzaju klocki playmobile lub lego..bo to uczy i bawi i mozna laczyc z cala masa zabawek.. samochodziki tez fajna sprawa..np duzy do pchana na sznurku ..przyczepka czy wywrotka ostatnio widzialam domek teletubisiow z laboratorium itp dla chlopca i dziewczynki plus cala masa kredek..plastelin i zwiazanych z tym zabawkami..fajnie dawac prezenty ktore cos daja i nie ida szybko wkat;)

Gość tbhnfco
hmm...bajki ok,ale wole sama je czytac dziecku niz ma mnie w tym wyreczac jakis mis:)sama lubie ksiazki wiec co za tym idzie swoje dziecko tez bym chciala zarazic ta "pasja"-w domu czesto pojawia sie nowa ksiazeczka. ukladanki?tez super,ale jako prezent na 2 latka? wolalabym cos drozszego,porzadnego czym dziecko pobawi sie chociaz 2 dni;)wiekszosc zabawekio ktorych piszecie moge dac dziecku bez okazji... myslalam o rowerku haucka,ale zima idzie:(wiec poki co niech jezdzi starym;) dalej sie zastanawiam:)dzieki za pomoc:)

Gość tbhnfco
na kolorowanki,naklejki jeszcze za wczesnie widze...jak Maly dorwie cos do pisania to w mig przychodzi do mnie zebym to ja malowala:o

Gość tbhnfco
Papierowe Nozyczki,wiem o czym piszesz... wiem,ze swietne sa te ukladanki bo moj synek dzieki nim zaczal nazywac zwierzatka i takie tam.tylko myslalam o czyms...sama nie wiem o czym myslalam...wszytskiego duzo a przyjdzie co do czego to na 5 min zabawy..

Gość tbhnfco
o!taki pomysl mi sie podoba:)i mama sobie pogra;) na pewno wezme "klawisze"pod uwage!:):):) Papierowe Nozyczki -jestes wielka!:);)

jesli zdecydujesz sie na ksiazke to albo z duzymi rysunkami do pokazywania albo wiersze. Na bajki moim zdaniem jest jeszcze zawczesniej. Ja polecam: 1.kosz taki do zabawek z zawartoscia(czyli mozesz kupic samochody, klocki, cymbalki............itd 2. plecak z farbami do malowania palcami, blokiem rysunkowym, kredki, plastelina (moj uwielbia takie zabawy) 3.klocki drewniane 4.kolejka drewniana- mozna ja kompletowac(orginalna - ok 25 elementiw-kolo 120 zl, ale w tesco za 150zl mozesz kupic kolo 50 elementow)- super zabawa:) 5. polecam zabawiki fisher price- garnuszek na klocuszek-po wrzuceniu ksztaltow zabawka mowi (zalezy od ustawienia ) albo liczby albo nazwy ksztaltow -ang i pol 6.zestaw muzyczny- beben, cymbalki, berkusja.... 7.tablice i krede 8.laptopa dla dzieci (koszt kolo 120 zl) 9.klocki fisher price - z roznymi ksztaltami , rzeczami w srodku (takie szesciany) 10. zestaw narzedzi itd pozdrawiam i zycze milych zakupow:)

Gość tbhnfco
Dziewczyny jestescie cudowne:) ale siara:oinne mamy maja pomyslow 1000 a mi ich brak;) napisze Wam co wybralam z Waszej listy-bo Wielki Dzien juz w piatek:)

Gość doktor zbok
moze sanki

Gość tbhnfco
samochodziki ma 2 i faktycznie dobrze mu sluza:)jeden od znajomych,drugi od taty,ktory na sile chce z syna zrobic super kierowce;) na pewno woli te ,niz motorek na akumulator.kupilismy go z rok temu(tez pomysl meza) i do dzis stoi zakurzony w garazu.nasz synek boi sie tego wynalazku,wiec jeszcze nie nadeszla jego pora...(to tak w razie czyichs glosow zeby kupic akumulatorowe pojazdy:)) najbardziej przemowily do mnie:keyboard(z mikrofonem),kolejka drewniana(samej podobaja mi sie drewniane zabawki),garnuszek-klocuszek.sie zobaczy;)

Gość tbhnfco
kupilam...nastepny samochodzik:).tzn dokladnie motorek,ale juz bez akumulatora(zeby sie nie bal)tylko taki do odpychania nozkami.pomyslalam sobie,ze pojazdy to pewniaki-dziecko zawsze sie ucieszy;) do tego puzzle,figurki braci Koala(jedna z ulubionych bajek)i jakies karty do zapamietywania.zobaczylam szczescie w oczach mojego dziecka wiec chyba mu sie podobaly prezenty;) dzieki Dziewczyny!

Gość tbhnfco
w sklapach w ktorych bylam byly kulawe kolejki:(jakies takie nie tego... ale pamietam,ze w IKEA sa niezle i przy najblizszej wizycie w tym sklepie ja kupie,bo pomysl bardzo mi sie spodobal.