Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

igrek- wiesz ja chce zrobic juz wszystko zeby miec juz wszystkie badania zrobione i zeby byly ok. jak czytałam z info ktora dostalam od mojej dr O. wczesniej jest napisane jak przygotowac sie do kritr. i tam jest wlasnie o czystosci i posiewie

Cześć Alicja gratuluje maluchów. Dobrze, że poszłaś na zwolnienie, nie ma co ryzykować. Jakiś senny ten dzień dzisiaj, najchętniej poszłabym pod kołderkę spać, a tu jeszcze na ćwiczenia wieczorem trzeba iść.

igrek- wieczorkiem moge napisac Ci dokładnie co jest napisane w karcie informacyjnej przygotowujacej do IN VITRO i do Kriotr..

Cześć Agniren, jakie ćwiczenia? tez chcę zacząć chodzić ale wszędzie są godziny ranne i południowe. Gdzie chodzisz?

lena66-no to już wiem,co to za test, ale mi raczej nie potrzebny, bo szykuję się do ICSI z dawstwem---no nie dziewczyny ??

Z 1 strony Michaline super--ja to bym tak chciała ze wszystkimi tymi dolegliwościami ! I dużo przytyć nawet.:)A fajnie można sobie tłumaczyć,że składnika z lodów dzidzia potrzebuje.:-) hehe Dzięki rudzia-poczytam w domku.

Alicj@-super ! Gratuluję.;D ja też tak chcę.:-))))) A ryzyko zawsze jest przecież przy 2---nie przejmuj się !!!

Masz rację Alicj2-siedź w domu,odpoczywaj i leż do góry brzuchem.:P Zasłużyłaś sobie na to !!

Izunia-ja też bym Kochaniutka już chciała!A ja kończę leki dopiero...jutro ostatnia tabletka !I czekam na @.:-)

Gość kamila-la84
Igrek i Iza -Trzymam kciuki za panienki idące na posiewy :d A i dzięki za info odnośnie l4- chyba skorzystam, oczywiście jak wszystko będzie ok...w pracy to różnie, jak wróciłam po transferze odrazu koleżanka mniez zaraziła... i z bólem gardła zostałam do dziś, ale lody pomagają:) to takie moje lekarstwo zamiast tabsów... Zuzia-zu -to kiedy testujesz... kurcze -powodzenia ,wiem co to za stresssssssssss. SZCZERZE TRZYMAM KCIUKI, za WSZYSTKIE zresztą:))))

Zuzia, jeszcze pracuję, więc chciałabym po pracy..a jak pójdę na zwolnienie to wówczas jest mi obojętne.

igrek ja znam Twoja historię:) a jeśli chodzi o ten test to właśnie mi chodziło o cenę, mi też przy IUI nie jest potrzebny ale zastanawiam się czy nie zrobić tak dla samej siębie bo gdyby wyszedł wrogi śluz to bym wiedziała, że i tak nie mogło sie nam wcześniej udać.

XXX76 - ja miałam bardzo duże problemy z mięśniakami. Pierwszy raz wykryto mi je jak miałam 16 lat ale po prostu stwierdzono że są i już. Potem jak zaczęłam pytać to stwierdzono że nie ma sensu żeby je wyłuszczyć bo nie są duże i generalnie jak będę w ciąży to zrobią mi cięcie i za jednym razem je usuną. Jest to oczywiście bzdura!!!! Teraz to wiem... Zaszłam w ciążę... zamiast dzieci rosły mięśniaki... w 5 miesiącu poroniłam przez te paskudztwa... W tym samym roku zdecydowałam się je usunąć. A wiecie dziewczyny że dr Żak robił IVF mojej kumpeli i że udało jej się za 1 razem. On jest z Poznania - prawda??

Na razie chodze na cwiczenia dla kobiet w ciazy napewno w twoim miescie tez sa u mnie to jest szkola dobrzerodzimy.pl Pozniej bede tam w szkole rodzenia. Cwiczenia sa fajne i spotykam sie cotydzien z innymi przyszlymi mamami, to mile.

Igrek, Iza - Trzymam kciuki za dobre wyniki... Zuzia - daj koniecznie znać jaki wynik bety... Alicja - gratuluję bliźniaków :) Uciekam bo muszę w końcu przysiąść i napisać do końca tą publikację :) Do usłyszenia jutro :)

Aneczka_K - a tak tylko z czystej ciekawości zapytałam, bo zorientowałam się po Twych wypowiedziach, że chyba z lub spod.:P

Agniren - ja też się przespałam ponad godzinkę po pracy.;D Iza - tak uzupełniłam tylko Twą wypowiedź, bo pisałaś o tym,że robisz posiew, a potem, że jeszcze zrobisz czystość.:D A mi od razy dr kazała oba.

kamila-la84 - zuzia testuje jutro.:D Pisała wcześniej. Ja bym nie mogła pracować ani po transferze ani w ciąży, bo ja z ludźmi pracuję, a tak jak pisałam--dziś było tyle,że nie było czasu zjeść, a i ludzie różni,więc tak bym nie mogła funkcjonować wtedy bez śniadania i w stresie.

lena66 - no masz rację lena66.;D Może i ja pomyślę nad nim.

A ja jeszcze dziś na tą zumbę.:)Nie chce mi się.:/Zawsze tak jest,a potem myślę sobie o tym,że fajnie jest,że przyjechałam,choć mi się nie chciało.

zuzia-zu - trzymam kciuki za jutrzejszą betę.;D Oby znowu dobra wiadomość tu do nas potem zawitała !! Mena27 - pisałyście tu kiedyś o kotach.:P Czytałam w pracy i nie miałam, jak odpisać, ale moja mama ma kota-zwykły czarny dachowiec.:-)Jednak jak coś Mu jest, no to ja zazwyczaj muszę z Nim jeździć do weterynarze, więc wiem, jak to jest dbać o zwierzątka !!! Zresztą...jak je mamy, no to musimy za Nie odpowiadać również.:-)))Z racji wieku myślę,że kursuję do tych lekarzy oraz z tego, że moja mama nie ma prawka.Więc ja z tatą lub z moim M zazwyczaj. Kiedyś coś Mu się stało w łapę i był usypiany-taki bezbronny był wtedy...leżała na fotelu na poduszce z wywalonym językiem, no bo to po narkozie.Nie wiem----albo we wnyki się złapał albo się może z kimś gryzł lub może przez płot skakał niefortunnie Ostatnio miał śruta w nodze ( specjalnie ktoś do Niego strzelał i my i lekarz stwierdził ),też trzeba było Mu wyjąć na znieczulenie.Ech...