Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek z londynu

jak poznać polkę w londynie

Polecane posty

Gość Co za czasy co za obyczaje
coz społeczenstwo jest coraz bardziej rozbestwione sexualnie przeciez gdyby nie miały klientow, gdyby nie było na ich usługi zapotrzebowania to ich ilosc nie zwiekszałaby sie w takim tepie :-P We wczesnych latach 90-tych ilosc prostytutek w całej Polsce była troche mniejsza(teraz w dobie internetu zobaczcie ile przybyło takich portali)

ja nie osadzam, to taka tylko obserwacja :) a takie \"rozbestwienie\" nawet mi sie dosc podoba ;)

Gość nanana przykład
Ktos chce poszukac normalnych ogłoszen towarzyskich powtarzam normalnych! Chce poznac kogos a tu co...?? po wyszukaniu w necie- po wpisaniu anonse towarzyskie pojawiaja sie prawie same anonse erotyczne z wulgarnymi juz z twarzy rozgraczonymi kobitami

Gość do tworek
jedziesz tam wkrotce??? :-P :-P

prawda.polki to w duzej mierze kurwy. Ale to wynika z biedy i mentalnosci.

Gość sikun to tranwestyta

Gość wrrrr wrrrr
a sikun to pojeb i chamisko , co wynika z tego ze jest pizdziel :(

uwazam, ze Polki za naprawde, ogilnie mowiac, brzydkie. Nie potrafia nawet strojem wydobyc z siebie nawet krzty piekna. Angielki sa zadbane, szczuple. Dopiero jak zestrzeja sie to sa grube. ale zalezy jeszcze gdzie. w polnocnym Londynie (w Hampstead np.) gdzie mieszkam ludzie sa bogaci i kobiety sa tam piekne. natomiast w poludniowm Londynie-biedniej i kobiety mniej o siebie dbaja.. do takiego doszlam wniosku. Oczywiscie nie jest to zadna regula. Obraz typowej 20-25 letniej Polki (oczywiscie sa ladne Polki, ale to zadki widok): krzywe nogi, nieproporcjonalne rysy twarzy, wiesniacki balejaz, krotko sciete wlosy, na chlopaka prawie, jeansy z rynku i adidasy. Obraz 20-25 letniej Angielki: Wysoka, szczupla, zadbana, dlugie blyszczace wlosy, ladna figura... Moj chlopak mowi ze jego kumple maja duzo dziewczyn z Polski ale tylko dlatego, ze sa latwe. mowi ze sa brzydkie. Kiedy mnie poznal myslal, ze jestem francuska, wiec nie mowie tutaj o sobie. Z czego sie ciesze niezmiernie :) Polki zacznijcie o siebie dbac

Gość piątek trzynastego
🌼 👋

Gość piątek trzynastego
🌼

Gość piątek trzynastego
🌼 :P [język wysokiego poziomu]

Gość myslal ze jestes francuzka
dobre ciekawe DLACZEGO :-P JOASIU CHCIAŁAS SIE DOWARTOSCIOWAC SWOIM PRYMITYWNYM KOMENTARZEM COZ... DLA WIELU ANGLIKÓW I ANGIELEK JESTES TAM OSOBA GORSZEJ KATEGORII WIEC CIESZ SIE PROZNA ZE CIE W OGOLE JAKIS CHŁOP CHCIAŁ.

Gość Gothic_beauty
:) wcale nie. pracuje w wielkiej firmie i nie ma tam zadnej polki. kazdy mnie ta lubi i nikt nie traktuje mnie jak wiesniary. wiec nie mow jesl nie wiesz. ja tylko piszetak jak uwazam:) i sie raczej nie mysle.

Gość Gothic_beauty
sorki Gothic Beauty i joanna1984 to ta sama osoba, mam dwa nicki:)

Gość rzadki pisze sie przez rz
wiec widzisz ani polskiego dobrze nie umiesz a tam pewno gadasz ale jakas łamana angielszczyzną. Opowiedz nam prosze cos wiecej w jakiej firmie sprzątasz ?

Gość Gothic_beauty
No coz. speieszylam sie wiec zjadlam r. No ale zakompleksieni Debile mysla ze nie znam polskiego. dobre hahah! Otoz pracuje w firmie o nazwie William Pears Group of Companies Limited. Jestem tam asystentka duyrektora.narazie w wersji junior bo sie ucze ale po jakims roku czy dwoch dostane awans... jest super. podoba mi sie. :) www.williampearsgroup.co.uk

Gość spoko ja tez sie ciesze
ze duzo Polaczków wyjechało bo teraz jest mniejsze bezrobocie, a pracodawcy lepiej traktuja pracownikow bo w niektórych branżach zrobił sie w koncu luz. I najwazniejsze jestem u siebie i nie mam statusu emigranta czy tam rezydenta co ma ograniczone prawa w niektorych sferach. LOL

Gość Gothic_beauty
no to obydwoje sie cieszymy...:) i jest cool. :) ja nie czuje sie wcale ja emigrantka i zarabiam dobrze o moge spelnic swoje marzenia

Gość spox tylko ze konkurencja
szykuje sie do przyjazdu- niektore Rumunki( nie mylic z cygankami) i Bułgarki tez sa ładne :-D

Gość Gothic_beauty
sa ladne... odnosze wrazenie ze wszystkie nacje sa piekniejsze od polskiej

Gość a wez se lepiej
w pipie pogrzeb a nie sciemniaj .. :(

Gość Gothic_beauty
ta u gory to podszyw! przepraszam za jej nedzne slownictwo. eh!:)

Gość jestescie szczury
gothic beauty -> a po co ty sie tu chwalisz gdzie pracujesz pipo ? Pytal cie ktos o to ? chcesz nam tu zaimponowac ? spadaj idiotko ...

Gość Desly
Wszyscy mezczyzni na swiecie sa lepsi i przystojniejsi od polskich mezczyzn.

Gość gaskaBalbinka_
......... klotnia nad wyzszoscia Polek czy Angielek nie ma sensu, sa wieczory gdzie wychodze i mysle: ale piekne te angielki: zadbane, wlosy dlugie blyszczace (widzieliscie angielki z krotkimi wlosami na chlopaka ???? bo ja nie) ....albo wchodze do sklepu i mysle: to na pewno Polki- tluste wlosyz odrostami, beznadziejna, pryszczata cera, (czasem pokryta marnym fluidem) spodnie z najtanszego jeansu, sweterek lub golfik i torebka ze skaju... Innym razem widze otyle, oblesne, niezadbane, przeklinajace, pijane, dymiace jak komin Angielki rowniez w dlugich wlosach, co szampon i wode widzialy tydzien temu ... I gustownie ubrane Polki ....... Faceci Polacy? Dzinsowa, wytarta, brudnawa kurtka bez wyraznego kroju, opadajace spodnie na plaskeij dupce, brak przedneigo uzebienia, faja w rece ...nieraz piwko ... metne spojrzenie Oraz - jak moj mily koega Maciek - wysportowany, zadbany i kulturalny, przemily facet----ale to rzadkosc ...... szkoda ... bo wole takeigo Macka niz krzywozebego, ciagle chlajacego, krzywozebego Angola (nie wspomne o brudnym ciapatym ... mowiac brudnym mama na mysli jego skore, bo nie wiem, czy sie myje, nie sprawdzalam i nie mam zamiaru......... chodze tez na kurs z pakistanska dziewczyna- b. mila, ale cera wyglada jak po dniu orania pola ....... :o ) Do ewtl pytajacych: Tak, jestem rasistka Nie generalizujcie, bo i tak nie osiagniecie kompromisu ... A stereotypy wyrzuccie z waszych glow - pelynych moli nadgryzajacych wasze szare komorki I Polki i Angielki, i wszelkie inne laski moja byc latwe ........ a moze po prostu korzystac z zycia..? Zalezy jak na to patrzec ...

Gość rania75
to ze Hitler byl zly nie znaczy ze wszyscy Nimcy to mordercy.. tak samo jest z Polkami oczywiscie sa dziewczyny ktore sie nie szanuja ale to nie znaczy ze wszystkie jestesmy takie

Gość facklands
tez mieszkam w Londynie i jestem rasista!!! Nie bylem nim zanim tu nie przyjechalem. To co sie tutaj dzieje jest straszne

gaskaBalbinka_ czytam ta twoja wypowiedz kilka razy i ni jak nie widze w niej sensu... albo albo, albo taki albo taka. boze!