Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewitka

kiedy są dni płodne

Polecane posty

Gość niewitka

Dziewczyny Ja nic nie rozumiem ztych książek. Prosze napiszcie mi najprościej jak sie da: kiedy są najbardziej dni płodne? Z tego co wiem to pono 4 dni przed okresem i 4 dni po. czy to prawda? Bardzo pragne dzidziusia ale nie wiem kiedy "wziąśc sie do roboty":)

Gość Silvana
A skad Ty kobieto masz takie wiadomosci? Dni plodnych nie mozna okreslic dla kazdej kobiety tak samo, bo kazda moze miec inna dlugosc cyklu. Najlepiej sprawdzaj sluz, jesli tylko pojawi sie rozciagliwy, przezroczysty jak bialko jaja kurzego to zaczely sie wlasnie dni plodne. Jesli masz cykle regularne okolo 30 dniowe, to najplodniejsze dni mozesz miec miedzy 12-18 dniem cyklu, druga faza powinna wynosic prawidlowo okolo 12-16 dni, ale sa tez dluzsze i sa prawidlowe, byleby nie byla krotsza niz 11 dni, tak mowia lekarze.

Mniej więcej w środku cyklu. Najlepiej skorzystać z testów owulacyjnych. Dają one stuprocentową skuteczność. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.