Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Kamila-la to mój koniec 10 tygodnia. W piątek zaczynam 11 tydzien.. Dzidzia ma 3 cm..:-)

Kamila-la, jak napisałeś, ze dr Cz. Wyglada jak rzeźnik, toczyła wiem, ktory to.. :-) Dosyć wysoki? W okularach, z wystajacym brzuchem? Lysawo-siwy?

lato 76- stopka?:) heheh to znaczy historia choroby,tak? Mąż słabe nasienie , ja ponoć ok.. Maj 2011- icsi 10 zarodków- 8zapłodnionych maj transfer -1 zarodek:( czerwiec 2011 -crio- 2 zarodki-:( przerwa i teraz 5 marzec 2 zarodki- beta w 10 dt -479, 14dt- 2076, 18 dt- 6878 -narazie ok..w środę mam wizytę..wiem ze zagniezdziły się oby dwa..ale jeden jest malutki i nie było zarodka widocznego..c\zekamy

Jak ostatnio czekałam na wizytę u dr Z to dr Cz. Wyszedł, potem wszedł do gabinetu i na głos wykrzyczal nazwsisko pray, która czekała do niego.. Tak z gabinetu wolał i wszyscy słyszeli..

Michaline - tak dokładnie to ten co myślisz..no niestety to określenie jest brutalne.... sUPER MASZ JUŻ 3 CM. LUDZIKA, ciekawe ile mój ma? i czy jest ok...kiedy miałaś usg? a jesteś z w-wy? ja jestem 7 tydz.ponoć:)

Lato ja nie umiem wpisać stopki, nigdy jej nie wpisywałam. Poza tym, chyba na innych tematach też byłoby ją widać... Ale napiszę bez stopki: PCO M- ok Przebyta laparoskopia 2006 - kauteryzacja 2007 - dzidziuś. Od grudnia 2010 - stymulacja, starania i nic. W marcu miałam 3 pęcherzyki, 2 pękły po pregnylu, jeden torbiel. Dziś beta 2,21:(

Michalina - tak własnie to ten , A co tego co już napisałaś to ja równierz słyszałam jak on benadziejnie wywoływa nazwisko pary , która na niego czeka . Ja to jego boje się , mój M jak jego zobaczył to się przestraszył się , i mówi do mnie ; jak w Novum mogli zatrudnić takiego człowieka : Jednym słowem szkoda słów .

A i zapomniałem dopisać ciąża pozamaciczna i wycięty jajowód. Oj przejdę się do innego lekarza...

marla0000- Czy ja coś przegapiłam , to Ty już masz jedno dziecko tak ?

Acha , to już wiem , a w jakim wieku jest Twój skarb ? sorki , że tak cię podpytuje .

Zostawić was tylko na chwilę, ech ileż czytania:) Lato Super że humor lepszy. Wiedziałam że tak będzie.Posłuszna z ciebie kobietka:) Czas leczy rany-to święta prawda. Jeszcze będziemy wspominać te czasy z uśmiechem zobaczysz.Ja często wracam do swoich początków na forum i czytam to co wtedy pisałam i nie mogę uwierzyć, że przeszłam to wszystko i że tak się to wszystko skończyło. Marla Ja jak zobaczyłam dr CZ na korytarzu to sie go zwyczajnie w świecie wystraszyłam. Nie powinno się oceniać człowieka w ten sposób ale nigdy nie poszłam do niego na wizytę. Kiedyś żartowaliśmy z mężem że gdyby wypadło nam jakieś zastępstwo u niego i gdyby wyszedł i wyczytał moje nazwisko to ja udałabym, że mnie nie ma. Igrek Tej twojej Pani dr to ja w ogóle nie znam a wydawało mi się, że znam tam już wszystkich lekarzy. Alicj@ Gratuluje wysokiej bety. Z tym wynikiem krwi to różnie jest. Cyndi miała też wysoką betę i pielęgniarka sugerowała, że mogą być bliźnięta a skończyło się na pojedyńczym płodzie. Witam wszystkie nowe koleżanki. Ale sie fajnie tłoczno zrobiło na forum. Agniren Współczuję problemów z pupilem. Ja sama kocham psy. Miałam kiedys dalmatyńczyka który był z nami 14 lat. Teraz mam 2 psiaki i jak cokolwiek sie z nimi dzieje to przeżywam to tak jakby chorowała mała.Taki zwierzak nie powie że go boli a cierpi na pewno.Trzymam kciuki i zdrówka życzę. Zaciążone czekamy na zdjęcia waszych brzusiów.Agniren, Michaline, Karina do roboty. Ja jestem ciekawa czy któraś z was dobrnie do moich rozmiarów:) Ja też dzisiaj byłam u fryzjera. Po świętach wracam do ludzi:) Iza Kochanego masz męża. Mój tez cieszy się jak coś kupię ładnego. Ostatnio jak byliśmy na zakupach widział, że wpadła mi w oko torba w zarze i kazał wręcz mi ją kupić mimo iż tydzien wcześniej kupiłam też w zarze skórzaną torbę za prawie 600 zł.Nawet wstydziłam sie powiedzieć głośno że mi sie podoba ale zna mnie tak dobrze, że wyczuł i mnie uprzedził. Ja w święta mam chrzest w rodzinie. Kupiłam swojej królowej taką cudną kiecę, że wygląda w niej jak księżniczka. Buziaczki

Witam wszystkich w ten piątkowy słoneczny dzień ! Nie mogłam spać i dlatego tak wczesniej wstałam . Od jakiegoś czasu boli mnie strasznie głowa . mena - humor mi się troszeczke poprawił , więc mam nadzieje ,żewszysko będzie ok . Tak ja równierz czasami cofam się do twoich początkowych wypowiedzi . Jak dzielnie walczyłaś o swój skarb ,mam nadzieje , że przyjdzie kiedyś taki czas kiedy ja równierz będę wspominać .Najważniejsze oby wszysko było dobrze . To po świętach ruszasz do pracy ? a w miedzy czasie masz jeszcze rodzinną uroczystość . Super !

Witajcie :) z dnia na dzień więcej stron do czytania:) Lato - ciesze sie przeogromnie, że wracają Ci siły do Walki! Uda się napewno :)... nie można tak sobie odpuścić...! :) operacja kosztowała - 6 tys. z tym, że ja miałam problem z przegrodą nosową, i nie potrafiłam oddychać na jedną dziurkę. Dlatego taka cena bo był to zabieg rekonstrukcyjny, a nie "stricte" operacja plastyczna. normalna cena to 6 tys plus vat. wszystkie operacje "lecznicze" są bez VATu. Lenie i Pozostałym :) - przesyłam życzenia "Niech przeżywanie tajemnicy Tridum Paschalnego i Zmartwychwstania Pańskiego umocni Was w wierze i dobrym Czynie!" Moja beta wzrosła do 363,6 :) Alicji gratuluje wysokiej Bety - ciąży bliźniaczej :) cudowne jest to - że w Novum udaje się! i Każdej z nas się uda :) czekam na wieści od Zuzi zu i Aneczki dot. pozytywnej Bety :) Ściskam Was serdecznie

lato76- czesc kochana zaczynasz mnie straszyc tym bolem glowy. czesto cie tak boli? czy to tylko teraz?

Lena2005- kochana ale nas trzymalas z tymi newsami :) !!!! SUPER SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULUJE MAMUNIU!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie dziewczyny, iza1978 - bardzo fajny prezent; taki ciepły i od razu widać,że od serca.Super. Alicja,lena2005,kamila-la1984 (mam nadzieję,że o nikim nie zapomniałam) - gratuluję!!!Dbajcie teraz o siebie i o wasze maleństwa lato - na pewno będziesz kiedyś czytać swoją historię na forum ze swoim maleństwem na kolanach.Na pewno!!! Ja nigdy nie byłam u doktora CZ ale też słyszałam go wykrzykującego nazwisko dziewczyn, które czekały pod gabinetem.Zastanowiło mnie to,że nie było kilku (chyba trzech) zapisanych osób pod rząd i wtedy Pan CZ wyraźnie zirytowany wszedł do swojego gabinetu i nie wychodził z niego przez 10 minut.Pamiętam,że pomyślałam wtedy,że chyba nie chciałabym,żeby mnie leczył...

Witajcie Kochane :) U mnie zapowiada się dzisiaj brzydki dzień. Pochmurno, zimni i deszczy kropi :( Nieciekawie :( Coraz bardziej się stresuję jutrzejszym testowaniem :( Nie wiem czy moja przychodnia jest jutro czynna bo od razu zrobiłabym betę, a tak to do wtorku muszę czekać :( Co do dr Cz. Ja do niego chodzę. Wyglądem może nie zachęca, ale krzywdy mi nie zrobił. Od pierwszej wizyty był miły i wszystko wytłumaczył. Przeprowadził pierwszą stymulację - jeden pęcherzyk urósł i ładnie pękł. Nie wiem tylko z jakim efektem :( Za wszystkie forumowe Ciężaróweczki trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Zuzia zu czekam na dobre wieści dotyczące bety. Lato cieszę się, że poprawił Ci się choć trochę nastrój. Wszystko się ułoży :) Wszystkim Forumowiczkom życzę zdrowych, radosnych, pogodnych i spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Wielkanocnych :) Niech tegoroczny Zajączek spełni Wasze najskrytsze pragnienia, żebyście mogły w przyszłym roku spędzać Święta ze swoimi małymi pociechami :)

Witajcie Kochane :) U mnie zapowiada się dzisiaj brzydki dzień. Pochmurno, zimni i deszczy kropi :( Nieciekawie :( Coraz bardziej się stresuję jutrzejszym testowaniem :( Nie wiem czy moja przychodnia jest jutro czynna bo od razu zrobiłabym betę, a tak to do wtorku muszę czekać :( Co do dr Cz. Ja do niego chodzę. Wyglądem może nie zachęca, ale krzywdy mi nie zrobił. Od pierwszej wizyty był miły i wszystko wytłumaczył. Przeprowadził pierwszą stymulację - jeden pęcherzyk urósł i ładnie pękł. Nie wiem tylko z jakim efektem :( Za wszystkie forumowe Ciężaróweczki trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Zuzia zu czekam na dobre wieści dotyczące bety. Lato cieszę się, że poprawił Ci się choć trochę nastrój. Wszystko się ułoży :) Wszystkim Forumowiczkom życzę zdrowych, radosnych, pogodnych i spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Wielkanocnych :) Niech tegoroczny Zajączek spełni Wasze najskrytsze pragnienia, żebyście mogły w przyszłym roku spędzać Święta ze swoimi małymi pociechami :)

czesc dziewczyny. Jezeli chodzi o dok Cz to mialam z nim rozmowe telefoniczna byl strasznie niemily okropny. prawdziwe okreslenie wyglada jak rzeźnik. ale tak sobie mysle ze gdyby byl złym fachowcem w swej dziedzinie to napewno lewandowski go nie zatrudniał. tak sobie mysle ja bym do niego nie poszła. jakos mnie odrazil jak go pierwszy raz zobaczyłam w Novum

Iza - myślę podobnie jak Ty. Gdyby nie był dobrym specjalistą to nie pracowałby w NOVUM. Musi się znać.