Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatorek

Kobieta

Polecane posty

Gość Zatorek

Dlaczego kobieta po ślubie robi się nieznośna ??

Gość Wrześniowy_Jeziorak
To niesłychanie proste, Zatorek. Baba, posiadając glejt w ręku, czuje, że ma władzę. Mężczyzna stoi na straconej pozycji i, albo się podporządkuje, albo zapłaci za swoją niezleżność słoną cenę.

Eee, Wrześniowy, nie prowokuj, bo marnie Ci to idzie w tym przypadku! :-D Można postawić inne pytanie, równie idiotyczne - dlaczego chłop po ślubie gnuśnieje? :-P Odpowiedź - bo posiadając glejt w ręku czuje, że ma władzę i wyłączność, nie musi się starać i wszystko mu wolno - to baba ma się troszczyć o to, żeby było mu dobrze, ciepło, pełno i wygodnie. Wszystko bzdury. :-P

Gość Kronika_Olsztyńska
Wprost przeciwnie, Ryba. Idzie mi wybornie. Przy czym, ja się niemal w 100% zgadzam, co do wysuniętej przez Ciebie diagnozy. Niemal. ponieważ nie we wszystkim. Kiedy sprawy dzieją się na ostrzu noża, kobieta zabiera swoje zabawki, idzie przed sąd, przedstawia się jako ofiara małżonka, z którym nie sposób wytrzymać pod jednym dachem, a sąd, wiedziony współczującą troską, uwalnia ją od drania, przyznając kobiecie prawo do ciągłej opieki nad dziećmi. A potem już tylko odgrywanie się na facecie - oczywiście w najdotkliwszy sposób - poprzez dzieci. To dlatego, Ryba, faceci mają przchlapane. Bo jak dobrze, to jest dobrze. Ale jak coś wychodzi nie tak, w ogromnej większości przypadków to mężczyzna dostaje po dupie. (Od kobiety, oczywiście).

ja pitole - ale brednie... jak tak wam źle panowie to się nie żeńcie i tyle a jak baby takie wredne suki to wypał do Holandii i tam se weźcie ślub z facetem, nie będzie wredny i dzieci nie zabierze.