Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Ano właśnie malwi2983.:P Zaprosiłam Cię na nk.:D Fajne masz zdjęcia ślubne...to w szczególności co jest ich 4 i to największe na górze i to, co sama jesteś też czarno-białe.;-)

Malwi 2983 slicznie na tym slubie wygladalas i jaka piekna suknia.

malwi2983 Tak,tak piękne zdięcia...ach co to był za ślub:)...

malwi - studiowałam w tym mieście, które Ty masz na nk napisane.;D

A ja zrobienie sałatki przełożyłam jednak na jutro.;D Czekamy na pannę-jest w lodówce.;-))

ewuś 74 twoje córunie są przepiękne :) dziewczyny dzięki za komentarze na temat moich zdjęć staraliśmy się z M. W końcu to pamiątka na całe życie:)

Witam dziewczyny,mam takie pytanie ,moze ktoras z Was ,albo wiecie kto ma moze do sprzedania Utrogestan,ewentualnie duphaston.Trzymam za Was kciuki!!! sylwiaimariusz@hotmail.com

Witaj sylwia nl - Utrogestan ja na pewno nie mam...nawet nie wiem, co to za lek, a Duphaston no to muszę sprawdzić.:-)

Oj, jak tu wyjątkowo cicho dzisiaj? Pewnie wszystkie już spis:-) Dobranoc:-)

Gość Kordianka
Witam :) Widzę że dziewczynki przerzucają się na nk i fb :)P

witam, Wczoraj miałam wizytę u dr Z, na szczęście nie ma żadnych torbieli. I w przyszłym tygodniu podchodzimy do 4 IUI. Nie wiem czy dobrze czy nie ale nadal mam nadzieję. Dr nie za bardzo był zachwycony ze nie wybrałam się na wizytę do dr która już 3 razy robiła mi IUI, ale ja mu na to,że nie mogę wciąż zwalniać się z pracy a on akurat przyjmuje na popołudniu. Z takim jego nastawieniem nie wiem czy IUI wykona jakoś tak zaangażowaniem. Po za tym jak chciałam żeby przepisał mi coś więcej na wzrost pęcherzyków, to powiedział że te które mi rosną po CLO, są dobrej wielkości, i mam zwiększyć tylko dawkę o pół tabletki więcej :/

Gość Kordianka
A kto do tej pory robił Ci IUI a do kogo teraz idziesz ? Jak ogólnie oceniasz dr Z bo sama myśle żeby iść do niego ale słyszę różne opinie na jego temat ...

Gość Kordianka
I jak z nasienie u Twojego męza. Ile % ma prawidłowego. U mojego stwierdzono oligoterazoospermię i wyczytałam, że przy tym rozpoznaniu rzadko chcą robić IUI. Czy to prawda ?

monka26- ja mysle ze tylko to tak odebrałaś słyszałas inne dziewczyny pisały ze on jest dziwny ale jest bardzo dobry mysle ze on wie co robi. bedzie dobrze nie martw sie na zapas :)

Do tej pory chodziłam do dr Staroslawskiej, ale po zastanowieniu postanowiliśmy spróbować ostatniej próby po IUI u innego lekarza. Mój M ma bardzo słabe nasienie zaledwie 5mln/1ml, do tego dochodzi tylko 1 % prawidłowej budowy. Ruch A+B zaledwie 15%. Wiem że to słabe parametry.

Gość lato 76
monka 26 - Trzeba byc dobrej myśli , w Novum dobre dr . Trzymam kciuki za ciebie .

Gość Kordianka
Mój ma 13mln/1ml ale prawidłowej budowy jest ich tylko 1%. Ruchliwe w 55%. Nie chcąc go dołować zażartowałam, że pewnie tyle na nieprawidłową główkę bo w czasie wspomnianej abstynencji wypił piwko, plemniki się upiły i stukały się główkami. On usiadł, pomyślał i stwierdził, że rzeczywiście mogło tak być :P Ten mój mąż to taki pocieszny jest :P

Gość lato 76
Tak właśnie dr Zamora bardzo dobry jest . Może mało mówi ale jest bardzo doświadczony .

Gość lato 76
Lecę do pracy . Wszystkim dziewczynom Życzę miłego dnia !!!!!!

nie wiem czy to dobry pomysł z ta IUI, ale moj M tak bardzo

się uparł. Lato76 i wszystkie dziewczyny miłego dzionka

dziewczyny czy wy słyszałyście może coś o leczeniu ziołami tybetańskimi. Znajoma mówiła mi że od tych ziół w szybkim tempie dziewczyny zachodzą w ciąże...

Gość Kordianka
Monka6 a co na to lekarze - mówili, że jest szansa przez IUI czy raczej odradzali

monka 26 ja tez uważam żebyście spróbowali u dr Z mi robił transfer dziwny jest , ale ważne żeby się udało. Trzymam kciuki!!!

Lekarze mówili, ze można spróbować do 4-5 razy IUI, a jak to nic nie da to in vitro. Spotkałam w novum dziewczyn, która od razu namawiali na IVF, właśnie ze względu na słabe nasienie partnera, ale spróbowali najpierw inseminacji i udało im się za 3 razem. Tak naprawdę dają nam małe szanse na powodzenie IUI. Kordianka a Ty miałaś już IUI co planujecie?