Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutenka 21

Jestem zalamana i ciagle placze...

Polecane posty

Gość malutenka 21

Witam :( Niedawno wrocialam od lekarza i stwierdzil ze mam luszczyce :( glownie na plecach,szyi,piersiach a najgorsze jest to ze mi sie to przenioslo na glowe i skora tak mnie swedzi ze w nocy myslalam ze zwariuje :( Lekarka powiedziala ze musze sie obciac na pare mimimetrow bo inaczej leczenie nie da w ogole zadnych efektow a jak teraz tego nie wylecze to za 2 m-ce przejdzie mi na buzie :( Jestem kompletnie zalamana :( I powiedziala zebym sie nie martwila wloskami bo odrosna :( Latwo jej mowic ale ja bede musiala chodzic przez ten czas w chustce :( a moj chlopak jeszcze o niczym nie wie ...i caly czas siedze i placze...:(

Gość nie martw sie tak
pomyśl o osobach którym, włosy wypadły z powodu chemioterapii A oni pragna tylko być zdrwowi... Plusem bedzie to ze włoski orosna piekniejsze A w takiej fryzurze możesz wyglądać seksi...zadbaj o makijaż i strój. Powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia 🌼

Gość malutenka 21
dziekuje :(

Nie martw się 🌼 Wiem,że dla dziewczyny długie włosy sa ozdobą,ale i z tymi krótkimi możesz wygladać fajnie :) Dobrze,że w ogóle odrosną hehehe,a Twoja choroba nie jest bardzo poważna. Jak się nie boisz to poudawaj może trochę ostrą laskę (no chyba,że już taka jesteś).Ludzie pomyślą,że specjalnie obciełaś włosy.

Gość malutenka 21
ale to beda tylko 3 mm :( na 3 mm to ja obcinam swojego chlopaka...:(

Potraktuj to jako okazję a nie stratę:-) Pomyśl,że jak będzie odrastać to będziesz mogła wypróbować wiele fryzurek:-) Może świetnie sie poczujesz w krótkich włosach? Nie martw się, wytłumacz chłopakowi, dlaczego musisz to zrobić, na pewno zrozumie:-)

Gość malutenka 21
ale mi jest tak szkoda moich wlosow...:( okropnie :( przeciez nie bede mogla chodzic z wloskami na 3 mm tylko beda przeciez musiala przykrywac je chusteczka ...:( a po jakim czasie mi zupelnie odrosna?

Gość co dolujesz Malgosia
Kozuchowska ostatnio sciela wlosy na krotko i pieknie wyglada, znacznie ladniej niz w dlugich. Poza tym łykaj skrzypowite to szybciutko odrosna, piekne i zdrowe :)

Gość malutenka 21
lekarka powiedziala ze leczenie nie jest latwe bo choroba moze sie kilka razy nawet nawracac :( ale powiedziala tez ze jezeli teraz nie wylecze tej glowki to mi przejdzie na twarz...dlatego bede musiala obciac te moje wloski...:(

Gość kik*
Kolorowo nie masz, ale cóż poradzić. Jak trzeba, to trzeba. Pochodzisz miesiąc w chusteczce, potem będziesz już miała małego filuternego jeżyka, którego skosmacisz żelem, a potem będziesz wypróbowywać wszystkie fryzury, na które nie miałaś nigdy odwagi. Kup kilka militarnych ciuchów i nie przejmuj się. Chłopak na pewno zrozumie. Przytulasy i całuski gorace jak kluski prosto w obłuszczoną łepetynkę. I nie łam się, na pewno niedługo już zaleczysz zmiany a włosy odrosną lśniące i zdrowe. Zdrowia życzę. 🌻

Gość Dokładnie
tak, może dobierzesz sobie fajną, krótką fryzurkę. Nie mów wszystkim, że musiałaś się ściąć, niech myślą, że to twój kaprys.Oczywiście przyjaciół jeśli chcesz wtajemnicz. Rozumiem doskonale Twój żal i może dlatego spróbuj iść do jeszcze jednego lekarza. Wiadomo, że są różne sposoby leczenia w niektórych przypadkach. Czasem co lekarz to opinia, może niech inny lekarz Cię zdiagnozuje. przeciesz nie zaszkodzi Ci to. Może ścięcie włosów nie będzie konieczne. Zyczę Ci powodzenia.

Gość malutenka 21
dziewczyny nawet nie wiecie jakie jestescie kochane...:(

Uszy do góry,poza tym robi się coraz chłodniej,a jest taaaki duzy wybór czapek,kaszkietów i innych dodatków,że będziesz super modna nawet z minimalnymi włosami.A one rosną błyskawicznie,także niedługo będziesz zdrowa i uśmiechnięta.

Gość malutenka 21
troszke mi lepiej...:) ale tak sobie teraz pomyslalam ze jak mi odrosna te moje wloski calkowicie to bede miala inny kolor niz dotychczas :P bo do tej pory wloski farbowalam na ciemne kolory a jak odrosna to chcialbym miec balejaz takie jasne pasemka..

Gość kik*
O! I to jest prawidłowy tok myslenia!:) Trzymaj się cieplutko i zdrowiej.🌻🌻🌻

Gość malutenka 21
bardzo Dziekuje :)