Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek z londynu

jak poznać polkę w londynie

Polecane posty

tworek-gorszego ciola od ciebie jeszcze \"nie przezylam\" naucz sie erst etwas deutsch und dann erzähl mal die scheisse ok??? a jaka opinie maja polscy faceci za granica?? ze za smieszne tysiac euro doslownie zapierdalaja na budowli ja psy!!! i gapia sie za kazda fajna dupa,ostatnio jak szlam zaczeli komentowac po polsku smierdzace buraki! oczywiscie mysleli ze nie rozumialalam,bo sa na tyle prymitywni ze sie nie domyslaja ze w DE tez mieszkaja polacy. boze co za narod! niemki angielki ruskie ukrainki to tez kurwy wiec o co wam chodzi???? a ze polski wola obcokrajowcow to nic dziwnego ,bo chociaz je dobrze traktuja(nie mam tu na mysli turasow i tego calego scheissu).a polak tylko narzeka,nie dba o siebie,jest leniwy i brzuch mu rosnie od taniego piwa z aldika!!! albo lidla! jestescie porabani i tyle!!! pa!!

Gość co wy opowiadacie ze Polki sa
spasione??? to chyba Angielki, ostatnio rozmawialam z kumplem, przeslal mi stronke z klubu, w ktorym pracuje, w galerii na jkies 50 zdjec Angielek moze 2 byly w miare ladne! reszta to takie pasztety, grube i jakies takie nijakie, widac ze kase maja ale za grosz gustu i urody:O to samo faceci , modne fryzurki ale pyszczki masakra, jednym slowem burki jak bede miala czas to poszukam tej stronki

Gość co wy opowiadacie ze Polki sa
spasione??? to chyba Angielki, ostatnio rozmawialam z kumplem, przeslal mi stronke z klubu, w ktorym pracuje, w galerii na jkies 50 zdjec Angielek moze 2 byly w miare ladne! reszta to takie pasztety, grube i jakies takie nijakie, widac ze kase maja ale za grosz gustu i urody:O to samo faceci , modne fryzurki ale pyszczki masakra, jednym slowem burki jak bede miala czas to poszukam tej stronki

Gość gaskaBalbinka_
joanna84 pisze o moich obserwacjach (nie wyzywam Polek od dziwek a Angielek od spasionych krow to juz zle...? ) wnioski wyciagnij sobie sama... ale widac tak cie w szkole nauczyli zeby ci podac gotowe na tacy .. trudno

Gość TRzeba miec klase kase
Boze ludzie przestancie uogolniac. JAk sie ma kase to sie wyglada dobrze i tyle koniec kropka. Tez jestem emigrantka, mam bardzo mocny akcnt i kazdy zawsze pyta skad jestem. Wiele osob od razu poznaje ze jestem polka, innne mysla ze ruska albo brazylijka, ale to o niczym zlym nie swiadczy. To prawda polki poznac po rozjasnianych zniszczonych wlosach ,tanim makeupie na twarzy, jeansach z najtanszych sklepow i adidaskow, ale co maja zroic jak nie maja kasy, boziuuu. Ja sama pracuje jako modelka , zaraiam dobra kase, jezdze bmw, mam kilka torebek od Luis'a Vuittona chcoc mam dopiero 21 lat, niewiele Angielek w moim wieku moze sobie na to pozwolic. I znam kilka polek takich jak ja, wiec nie wrzucajcie wszystkich ludzi do jednego wora, ze jak polak to biedak i zaniedbany. Wiem mam zajebiste szczescie w zyciu, ale nie patrze na ludzi tak krytycznie jak Wy. Sami nic pewnie nie macie a wyrzywacie sie na takich samych jak WY. Przestancie.

Gość uppaaaa
Hmmm...jeszcze nie widziałam chodzącego tańca czeskiego, tym bardziej po Londynie.NAzwy mieszkanców panstw piszemy DUŻĄ literą, niedouki.

Gość majkel dzekson
przeczytlam caly topik i sie wypowiem. mieszkam w dublinie. wyjechalam z polski rok temu, mialam extra robote, mam wyzsze wyksztalcenie, studia za granica, mowie biegle po angielsku, francusku i hiszpansku, genralnie kwiat polskiej inteligencji itp itd. - tak mi sie chcialo obalic stereotyp nr 1 o wsiokach emigrujacych. nie zadaje sie z polskimi chlopakami wcale. lubie poludniowcow: hiszpanow, brzylijczykow, ostatnio faza wloska. z azjatami sie nie zadaje, nie pociagaja mnie nic a nic. mam 28 lat i jestem szczesliwa niezalezna, samodzielna kobieta. jak mi trzeba to wciskam sie w kiecke, obcasy i ide znalezc rozrywke. i zazwyczaj odnosze sukces, wcale nie dlatego ze jestem latwa tudziez jakas inna brednia wypowiedziana wczesniej. bzykam sie z kim mi sie chce i wybieram zawsze najlepszego towara na imprezie, a nie jak sadza niektorzy pierwszeg, ktory postawi mi drinka. to jest kolejny punkt: zawsze sobie sama kupuje akohol, stac mnie, a ich 5 euro oszczywam wartkim strumieniem. a udaje mi sie wyrwac najlepszego towara bo jestem mila i sympatyczna, usmiecham sie i lagodnie do nich gadam, czego zdecydowanie irlandzkie i angielskie grubasy nie potrafia. bo grubasami sa. nie zebym ja byla modelka - mam co trzeba i gdzie trzeba i tyle. irlandi i angielki sa wredne, aroganckie, grube i bez stylu. maja od cholery kasy, wydaja niesamowita ilosc pieniedzy na szmaty i kosmetyki, ale w koszmarny sposob - bez sensu zupelnie. polskie chlopaki sa z kolei jeszcze bardziej bez stylu, nie potrafia uwodzic, sa nieatrakcyjni i tyle. no dosc. pozdrawiam z dublina

Gość regedit
jestes skromna to fakt laski na wyspach sa ladniejsze od polek !!!

Gość nutt
ludzie dajcie spokoj. wszelkie uogolnianie nie ma sensu. kazdy ma wsrod swoich znajomych kogos kto reprezentuje pozytywne cechy Polakow jak i te zle. sa tu ladne i zadbane Polki, sa tez brzydkie i tandetnie ubrane. jedne stac na fryzjera i eleganckie ciuchy a inne nie. jedne pracuja w biurze inne sprzataja a jeszcze inne szukaja bogatych frajerow zeby je bylo stac na luksusy bez ciezkiej pracy. wkurza mnie generalizowanie o Polskich blond-dziwkach bo ja jestem tu razem z mezem i nie jara mnie kiedy jestem zaczepiana przez Anglikow tylko dlatego ze mam slowianska urode i blond wlosy. ostatnio obielam wlosy na krotko i wyobrazcie sobie ze jakos przestali na mnie zwracac uwage. nie zgodze sie tez ze wszyscy faceci w Angli to brudni i ordynarni robole. kiedys codziennie jezdzilam z pracy pociagiem z grupa Polakow - czysto ubranych, pachnacych i rzucajacych K..... po jakim czasie dopiero wyszlo podczas rozmowy ze pracuja na budowie. jak widac w odroznieniu od Anglikow chcialo im sie myc i wozic ubrania na zmiane.

Gość no moze ja ....
dobrze laska gada .........:) tzn majkel dz. 🖐️ tylko wiesniary za drinki, kawusie, pare wyjsc daja d**y szanujcie sie dziewczyny !

Gość brazyle to parodia
faceci z brazylii sa beznadziejni!!! ten sam poziom co paki czy tez hindusow, uciekaja przed bieda. Bieda w brazylii jest przerazajaca, wieksza niz w polsce!!!

22latka_ -> rzucasz sie na mnie jak jakis wsciekly matol ... Nawet mi sie nie chce pytac jaki jest twoj problem :) Zwisa mi to zreszta, bo pewnie jestes wlasnie przedstawicielka takich \"polaczkow\" o ktorych pisalem :p Czy ty moze jestes biedna \"wysiedlona\" ? :) Bo jak tak to wynocha na niemieckie forum .. :)

kirus,tak mi cie zal. ciesz sie ze masz \"prace \"w uk,nie nie podniecaj sie tak angielkami,bo one i tak nawet na ciebie nie spojrza. chyba ze urzekniesz ktoras swoim perfekcyjnym angielskim;)bo na pewno umiesz super po angielsku nie? wiekszosc polakow w UK wlada czysta angielszczyzna po 3 tyg.pobycie juz! geniusze!!!:);) wiecie co jest najtragiczniejsze??? ze polscy faceci pluja na polskie dziewczyny,wyzywaja je od grubych,bezgustownych ,brzydkich itd!!! jak mozna byc takim podlym? czego oczekujecie w zamian? tu w niemczech kazdy zna polakow-chlopakow.zlodzieji aut a nie polki dziwki! ukraina i rosja bije polki na leb! zastanowcie sie co wy piszecie.fajnie ze wam sie anglia podoba i daje wam szanse zarobku ale nie musicie od razu pluc na wasze rodaczki,do ktorych i tak wrocicie,bo zadna angielka na poziomie nie wezmie sobie jakiegos polaka robola! wrocicie w stare katy i bedziecie szukac kandydatki na zone i matke dla waszych dzieci.ale nie zapomniec.te lepsze juz wyjechaly.);):) do autora tematu--wspolczuje ci ze jestes takim popaprancem emocjonalnym, ale i takie stworzonka gdzies tam w oddali,w angielskiej wiosce maja prawo egzystecji! bye!

tworek----jedz do tworek,to miejsce dla ciebie:) juz lozeczko dla ciebie grzeja i mam nadzieje ze tym razem z niego wypadniesz, tak jak to mialo miejsce w twoim smutnym dziecinstwie! tobie juz podziekujemy a reszcie zycze milego wieczoru!

Gość buahahha dobre 22 latka
:););) dobre! on jego za mocno kolysali

22latka, ehhh, co ja mam powiedziec, rece opadaja, mam wrazenie ze albo internet to dla ciebie nowosc albo wszystko odbierasz bardzo konkretnie, domyslam sie ze chodzi o te linki co zamiescilem powyzej. ehhh. trzeba miec poczucie humoru aby ogladac te linki i dla humoru je zamiescilem. rozumiem ze angielska k00ltura jest ci obca i wzielas to bardzo na serio. :( a teraz moja kolej wykazac sie brakiem myslenia abstrakcyjnego i zapytam sie co masz na mysli piszac praca w cudzyslowiu bo nie kojarze

Gość 22 latka to
nadeta glupia pi..z..da od takich idiotek wlasnie trzeba sie trzymac z daleka :(

Gość kirus skoro mycie kibli
to dla ciebie praca to powodzenia!!!masz ambicje:) jakas angielska babke klozetowa na pewno urzekniesz! 3mamy kciuki!;);)

Gość lepiej skończcie ta glupią
DYSKUSJĘ bo niektórzy swoimi wypowiedziami tylko udowadniają swoją niską kulturę osobistą i nic poza tym !!

Gość lepiejSkonczcieGŁUPIĄdyskusję

zawsze liczylem na to ze jakas klotzwomanka doceni solidna robote jezykiem po muszli :classic_cool: dzieki za dodanie otuchy

Gość huhuehuhuehuhuhe
wide ze sie jakies zaprzedane szwabiatko oburzylo na polakow znowu :( tez tam mieszkalem i potwierdzam ze przesiedlency to ohydna banda sprzedawczykow, i to w dodatku glupich jak but, i nie do wiary zupelnie ... teraz spier..lilem za ocean i nie mam juz z ta odrazajaca banda zmaterializowanych prymitywow nic wspolnego ...