Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melka11

pomocy prosze o rade

Polecane posty

Gość melka11

po przeczytaniu tych wszystkich topikow juz mam ogromne watpliwosciw sierpniu zaraz po okresie piescilismy sie z moim chlopakiem w nocy on dotykal mnie czlonkiem z tym ze przez majtki rano on sie bawil i byla taka wydzielina ;/ nie wiem czy sperma pozniej okazalo sie ze ma to na majtkach chy jesli on by mnie dotykal czlonkiem w majtkach i mial by to zaschniete to czy moge zajsc w ciaze czy plemniki moga przezyc przez noc do rana na majtkach prosze was dziewczyny o pomoc bo ja juz zglupialam ;/

Gość melka11
chce dodac ze mialam juz okre ale nie wiem czy obfity bo wlasnie bire 1 pudelko tabletek anty wydaje mi sie ze obfity pozatym nie mam zadnych dolegliwosc tzn boli brzucha czy piersi

Gość podczas brania tabsow
dziewczyno bierzesz tab antykoncepcyjne i nawet nie wspolzylas-a ty chcesz byc juz w ciazy. chyba za glupia jestes jeszcze

Gość melka11
wtedy nie bralam tabsow

Gość melka11
naucz sie czytac bo wynika ze ty glupia jestes

Gość anytsuj
Spokojnie, wszystko bedzie w najlepszym porzadku. Nie wymyslaj sobie problemów, chociaz po tych wypowiedziach typu ze "uzywalismy gumek durex wszystko było ok , a teraz okazuje sie ze jestem w ciazy" mozna sie juz wszystkiego spodziewac... ale nie zwracaj na takie uwagi i przemysl te sytułacje na trzezwo, dziewczyno przeciez to niemozliwe ;)

Gość melka11
dzieki jestes kochana :*

Gość óóó
to jest śmieszne

Gość 1984_k
ja schizuję. ale ty mni9e bijesz na głowę. Jakbyś była bez majtek to bym jeszcze rozumiała... Nie ma sie czym martwić