Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana przyszła mama

co sądzicie o imieniu Karina?

Polecane posty

Gość gość
19.52 19.56 wieś to wyśmiewanie imion, no ale cóż, czego można się spodziewać po takiej wieśniarze po zawodówce jak ty.

Gość gość
seba karyna prawilna rodzina i brajanek z dzesiką w wózku

Gość gość
21.08 wolałabym Brajanka w wózku niż mieć taka naprawdę głupią córkę jak ty

Gość gość
uhuhu ale mi sie smutno zrobiło ;D

Gość To ja Karina
Ja mam na imię Karina i jestem bardzo zadowolona i juz nie raz dziekowałam mojej mamie, że wybrała mi własnie takie imię.

Gość gość
Karina Extra imie ,naprawde bardzo kobiece, w dobie Amelek ,Julij i Viktorii ,Anii czy Lenek .

Gość gość
Karina to imie nadawane w polsce z 50 lat temu juz , takze z orginalnoscia wielka to bym nie przesadzala a Dzesika, Viktoria czy Nicola to dopiero jest nowosc pretensjonalna ,kiedy te imiona sie pojawily w polsce 15 lat temu ?

Gość gość
Karina to piekne imie .Bardzo kobiece tak jak Anita ,Julia, Malgorzata .

Gość gość
Katina ..hm obawiam sie że będzie kojarzona jako Karyna -stereotypowa prosta dziewucha, mama dżessiki z memów .

Gość gość
Bardzo ładne imię, zastanawiałam się czy dać córce. Osobiście uważam że wyśmiewanie się z Karin, Sebastianow, Januszy, Grażyn itd jest słabe. Nie wiem kto i po co to robi, pewnie jacyś frustraci. Osobiście nie stygmatyzuje ludzi w żadnym aspekcie, po prostu lubię ludzi i nie widzę powodu żeby się z nich wyśmiewać.

Gość gość
bardzo ladne imie , jedno z najladniejszych .

Gość gość
Bardzo mi się podoba!

Gość gość
Jak bym miała wybierać miedzy Kariną, Karoliną czy Zofią to wybrała bym Karinę .Karolina nigdy mi sie nie podobaa ze wzgledu na Karola , och karol a Zofia ze względu na folklor ludowy " Zocha izbę zamiatała i Macieja zawołała,Maciej chłopok pracowity posluchoł głosu kobity . I takie jest moje zdanie .

Gość gość
Karina Bardzo ładne imię ,skacze w rankingach około 400 nadań rocznie ,lepsze niż Nikola czy Florentyna moim zdaniem .Florentyna jak jakaś zakonnica ,sorki ale ktoś z otoczenia się tak tym imieniem zachwyca że aż śmiech mnie bierze .

Gość gość
Karina bardzo mi się podoba ,ktoś tam napisał karyna? A co ma Karina do karyny ,co ma Jan do Janusza lub Apolonia do Poli .

Gość gość
Proponuję Antonina "Tosia"

Gość gość
Karina ładne imię i jeszcze Michalina albo Kalina.

Gość gość
Dzisiaj w memach jest moda na Karty i Seby jutro może być na inne imiona. Więc tym się sugerować nie można.

Gość gość
Karyna i Seba z osiedla. Wiadomo. Krynka. Znalam taka jedna rodzice alkocholicy, ona sama w miare sie uczyla poszla na studia i tylko czekac kiedy sie zachla. Taka wieczna studentka.

Gość gość
gość dziś Karina bardzo mi się podoba ,ktoś tam napisał karyna? A co ma Karina do karyny ,co ma Jan do Janusza lub Apolonia do Poli . x Pola to zdrobnienie od Apolonii i imię funkcjonujące osobno, więc w kontekście twojej wypowiedzi przykład nieodpowiedni. A co ma Karina do Karyny? Otóż wszystko. Karyna to wdzięczna karykatura Kariny. Tak jak Sebix, to karykatura Sebastiana. Karina, Sebastian, to tak naprawdę bardzo ładne imiona, ale lekko przekręcone, to w tej chwili synonim pewnego typu ludzi. Janusz i Grażyna - pokolenie 40-50latków nie grzeszących klasą, inteligencją, takie sobie przeciętniaki noszące skarpetki do sandałów, lekko hałaśliwi lubiących grilliki zakrapiane piwem. Sebix i Karyna - syn i synowa, lub na odwrót. On osiedlowy kark z papierosem w ustach, inteligentny jak rodzice, ona hmm...blachara, to chyba najprostsze określenie. Do tego dochodzą jeszcze Brajan i Nikola- dzieci Seby i Karyny. Imiona oczywiście światowe, żeby nie było, że rodzice niedzisiejsi i nieotwarci na świat. Niestety dla Kariny, to piękne imię, bardzo ładnie się wpasowało w to co napisałam powyżej.

Gość gość
10.44 Super napisane

Gość gość
Chyba Brajan i Dżesika ;)

Gość gość
córka Karyna a syna nazwij Janusz

Gość gość
10.59. i domknie się ciąg pokoleń :)

Gość gośćkj
Jak chciałam dać tak na imię córce to mój tato się śmiał że tak się konia nazywa więc mam Aleksandrę

Gość KariśkaKaRi
Ja osobiście mam na imie Karina. Bardzo piękne imię. Zdrobnienia to np.: Karinka,Kari,Karisia itd. Bardzo dobrze czuję się w tym imieniu :D W mojej okolicy są 2 Kariny ja i moja sąsiadka :D

Gość Karinka

Chodz temat stary to muszę się wypowiedzieć.

Sama osobiście mam na imię Karina. Nigdy nie zamieniłabym tego imienia na inne. I bardzo dziękuję mamie że takie dostałam a nie inne. 

Teraz jest pełno Kamil, Weronik, Natalii, Julek.. a Karinka? W moim mieście znam oprócz mnie tylko jedną. Niektórzy nie wiedzą że takie imię w ogóle istnieje, jest śliczne 😉

Ktoś wcześniej napisał że Karina to Karyna. I co w związku z tym? To nie to samo. Ale ówcześni ludzie z sianem w butach zawsze coś wymyślą i zawsze znajdą zaczepkę.

Gość Gość

A mi się bardzo podoba to imię....Karinka....slicznie :)

Gość Zuzka

Ja znam karine i powiem szczerze ze wlasnie przez ta osobe.nie podoba mi sie to imie chociaz imie jak to imie ale ona byla tak ciapowata ze szkoda slow. Za dzieciaka zawsze wysmiewana przez kazdego do 3 klasy podstawowki mama czekala na nia w szkole by spedzac z nia przerwy ku zdziwieniu wszystkim uczyla sie dobrze studia skonczyla architektire kazdy myslal ze bedzie z niej ktos a ona pracuje na kasie w biedronce. Grunt ze przynajmnoej ta praca dala jej troche gadanego bo teraz w miare normalnie zagada i w ogole. Kalina to podobne imie i juz nie kojarzy mi sie z taka ciapa

Gość A ja akurat znam Pania Ka
Dnia 23.01.2018 o 19:38, Gość gośćkj napisał:

Aleksandra ,jak sandra .

Dnia 23.01.2018 o 11:59, Gość gość napisał:

córka Karyna a syna nazwij Janusz

Dnia 16.02.2019 o 19:25, Gość Zuzka napisał:

Ja znam karine i powiem szczerze ze wlasnie przez ta osobe.nie podoba mi sie to imie chociaz imie jak to imie ale ona byla tak ciapowata ze szkoda slow. Za dzieciaka zawsze wysmiewana przez kazdego do 3 klasy podstawowki mama czekala na nia w szkole by spedzac z nia przerwy ku zdziwieniu wszystkim uczyla sie dobrze studia skonczyla architektire kazdy myslal ze bedzie z niej ktos a ona pracuje na kasie w biedronce. Grunt ze przynajmnoej ta praca dala jej troche gadanego bo teraz w miare normalnie zagada i w ogole. Kalina to podobne imie i juz nie kojarzy mi sie z taka ciapa

A ja akurat znam Pania Karinę Sz prezes dużej firmy która zatrudnia 260  osób .