Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiSobieYeden

5 lat w związku, zawsze dążyłem do orgazmu u kobiety....

Polecane posty

Gość TakiSobieYeden

i zawsze sie udaje. To zawsze było celem numer jeden podczas sexu. I co z tego ? Potem ona jest zmęczona i przestaje się mną zajmować. I co ja mam napisać ? Że znowu nie miałem orgazmu ? Cholera co ja baba jestem ?

Gość dziewczyna_19
to moze powiedz to jej... albo przestan sie nia zajmowac.

Gość TakiSobieYeden
Mówię. I nic nie daje. Ma mniej ochoty na sex przez takie gadanie.

Gość dziewczyna_19
hmmm, skoro nie rozumie Twoich potrzeb.... nie wiem, tak mi sie wydaje, ze wzwiazku obie osoby staraja sie dac jak najwiecej przyjemnosci swoejmu partnerowi, to dla nich oczywiste, no przynajmnije ja tak mam. nie wyobrazam sobie nie zajmowac sie facetem, z reszta to az takie trudne nie jest(0czywiscie chodzi tez o urozmaicenia, z reszta sam dobrze wiesz). Na Twoim miejscu zrezygnowalabym kompletnie z seksu, az ona bedzie chciala. a jesli znow nie bedzie interesowala sie Twoimi potrzebami, po prostu wyjdz z lozka i tyle. niby seks to nie wymiana handlowa ale skoro ona w ogole nie przejmuje sie ze Ty tez czegos potrzeujesz to jaki jest sens bycia z taka osoba?

Hej. Moji znajomi mieli ten sam problem, tylko w odwrotną stronę. On zawsze miał orgazm, a ona nie...I tak było przez rok czasu. Aż wreszcie ona mi się wyżaliła i powiedziałam jej, aby mu o tym powiedziała. Długo trzymała tą rozmowe w sobie, aż wreszcie doszło do tej rozmowy. I co? Porozmawiali spokojnie i teraz jest inaczej. Zawsze przed sexem zaczęli \"grę wstępną\" on jej robił długie pieszczoty i na wzajem. Dlatego w Waszym przypadku też powinieneś porozmawiać z dziewczyną, że powinna się Tobą bardziej zająć, żeby urozmaicić wasz sex, i wtedy napewno uda Wam się razem szczytować tylko więcej cierpliwości, chęci i pieszczot ze strony Twojej dziewczyny. Bo probem macie w tym, że nie rozmawiacie o tym. Na marginesie - studiuję i robię specjalizację seksuologa :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że Wam się uda.

Gość TakiSobieYeden
Nie, no my rozmawiamy na ten temat, ale ona zaraz się " buczy" i tyle. Co do odstawienia sexu i przeczekanie - zły pomysł. Próba była, wytrzymałem tydzień a wrażenia na niej żadnego nie było. Zdradzać jeszcze nie zamierzam, ale jak nadal rozmowy nie poskutkują to cóż...

Gość doradzę Ci coś...
przestań się tym przejmować, oprócz sexu, jest wiele innych codziennych zajęć :P

Wiesz nie chcę Cię straszyć, ale to chyba ONA Cię zdradza ... a ukrywa to przed Tobą tym, że idzie z Tobą do łóżka i się z Tobą kocha. I myśli, że sex wszystko załatwi i że niczego się nie domyślisz...Tak mi się przynajmniej wydaję...

Gość TakiSobieYeden
Motyl, ona mnie napewno nie zdradza. Nie ten typ kobiety, a pozatym wiem kiedy, o której i gdzie przebywa. Czasowo niemożliwe przy naszym układzie. Co do odpuszczenia - dzięki. Inne zajęcia owszem są, ale i na to powinno się znalezc czas.

Gość TakiSobieYeden
Hej, no i co temat umarł ? Zawsze jak kobieta się poskarży że niema orgazmu to podnosi się wielkie larum, kupa ludzi do pomocy.... A tu ?

Kurde no to coś jest w waszym związku nie tak. Wiesz co? Zrób jeszcze inaczej. Kochaj się z nią i jak zobaczysz, że niedługo będzie dochodzić do orgazmu to poprostu przestań...Nic wtedy nie rób. I ona nie będzie miała orgazmu i zobaczy jak to jest.

Gość TakiSobieYeden
... i wogóle straci ochotę na sex...

Gość ja pierdykam
co za debil. :D a jak wygląda to dążenie z twojej strony do orgazmu u kobiety? pochwal się, co wtedy robisz?

Od razu od \"debili\"... Facet ma poważny problem :( Mówię Ci pomyśł w końcu o sobie, a nie tylko o tym, żeby ona miała orgazm, bo Ty też w końcu musisz mieć...

Gość TakiSobieYeden
Musztardo - są pieszczoty, jest stosunek tyle że ona dochodzi prędzej ... i już. Potem niestety musze się wycofać bo ma "ścisk" i sprawia jej to ból. Ja pierdykam - odpuśc sobie z debilami. Zawsze jakieś kures*wo w wątku się przypląta. Idz do szkoły matole.

To ona musi Ci robić więcej pieszczot nawet po 30 minut...Wtedy się kochajcie i raze w końcu dojdźcie do orgazmu.

Gość ja pierdykam
dlaczego nie piszesz pod czarnym nikiem? nie jestem matołem, ale ty jestes paprakiem skoro musisz pisac o tym w necie :P

On ma rację. Jakby kobieta napisała, że ma taki problem to wszyscy od razu by jej współczuli i mówilo \"odpuść go sobie\" albo \"idź do innego\". A ten związek ma 5 lat. To nie jest mało. Słuchajcie jest dużo mężczyzn, którzy mają takie problemy tylko mało jest takich, którzy chcą o ty porozmawiać z nami KOBIETAMI na forum. To właśnie my powinnyśmy pomóc, bo tylko my wiemy co może czuć kobieta prawda ?

Gość TakiSobieYeden
nakładam na głowę parującą mieszankę ziołowo-leczniczą gdyż zauważyłem, że pomaga mi osiągnąć orgazm z osłem. kopuluję z nim każdego dnia po czym orgazmistycznie wyję wkładając mu palec w odbyt :classic_cool:

Gość TakiSobieYeden
ja pierdykam >>> a dlaczego miałbym pisać pod czarnym nickiem ? Jakąś wiarygodnośc mi to daje ? Chyba poznasz jak jakiś podszywacz denny wpisze się zamiast mnie. 2. Paprak to cię zrobił :D Jak nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj. Żaden matoł nie będzie mi bronił dyskusji na jakikolwiek temat.

Gość TakiSobieYeden
Ok. Widzę ze już debili nalazło w wątek. Dziękuję za rzeczową dyskusję niektórym osobom, a kretynom i podszywaczom za kolejny zepsuty wątek. Narazie.

Gość TakiSobieYeden
kiedy przelece już wszystkie osły w okolicy biorę się za pozostały inwentarz, smarując sobie proncie musztardą z dodatkiem gorczycy. sexs jest wtedy siarczysty, a moj odwłok mniej obolały. wczoraj zesrał mi się na niego gawron :classic_cool:

TakiSobie Yeden -> Dajmy spokój z małolactwem lepiej porozmawiajmy o Twoim problemie. A nie planowaliście nigdy czegoś takiego że: Robicie romantyczną kolację przy świecach, szampan albo wino, jakaś romantyczna muzyka, potem podniecający taniec, Ty ją rozbierasz, namiętnie się całujecie idziecie do łóżka albo na dywanie, albo gdzie kolwiek w romantyczne miejsce. Macie długie pieszczoty i dopiero później się kochacie? Pomyśl nad tym, a ona na pewno będzie mile zaskczona ... :)

JEZU jak ja nienawidzę tej bandy debili !!! Podszywacze sp zoo !!! Wy zawsze wszystko zespujecie !!!