Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek z londynu

jak poznać polkę w londynie

Polecane posty

Gość jacek z londynu

z moich obserwacji: idzie polka - płaska dupa, krzywe nogi, tapeta na twarzy idzie brytyjka - zgrabna pupcia, duże cycki, szlachetne ruchy, ładna twarz

Gość to...
chyba na odwrot?

Gość jacek z londynu
właśnie że nie ! bardzo się zdziwiłem, okazało się że brytyjki są ŁADNIEJSZE od polek

moze masz inny gust bo ja wlasnie wrocilam z angli k to nie tylko moja opinia byla.

Gość Sara_f
jasne! Brytyjki sa do bani. Maja dupy wielkosci moich dwoch, tylko tapety i modne ciuchy- a wcale im to nie pomaga

Gość jacek z londynu
brytyjki są śliczne, tyle że niestety gardzą polakami. tutaj polak ma opinię jak rumun w Polsce . naprawdę są bardzo ładne

Gość no to zostań tam jacku
znajdź sobie angielke i zyjcie długo i szczęśliwie... tylko po co ten topik zakładasz????

Gość Sara_f
Tylko ze ja bylam w Birmingham wyobraz sobie i nie moglam odpedzic sie od facetow, a Angielki sa zawisle i zazdrosne. Zreszta kazdy Ci tam powie ze Polki uchodza za ladne. Fakt Angileki szybciej daja dupy

Gość Bugs Bunny
Brytyja chodzi po ulicy bardzo spokojnie, nie rozgląda się. Polka natomiast gapi się jak tu poderwać "brytyjczyka" i zachowuje się bardzo głośno. Pracuję tam już cztery lata i "angole" o polkach nie mają wygórowanego mniemania. Polki są łatwe. Aż przykro o tym pisać!

Gość bleblebleble
stary to Ty musisz mieć niebanalny gust skoro podobają Ci się angielki......wrrrrrrr..........aż mnie ciarki przeszły.byłam tam niedawno.one są .....brzydkie po prostu.

Gość jacek z londynu
to prawda że polki się rozglądają . często też puszczają się z turkami i murzynami, dlatego angole nie mają do nich szacunku. brzydkie są "angielki" z importu, dzieci imigrantów - indusów, pakistańców, arabów. arabki np. mają duże nosy :O angielki są bardzo ładne, zresztą moje kumple też myślą tak samo, ale nie wszyscy. Z reguły mówią że brzydkie gdy dają im kosza :D

Gość Bugs Bunny
Ja pamiętam popis pewnej polki w "brytyjskim" Big Brother.Do dzisiaj koledzy śmieją się ze mnie i pytają czy wszystkie polki mieszczą w sobie butelki. Myślałem wtedy, że zapadnę się pod ziemię. Pytają mnie do dziś czy tylko od piwa czy może od whiskey 1l też. Czasami mam ochotę "im" chlapnąć. No ale cóż cała "brytania" to widziała.

Gość jacek z londynu
ta polka z Big Brothera to Kinga Karolczak, znana postac w polnocnym Londynie :D

Gość Bugs Bunny
tate włazi mi do wanny:classic_cool:

Gość Andreww
Sara_f , ale to chyba na odwrót. Polki szybciej daja.

Gość polki daja dupy cudzoziemcom
polakom daja po pol roku, dlatego ze musza udawac swiete cnotki, ktore sie modla 3 razy dziennie

Gość jijijijijijihuhuh12345
wystarczy znać kroki, polkę wszędzie tańczy się tak samo...

angole o polkach mowią ze są łądne i szczupłe o czarnych ze maja za duża dupe, ogromne szpary, i sa niewyzyte, dlatego sznujacy angol czrnej laski w zyciu nie stuknął co do ładnych angolic..... mało jest takich, moja ulubienica to pół brytyjka pół tajka- jest przepiękna. Angolice lubia Polaków- bo sa tacy jak to określają rodzinni- ale jak sie po angielsku nie spika... to trudno sie przekonac. jeszcze dodam, że najbardziej kocham browar łoś, a wszystkie inne bardzo lubie.

chce wyjechac do anglii ale mnie wasze opowiesci co sie tam wyrabia przerażaja:-O

Gość manchester
to niestety prawa ze polki sie sypia ....smutne ,a co gorsza z ciapatymi itp...bleee ale faktem jest ze uroda bija angielki bez watpienia!!!!! angielki sa puste i brzydkie

Gość wdbj
ech, Polki na tle Brytyjlek (tak, tak, Brytyjki mogą stanowić tylko tło) są nie tylko ładniejsze i zgrabniejsze ale także bardziej zadbane

polki zadbane?- zarabiaja 3.5 funta na godzine- co se za to kupią?- po zapłąceniu czynszu to im nawet 300 dolców na waciki nie zostanie. A taka bogata angielka to se na zakupy chodzi, to jakis kosmetyk, to jakaś sauna. pozatym dosiaść polke w londku po ciapatym... obrzydlistwo.

a nie mówcie nikomu- spotkałem kumpele w parku, ze swoim \"chłopakiem\". gadamy gadamy, i zaczyna o nim opowiadac- wiesz, bo on jest brytujczykiem. (ja patrze ciapaty z krwi i kości) ... ma paszport brytyjski kontynuuje... zapytałem gdzie sie urodził :P- taki z niego brytyjczyk jak kazdy z nas moze być.

Gość jacek z londynu
gadalem kiedys z ciapatym, tajemniczo sie usmiechal gdy rozmawialismy o polkach. Zrozumialem ze oni marza o bialych kobietach, ale nie maja szansy z brytyjkami bo pochodza z najgorszych slamsow i wszedzie tworza syf wokol siebie. Brytyjka predzej sie zastrzeli niz pojdzie z ciapatym na randke, ale polka jest chetna, szczegolnie gdy on wyciaga swoj brytyjski paszport z dziurawych portek

Gość dhdherhwu
moj kolega byl w Angli i mowil ze angielki sa grube i brzydkie!!! jendak wiekszosc Polek( bo s a wyjatki) sa latwe ! szukaja bogatego kolesia aby nie klepac w POlsc biedy

Gość rumun osiedlowy klak
twoj kolega to brudas i nieudacznik jak widzi same grube dookola

no ale brednie wypisują tu niektórzy. w Anglii nie byłam nigdy ale mam w domciu cós takiego co się nazywa polsat cyfrowy, tam są programiki produkcji BBC i innych stacji angielskich np. seks inspektorzy, jak się nie ubierać itd. ludzie jakie te baby tam to są kupy! mordy jak niewypał, no takie paszczury że proszę was ! i jak to oglądam czasem z moim facetem to on mówi że bardzo się dziwi że ci anglicy z takimi paskudami seks uprawiają. tam niektóre mają takie twarze że się wierzyć nie chce. a takie mają zajebiste ciuchy, kosmetyki itd. ale to i tak nic nie daje, one są brzydkie jak noc listopadowa. jak ktos twierdzi że polskie laski są brzydsze to chyba powinien sobie wreszcie okulary sprawić i to mocne. ja pierdzielę ale bzdura !

Gość anglicy też do przystojniaków
nie należą;)