Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

cześć bella74-myślę,że każdy lekarz w Novum jest specjalistą w swojej dziedzinie.Nie ma więc znaczenia do kogo umówisz się na pierwszą wizytę - jeśli lekarz nie będzie ci odpowiadał, to na kolejną wizytę umówisz się do kogoś innego.Napisz może czego oczekujesz od lekarza - może wtedy będziemy w stanie podpowiedzieć Ci do kogo warto się umówić.Na pierwszej wizycie dostaniesz listę badań do zrobienia.

A ja tak cicho bo jajo dla dyrekcji szykowałam :P Co do mojego meża. Do stolicy przyjechał za swoją pierwsza miłością. dziewczyna miała dziecko więc w domu nie dość, ze gotował, sprzatał to jeszcze opiekował się trzyletnim dzieckiem ( nie wspominając, ze jeszcze pracował by wszystko utrzymac i opłacić jej studia ). Po 3 latach związku z nią usłyszał, ze ona go nie kocha i za pół roku wyszła za innego. Nawyk mu został tak więc na pomoc męża zawsze moge liczyć chociaż ostatnio coraz mniej bo zrobiłam fatalny błąd - kupiłam mu xboxa. Nie powiem sama lubię z nim grać ale jak moge sobie na to czasowo pozwolić :P

witaj bauli oczekuję że,usłyszę bicie małego serduszka bo jak nie to nie wiem

Oczywiście o tym jak postapiła z nim była dziewczyna nie wiem od niego - on o nikim nie potrafi powiedzieć złego słowa. Ale jego znajomi na jej temat nie szczędzili słów krytyki :) O 14 zaczynam w pracy jajo :)

bella74 - ja polecam dr Zamore. Dla mnie jest rewelacyjny. Troche malomowny, ale mi to nie przeszkadza. Mam do niego 100% zaaufanie wiec duzo pytan nie zadaje, tylko robie to co zaleca. Umow sie na wizyte, wez ze soba wszystkie dokumenty i lekarz ustali z Toba plan dzialania i zleci badania. Kordianka - milego jajeczka w pracy.

Lena2005 - a jaka to operacja plastyczna ? I na jakiego biegłego ?

Lena - fajnie, że tyle zobaczyłaś.:D Super ! My byliśmy przez 2 lata a Grecji - Kreta i Rodos i w ostatniej chwili kupowaliśmy wycieczki, bo zawsze myślałam,że może mi się uda i jednak nie pojedziemy.:/A nie chciałam wcześniej rezerwować,by w razie czego nie stracić zaliczki !! Nigdy nie potrafiłam się w tej sprawie wyluzować i zapomnieć.:(Nigdy !!!! Wystarczyło,że zobaczyłam malutkie dzieciątko lub kobietę w ciąży.Ech.:/;/

Alice_78 - wiem doskonale, co to znaczy, co piszesz, że unikasz kobiet z dziećmi.:/

Lacibios Femina reklamuje Agata Młynarska w telewizji.:P

Aneczka_K - ja też wczoraj płakałam, jak czytałam wiadomości od Lato.:(

Aneczka_K - Michaline też miała przecież objawy @ a to była ciąża.;D

lato76 - pospałaś dzisiaj ! Zawsze taki ranny ptaszek z Ciebie.;D Kiedy dzwonisz do Novum ?

lato76 - a u mnie wczoraj pięknie świeciło słońce, a dzisiaj już szaro !

bella74 - ja nie leczę się u Zamory ale dużo dobrego o nim słyszałam i czytałam.Byłam u niego na jednej wizycie i rzeczywiście jest bardzo małomówny ale za to konkretny.Odpowiada na zadane pytania wyczerpująco ale sam raczej ich nie prowokuje.Jeśli Ci to nie przeszkadza to spróbuj u niego bo jest chyba jednym z lepszych lekarzy w Novum.Jeśli natomiast oczekujesz od lekarza dłuższej rozmowy to nie wiem czy możesz się tego po Zamorze spodziewać - dziewczyny? Ja jestem w Novum bardzo krótko więc może niech konkretniej wypowiedzą się te dziewczyny, które są tam dłużej niż ja. Leczę się u doktor Dobek i na razie nie mam do niej zastrzeżeń ale póki co nie mam też powodów,żeby ją chwalić więc na razie pozostanę bardzo zachowawcza.Czas pokaże.

lato76 - ja pomimo wszystko poleciałabym jeszcze 1 raz jutro na tą betę i ją powtórzyła.:P Co Ty na to ?

bella74- hej mozesz napisac dokladnie co Ci ze tak powiem dolega uzupełnij swoja stopke wchodzac na moje konto napisz w skrocie

igrek- lato dzwonila do Novum i kazali jej odstawic leki zeby dostala @ a teraz sprzata jest w wirze pracy :)

Agniren - witaj Kochana ! Bardzo mi przykro z powodu Twojego pieska.:/Mam nadzieję,że Mu się poprawi.:P A jak Ty się czujesz ? Brzusio już rośnie?

lato76 - a jak Ci wyszedł ten wynik, co Ci pobierali z macicy kawałek endo ?

lato76 - tylko Kochana nie przesadzaj z alkoholem, no bo tak z rana no to nie za bardzo !

bella74- ja lecze sie u dr Obuchaowskiej i jestem zadowolona Mysle ze jak jestes juz w Novum to jezeli trafisz so jakiego kolwiek lekarza to tak i tak Ci pomoze Tam pracuja sami specjalisci. Moja dr O jest fajna pośmieje sie powie co i jak bardzo spokojna osoba ale zawsze odpowie mi na każde pytanie. dr Lewandowski bardzo konkretny lekarz stanowczy małomówny ale najlepszy specjalista w Novum niestety przyjmuje tylko dziewczyny ktore sa juz stymulowane

Witaj bella74.;p Wczoraj już widziałam,Że coś próbowałaś pisać !

bella74 - ja też polecam dr Zamorę ! Kordianka - już wiem, jakie jajko.:)Myślałam,że dosłownie Mu jakieś tam jajko zrobiłaś na Święta...hehe