Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest normalka

bo juz sama nie wiem..

Polecane posty

plamienie 5 dniowe (brazowe.. potem stopniowo jasniejsze, do kawy z mlekiem, przez zolta wydzieline) jakis tydzien po tym gdy powinna wystapic mieisaczka.. klocie z lewej strony( chyba jajnik).. niezbyt bolesne.. no i 2 kreski na tescie oczywiscie.. zastanawiam sie czy to jest normalne w ciazy ( lekarzy opinie juz znam - 2 swoich.. teraz interesuje mnie co wam powiedzieli na ten temat i co Wy dziewczyny sadzicie o tym)

Gość styczniówka
Plamienie nie jest regułą w ciązy ale zdarza się, może powtarzać się jeszcze kilka tygodni w czasie kiedy powinnaś mieć okres. Aczkolwiek nalezy to kontrolować i myślę, ze powinnaś dostać jakiś progesteron na wszelki wypadek. Nie zaszkodzi, bo nadmiar wydalany jest przez organizm, ale pomóc może w razie gdyby twój organizm nie nadążał z produkcją, co wazne jest na początku ciąży. Czy twoj lekarz dał ci luteinę, albo duphaston?

dostalam duphaston 3 x dziennie, biore juz tydzien i teraz zamiast plamienia jest jakas zoltawa wydzielina a co z tym kluciem z boku na dole? czy to tez jest normalne?

jackpot czemu? co to klucie oznaczalo? zostawili Cie na obserwacji czy dzidzius byl zagrozony?? boze zaczelam sie martwic

jackpot bardzo prosze o odpowiedz.. co w Twoim przypadku takie klucie oznaczalo???

Ja Cie broń Boże nie strasze,ja nie miałam krwawienia żadnego tylko dosyć mocny ból brzucha przez pare dni.W tej chwili jestem w szpitalu więc jeszcze niewiem dopiero za jakąś godzine będe mia`ła usg.Badania są dobre,ale czekam na najważniejsze USG.

dzieki za odp, trzymam za Ciebie kciuki:) ja nie mam silnego bolu, mam delikatne- bardzo delikatne uciskanie z prawej strony w dole brzucha.. za 8 godzin ide do lekarza

To jest moja druga ciąża przy czym pierwsza była zagrożona.Teraz wole dmuchać na zimne więc z każdym bólem bede leciała do lekarza.Nie martw się,każda kobieta przechodzi to inaczej,te pierwsze tygodnie sa najważniejsze.Uważaj na siebie.