Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jam ci to jest

ale mi się nudzi...

Polecane posty

Gość jam ci to jest

a do tego tak mi się nic nie chce... i tak już od 4 miesięcy... :o

Gość czemu az od 4 miesiecy

Gość jam ci to jest
no od 4 miuesiecy bo tyle mamwakacji już... a kurcze za dwa tygodnie to ja bede czekac na kolejne dwa tygodnie i pierwszy zjazd bo na zaoczne studia ide, ale co mi tam po tych zaocznych- w tak zwanym miedzyczasie czyli tych okresach dwutygodniowych miedzy zjazdami bedzie znow nuda monotonia i niechęć do wszystkiego... cudownie:o

Gość niestety takie jest zycie

Chciałabym miec wakacje i nawet sie nudzić :) Ja już zapomniałam o urlopie :( A następny to dopiero ferie zimowe 😭

Gość jam ci to jest
no dupsko ruszam pracy szukam ale wcale nie tak łatwo coś nzleźć jak doświadczenia zero :o a poza tym- nic mi się nie chce... i tak w kółko:P Zośka- też tak myślałam, ze chcę mięc wakacje, ale uwier zmi- nadmiar też by ci przeszkadzał

Gość kasia.....
No mnie już wkrótce czeka siedzenie w domu. Wybrałam dla siebie nieodpowiednią szkołę i czeka mnie przesiedzenie w domu całego roku. W sumie jestem domatorką, ale ile można siedzieć w necie, oglądać telewizję i czytać ksiązki?? Nawet to w końcu może się znudzić i wtedy pozostaje tylko spanie, ale w końcu się obudzę i dalej to samo.

No nieeee ! siedzieć bezproduktywnie w domu, tak na dłużej tez sobie nie wyobrażam :) Lubie to co robię i jeszcze mam dośc czasu na zabawę tutaj ;)

Gość jam ci to jest
kasia-> rozumiem cię doskonale, już współczuję ci🖐️

Gość kasia.....
Dzięki:P Zawsze mogę poszukać sobie jakąć pracę, ale z góry mogę przewidzieć, że w sklepie za długo nie wytrzymam a niby gdzie indziej miałabym pracować?? POmogę trochę mamie, posprzątam i jakoś czas leci. Z jednej strony lepsze siedzenie w domu niż wstawanie o 5 rano, żeby dojechać do szkoły. Pozdrawiam.