Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek z londynu

jak poznać polkę w londynie

Polecane posty

Gość jaja samuraja
lepiej sie za japonkami rozejrzyjcie

Gość yoshihiro
Nie żeby mnie obchodziło kto z kim i za ile, ale śmieszy mnie jak panienki sypiajace z czekoladowymi tak ich chwalą i wysławiają pod niebiosa cnoty. Najcześciej kochanica zostaje sama i z brzuchem :P. To, że się z kimś rżnie nie oznacza, że się chce z tym kimś żenić :P To akurat taka sama prawda i w Anglii i w Polsce...

Gość Mr.X
Poprostu polki które mówiły na tym forum że się pier...ą!z ciapatymi muszą być strasznie brzydkie i mieć ogromne kompleksy bo normalna szanująca się polka by tego nie zrobiła!ja nie mówie że muszu uprawiać sex tylko z polakami ale do przesady!Za wszelką cenę chcą się ustawić w anglii i biorą sie za co popadnie!wstyd mi za nie i myśle że nie tylko dla mnie!Więcej honoru!!!

Gość s_ELEN
Mr.X masz rację

Gość Niezastąpiony
Po co ci Polka. Wszystkie to dupodajki, które lecą na kasę. każdy arab i czarny to wie. Radzę poszukać sobie innej.

jak poznać polkę w londynie - hmm jest nie modnie ubrana niezna sie na trendach zarabia najniższa krajowa daje dupy za pare funtów szuka bogatego frajera zeby zrobil jej dziecko i zeby mogla z nim zostac w anglii niezna jezyka ang. albo zna "ino ino" mało dba o higiene po tym poznac polkę w londynie

I dlatego jak bylam w Londynie, to Pakistańczycy wołali za mną: "Ooo, ty jesteś dziewczyna100 z kafeterii. Podobno jesteś gościnna w kroku"

oczarowałam pakisów moimi kaloszami z filcową wkładką, umiejętnością pierdzenia pachą i zapachem perfum o aromacie zjełczałego czosnku

ty tezsie potrzywasz bo masz dwie litery O jesteś/jesteście niedorozwinięci czy tacy szkaradni - poco to robicie - niemacie dziewczyn - zadna was niechce? ze czepiacie sie tutaj ludzi

a teraz kretynie w dacie 1916 zamiast pierwszej 1 masz litere l popierdolony jestes i widocznie nikt cei niechce pasztecie dlatego tu leczysz swoej kompleksy

zdrwo masz brzydalu nasrane do gara. ale cóz jak sie niema dziewczyny i kolegów to pozostalo wypisywac tylk otakie rzeczy jak ty i podszywac sie pod inne niki. jestes nieudacznikiem - innaczej nei robilbys tego co robisz. zmien sie czlowieku bo tak to dalej pozostaniesz nikim obesrańcu z mały kutasikiem

Gość Polka zgrabna i ladna
Ja czesto jak na wakacje jezdze do cieplych krajow to widze ludzi roznych nacji.Rok temu widzialam 2 mlode Angielki chyba z ojcem byly na wakacjach, jedna wazyla chyba 100kg do tego cera biala jak mleko, wlosy jasniutki blond. Wygladala jak swinia. Zero makijazu, ubrania jak wyjete z babcinej szafy. Siostra nieco lepsza, bo chociaz taka gruba nie byla i miala ciemne wlosy wiec tak swiniowato nie wygladalo, ale zeby powiedziec ze ladna byla to sie nie da. Moj chlopak jak je zobaczyl to stwierdzil, ze takich szkarad jeszcze nie widzial. Ale to prawda, ze sa tez ladne Angielki, kiedys poznalam jedna babke, ale ona to raczej byla Szkotka, ale na prawde byla piekna i zadbana. Tyle, ze kasy miala fure. U nas laski ze skromnym budzetem potrafia o siebie zadbac. I o wiele lepiej sie prezentuja. A czy sie puszczaja czy nie to juz ich sprawa. Wszedzie sie znajdzie kobiety piekne i brzydkie.

Gość Polak mieszkający w Anglii
Ale Panowie po co się zajmować tymi Polkami co się puszczają za granicą. Po co o nich zakładać tematy na forach. One mówią to celowo żeby nas zdenerwować. Wiem, że Polacy są pogardzani przez swoje rodaczki. Ale co najbardziej boli kobietę: brak zainteresowania ze strony mężczyzn. Poprostu mówcie im, że są brzydkie tylko w oczy. Niebawem do Polski przyjadą Ukrainki i inne ze wschodu do pracy. A to są naprawdę ładne kobiety nie to co nasze Polki z ogromem fluidu na twarzy i farbowanymi na czarno włosami.

Gość fipek
nie byłem nigdy w Angli i tylko na podstawie programów oglądanych w BBC lub w innych angielskich kanałach mogę stwierdzić,że z urodą wyspiarek nie jest najlepiej,uważam,że Polki naprawdę mają ciekawą i interesującą urodę,idzcie do pierwszej większej galeri handlowej w Waszym mieście,a sami zrozumiecie o czym mówię...

Gość jjjaaaakkk
ciapaci to stare k...a brudasy i ja nie wiem dlaczego nasze kobiety na nich tak leca?powiedzcie...? a bretyjki sa k....a brzydkie!!!!!!!!!!!!!

Gość kasia-z-podlasia
eh wieśki,tak naprawdę wstyd w anglii przynoszą nam tylko faceci- wiecie że sprawcami ponad 50%gwałtów na wyspach sa POLACY?!?!?! obleśne polskie wiesniaki nie umieją sie zachować a na forach wypłakują się jakie to polki są podłe bo bzykają się z azjatami,angolami itd hmmm tylko że my nie robimy nikomu krzywdy zauwazcie ze jak na angielskich forach anglicy pisza o polish scums to piszą o facetach często zaznaczaja ze polskie dziewczyny są miłe a faceci-jeden chlopak z fabryki(anglik)opisał sytuację jak polskie wieśnioki kradły jedzenie,obsrywały toalety tak ze goowno było na scianach,nie znali słowa"przepraszam"itd :P no a 2 sprawa czy polki sa łatwe?pewnie że są-każda normalna dziewczyna jest łatwa=bzyka się z kim jej sie podoba a że akurat z cherlawym polaczkiem jej sie nie podoba to nie powód żebyście się wyżalali na forach wstrętne pasztety :p i kto zakłada takie tematy raczej polki nie zakładaja mimo że polaka w londynie idzie rozpoznać od razu-wąsy,wiejska twarz,kiepskie ciuchy, a polki wiadomo że są ładne podobnie jak angielki są ładne wiadomo że rzekoma brzydota angielek to mity wymyślane przez polaków na których angielki nie chcą patrzec :P bo jesteście a fuj p*** rasistowski lumpenproletariat z polski polscy faceci i "szanujące się"cnotki pipki z polski nie powinny być wpuszczane do anglii wyemigrujcie wszyscy do watykanu najlepiej zmywac kible czy grabic liscie tam bedziecie mogli celebrowac swa cnote i switeosc :P a ta panna ktorej facet mowil ze anglicy chodza z polakmi ale uwazaja z\je za brzydule-oj zejdz na ziemie mowi tak by zamydlic ci oczki a za twoimi plecami bzyka sie z tymi "brzydkimi"laskami i wszytskim opowiada ze ty jestes brzydka ;) a faceci anglicy-hmmm moze sa troche brzydcy ale mnie ta ich bladosc i krzywe zeby pociaga.zreszta wogle MAJA zeby-w przec.do polakow:D i nie sa tak cherlawi jak nasi krajanie btw.dla anglika polka,rosjanka,ukrainka sa nie do rozroznienia i to wszytsko sa "east european bjutis"hehe a facet z polski czy ukrainy to zwykly gupi robol chlopcy pogodzcie sie z tym ze mamy calkiem inny status i ze i tak nikt was nie lubi oprocz waszych glupich polskich dziewuch ze swastykami wydziaranymi na dupach :P i czekaja z utesknieniem na 30sekundowy akt płciowy w pozycji misjonarskiej :P btw.polacy maja najkrotsze penisy w europie wiec blisko wam do "ciapatych" ;D a szanujace sie cnotki oj lepiej zabierajcie swoje pryszczate tyłki z powrotem do polski bo mam zamiar przeleciec w tym miesiacu wszytskich ciapatków angoli waszych chłopaków a na koniec wy strzelicie mi minetke i jeszcz epodziekujecie:) całuski polskie brudaski!!!!!!!:***********

Gość kokui
oj tam!wiadomo ze takie tematy to prowokacje ;) a wszyscy to wiedza i niezbity to fakt ze polacy są niezadbani jak wszyscy faceci z krajow bloku wschodniego a polki sa ładne i zadbane! :)

Gość Feliks Edmundowicz Dzierżyński
tak kokui, i dlatego Polki zagranicą tak chętnie dają doopy zadbanym brudasom z Pakistanu :)

Gość Dobra rada2
Oj Kasiu z podlasia bardzo ubawił mnie twój głupi, prymitywny, a zarazem śmieszny post. Widać, że temat wzbudził w tobie wielkie emocje i bardzo cię zabolał. Wydaje mi się, że będąc w Polsce nie cieszysz się zainteresowaniem ze strony mężczyzn. Natomiast kolorowi tylko marzą o bialej kobiecie, a Anglicy uprawiają sex ze wszystkim co sie do tego nadaje. Mam jeszcze jedno pytanie o jakim \"statusie\" ty mówisz panienek lekkich obyczajów? Masz poważny problem musisz udać się specjalisty, bo niebawem zwieracze ci puszczą i będziesz szczać i srać pod siebie nawet o tym nie wiedząc.

Gość tomaszek bristol
Angielki to pazerne swinie ktore sie puszczaja na prawo i lewo. potem zachodza w ciaze a zyja potem z benefitow i sa strasznie glupie . popatrzcie nawet na dzieci. w zime lub jak pada potrafia wyprowadzic 4-5 miesieczne dziecko na spacer bez czapeczki i bucikow w krotkich spodenkach. Nasze Polskie dziewczyny nie dosc ze sa zaradne i ladne to do tego inteligentne i zgrabne. A to ze niektore sie szmaca to juz ich sprawa. Osobiscie znam ze 3 takie. Ale nie ogolniajmy. Natomiast nie znam zadnej madrej angielki, a obracam sie w tym srodowisku juz jakis czas.

Gość szarlotka z miodem
boziu moze akurat zobaczyles ladna brytyjke i akurat brzydka polke wszedzie sa ladne i wszedzie sa brzydkie co za glupota opierac sie na jednym przykladzie i porownywac caly narod... a aj widzilam gruba swinie w londynie brytyjke i co bede sadzic ze wszystkie sa tluste? napewno sa i chude co za typ...jaaa

Gość antypakol
te kobiety na emigracji jesli to prawda to maja zryta psyche dobry facet w łózku, ale ze spal ze stadem baranów, owiec i kotów zanim osiągnął ten poziom to mało istotne, z drugiej strony lobią muzlamnow bo wyglądają na cnotliwych no kuxwa to paranoja, ale ktoś tu klamie

Gość Effelinka
Wiecie co ja sama mieszkam w anglii a tak dokladnie w bostonie skonczylam szkoly w anglii gadam perfect po ang. ale co z tego mam 18lat i i tak sie z polakami trzymam bo dziewczyny polki sa tu strasznie falszywe i wiekszosc z nich daje dupy po kontach. Dlatego poostanowilam sie z moimi ziomkami trzymac jakos tez sa polacy ale normalni i zadbani.

Gość trucker z anglii
ciekawe jakie dzieci by byly polka i ciapaty to mozg po ciapatym to czyli ze dziecko brudasem bedzie

Gość dżołiii
kiedyś dla jaj na czacie podawalem sie za muzina i nawijałęm po angielsku.tempe strzaly nic nie kumały.ale wystarczyło wspomnieć sex 22cm odrazu chciały się ustawiać.niektóre za free inne za cash.mówiłem jej że będę ja w dupsko pchał i spuszczał się w usta.I coś ekstra czyli pisałem pissing pod prysznicem lizanie brudnego rowa.To wszystkie studentki się godziły na to.nawet to że mogę im do ryja nasrać.

Gość kurwiszon33
poznasz jak zobaczysz obciagajaca czarnuchowi

Gość
nie ma tu zadnych Polek ktore chwala Polakow?? Ukrainki ponad wszystko!!:)