Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Jagodella Andrea de Marquez

Czy kupujecie czasem podr贸by perfum???

Polecane posty

Go艣膰 kasialux
nie rob tego wiecej ja kupila tylko raz podrobe - szkoda nawet tych 35 zeta po jakims czasie zamiasta zapachu masz 艣mierdzidlo we flakonie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tak czasem kupuj臋
oczywi艣cie idealnie by艂oby mie膰 zawsze te 200 z艂otych na oryginalne, ale nie mam :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niewarszawianka
we wroclawiu w Arenie na komandorskiej stoisko bodajze 20 albo 21 tam sprzedaja podrobki ale bardzo dobre dlugo sie zapach trzyma i nie smierdzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kina21
Nigdy nie kupuje podr贸bek. Raz tylko mi sie zdarzy艂o, skusi艂a mnie cena i wydawa艂o mi sie ze pachnie podobnie ale one smierdza po czasie zupelnie inaczej sie rozkladaja i mo偶na sobie nimi obrzydzic jakis zapach.. No i szybko wietrzeja ale jak sie nie ma kasy na orgina艂 to mozna. Ja tam wole raz wydac sporo ale miec swiadomosc ze dobrze zainwestowa艂am kase i nie bede tym kibla pryskac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie nie kupujemy
sta膰 nas na to, 偶eby wyda膰 te 200-300z艂 raz do roku

Udost臋pnij ten post

Wiem mi艂e Panie ,偶e nic nie zastapi rado艣ci posiadania ukochanego flakonu :) wiem o tym dobrze .... ale nie zawsze ochota posiadania danego zapachu r贸wna sie mo偶liwo艣ci zrealizowania takiej potrzeby ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie wi臋c
jak cie nie sta膰, to nie kupujesz- proste. Perfumy do 偶ycia nie s膮 konieczne. Te tanie podr贸bki to w og贸le nie s膮 perfumy, tylko jakie艣 wody toaletowe o w膮tpliwych walorach zapachowych:o Nigdy nie kupuj臋 produkt贸w czekoladopodobnych, sk贸ropodobnych, perfumopodobnych. Czu艂abym si臋 dziwnie w samych podr贸bkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska kaska
przykro mi hrabio kupilam kiedys jeden raz i to byl moj ostatni, nie powiem ze podrobka faktycznie byla calkiem calkiem niestety po paru psikaniach z atomizerka perfumy przy perfumowaniu sie wylewaly i to mi sie rozlewalo po rece , nie wiem czy trafilam na taka trefna buteleczke czy po prostu o to w tych perfumach chodzi zeby sie szybko skonczyly i zeby kupic nowe, teraz kupilam sobie w Arenie we wroclawiu na Komandorskiej innej firmy podrabiane i jestem bardzo zadowolona i buteleczka jest fajna i perfumki super ,

Udost臋pnij ten post

zamiast podrob mozna kupic po prostu jakies tansze perfumy. ja raz kupilam podrobe i no coz......smierdziala mi .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska kaska
no np kiedys mialam perfumy Puma bardzo fajne i niedrogie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapaszki spod paszki
Jamayka puma? i jak pachnnie?ja z rozlewni kupuj臋 perfumy i mam co 3 tyg nowe zapachy na sobie i wcale nie smierdz膮. jakbym 200 z艂 wyda艂a to mia艂abym jeden zapach w roku a poco kiedy mozna codziennie prawie inaczej pachniec, szukac zapachu ,urozmaicac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupuje podr贸bki ale
wersje torebkowe - ma艂e i nigdy mi nie smierdz膮, wrecz przeciwnie pachna slicznie i trzymaja sie ca艂y dzien, a na sweterku np czuc nawet po kilku dniach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艣ciek艂a bestyjka
ja kupuje i to non-stop , nie mam kasy na orginaly a podroby sa ok. raz facet moj sie rzucil i wykosztowal sie na orginaly i co mi z tego?? nic nie mam przeciwko tanszym podrobkom ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marinaaaa
a ja Wam powiem 偶e kupuj臋 podr贸by na stadionie. Kosztuj膮 40-50z艂 za 100ml i pachn膮 INDENTYCZNIE i D艁UGO si臋 trzymaj膮. I co mnie ochodzi ze podr贸ba?

Udost臋pnij ten post

ja kupowa艂am podr贸bki do czasu... do czasu kupna oryginalnych perfum - r贸偶nica kolosalna nie tylko w kwocie, postanowi艂am nigdy wi臋cej podr贸b i jeszcze jedno znalaz艂am sobie sprzedawc臋 na allegro, kt贸ry moim zdaniem sprzedaje orygina艂y, zreszt膮 nie tylko moim, kupowa艂am u niego ju偶 perfumy dla wielu znajomych, kt贸rzy do tej pory zaopatrywali si臋 w sephorze lub w wolnoc艂贸wkach.

Udost臋pnij ten post

Nigdy nie kupuje podrobek, perfumy sa moze drogie, ale jedna buteleczke mam przez rok albo dluzej. Jak dla mnie to podroby nijak sie maja do oryginalu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Euphoria czy jest w fm?
j.w

Udost臋pnij ten post

niestety podrobka jak i perfumy lane nie zastapia oryginalu. zawsze rozpoznam czy to oryginal czy nie, jednak i tak kupuje nalewane za 30pln bo mnie zwyczajnie nie sta膰 na orygina艂. Oczywi艣cie na okazyjne wyjscia mam oryginal ale z nizszej p贸艂ki np.. Bourjouis MAsculin czy cos od Coty.

Udost臋pnij ten post

Raczej nie - szkoda mi pieni臋dzy na podr贸bki, bo wiem, 偶e po jakim艣 czasie przestan膮 pachnie膰, a zaczn膮 po prostu 艣mierdzie膰 i nic nie da si臋 z tym zrobi膰. I co wtedy - ani perfum, ani tych kilkudziesi臋ciu z艂otych. To tak jak z podr贸bkami markowych ubra艅 i but贸w (zw艂aszcza but贸w) - nie sta膰 mnie na kupowanie podr贸bek...

Udost臋pnij ten post

Ja od pewnego czasu kupuj臋 zapach Christian Dior- Fahrenheit przez stron臋 zapachowiec.pl przyst臋pna cena i bardzo dobra jako艣膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stale kupuj臋 odpowiedniki Chanel bo orygina艂y s膮 niebotycznie drogie i wole zap艂aci膰 za mieszkanie ni偶 kupi膰 sobie flakonik. Zawsze kupuj臋 te na mililitry przez neta. Najbardziej odpowiadaj膮 mi te z zapachowiec.pl bo s膮 identyczne w zapachu jak Chanelka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odpowiedniki najcz臋艣ciej w艂a艣nie z zapachowiec.pl jak mam do艂ki finansowe bo rzeczywi艣cie s膮 bardzo podobne do orygina艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takie odpowiedniki perfum to 艣wietny pomys艂. Dla mnie nie r贸偶ni膮 si臋 zapachem i trwa艂o艣ci膮 od drogich orygina艂贸w. Kupuje z zapachowiec.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 runka
Nie kupuj臋 podr贸bek, sw贸j ulubiony perfum zamawiam na sferis.pl wol臋 do艂o偶y膰 i mie膰 co艣 porz膮dnego :)

Udost臋pnij ten post