Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

ja jak robiłam betę to tylko w jednym laboratorium powiedzieli mi jak ich uprosiłam i powiedziałam że nie mogę czekać to zrobili za 2 godziny:)

Ja też tak jak MIchaline cieszę się monka25, że wróciłaś do nas.;D Nie jesteś sama z tym wszystkim--pamiętaj o ty zawsze !!!

Malwi, też wolałabym wczesniej ale nie chciało mi się jechać do szpitala, więc znów poszlam do Medicover. Poza tym zależało mi na tym, aby było robione w tym samym laboratorium.. Stwierdzam, że mam anielską ciepliwość :-)

Michaline - obyś jednak nie musiała sięgać po ten alkohol.;D

malwi-mi to się wydaje,że najczęściej no to zależy od ludzi samych,czy oni Ci pójdą na rękę !!

Oj MICHALINE na pewno masz tą cierpliwą większą niż ja.:/

igrek masz rację ,że zależy od ludzi bo mi w jednym powiedzieli że na 18 to pojechałam do drugiego i miałam za 2 godzinki.

micheline - Ty jestes juz 14dzien po IUI dostałabys @ gdybyś... ;)lalala czekam na wynik spokojna:) z ta torbielką to wymylsiłas genialnie, zwłaszczaz ze Ci pekł pecherzyk to chyba z sufitu da torbiel by spać musiała:P monka - a na ilu pecherzykach te IUI były?

Julciaa, kochana, to słowa Zamory. Ja chciałam odrazu wziąć na wizycie po IUI recepty i on mi powiedział, że najpierw musi sprawdzić. Co do okresu, to nie wiem, bo biorę ten duphaston a któraś z dziewcząt pisała, że może przecież wstrzymać..

MICHALINE - ten Duphaston oczywiście, że może Ci wstrzymać @, ale ze swojego doświadczenia to ja wiem,że jak go brałam, no to i w trakcie brania @ dostawałam, więc nie ma reguły.:/A jak się jest w ciąży, to się przecież nie dostanie,więc tak do końca no to ja nie jestem jednak co do tego przekonana, że on wstrzymuje @.

z tego co i ja wiem to i duphaston i luteina nie wstrzymują @. Chociaż ja mam dzisiaj 14 dpt i @ nie widać a leki odstawione. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i zastanawiam się po jakim czasie przychodzi @?

A ja dzisiaj jadę na to ściągnięcie tych szwów.;D Powiem Wam,że boli mnie w ich okolicy przy pępku--myślę,że może jakieś zakażenie się wdało,bo jak na dole przy tych 2 dziurkach jest wszystko ok,no to na górze właśnie mam zaczerwienione i boli mnie, jak mam spodnie założone czy majtki-uciskają zapewne.:/Może to po tym,że kilka dni temu pociągnęłam za 1 przypadkiem razem z ubraniem.:( A w ogóle no to ja tym razem mam dziwne te szwy.;-(Zazwyczaj są supełki i ucinają,a teraz mam takie długie na około 2 cm i z 2 stron,a nie ma nigdzie węzłów,więc się zastanawiam,jak się je ściąga.Może po prostu ciągnie tylko i one się wysuwają?

Malwi-a może jeszcze Kochana nic straconego ? Kto to wie.

malwi2983 - ja po odstawieniu lutki miałam dopiero poronienie po 2 tyg. a okres przyszedł juz po 3 tygodniach :((

Gość Kordianka
Ja co miesiąc biorę luteine na wywołanie okresu bo niestety okresu brak :/

Kordianka - a co jest u Ciebie przyczyną braku @ ?

Malwi - może Izie chodzi o to, że @ Jej się spóźniła po tym poronieniu.:/

Malwi-myślę,że powinna wyjść ta beta zawsze,ale może za wcześnie była zrobiona.:/A Ty ile dpt ją robiłaś?

monka26 - ja lecze sie u dr Zamory i jak już wcześniej pisalam jest on swietnym specjalistą. Fakt jest małomówny ale wie co robi. JEśli powiedział ze Clo wystarczy to na pewno tak jest. Ja mam do niego pelne zaufanie.

Może zrób sobie zwykły test ciążowy ?

Julcia Za każdym razem miałam 1 duży pęcherzyk. a jak u Ciebie czym się stymulujesz?