Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nie 艣miejcie si臋 ale....

mam do was pytanie dosy膰 intymne

Polecane posty

mo偶ecie zajrze膰 sobie wmajtki?:) wiem jak to brzmi....ale czy mo偶ecie zoabczy膰 jak wyglada wasze wej艣cie do pochwy jak naci膮gni臋cie wagi sromowe te tuz przy dziurce? czy sk贸ra si臋 robi chropowata jakby pop臋kana?:) pytam powaznie...nie wiem czy tylko ja tak mam i czy powinnam sie zg艂osi膰 do lekraza:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Chmurka7
Nie wiem dok艂adnie o co Ci chodzi ale u mnie wargi - te mniejsze s膮 bardziej czerwone jak "naci膮gn臋" to faktycznie s膮 tak jakby bardziej chropowate z ma艂ymi niby kuleczkami. Napewno nie pop臋kane. My艣l臋 偶e je艣li nie masz innych dolegliwo艣ci (np pieczenie, sw臋dzenie, czy up艂awy) ni偶 tylko "dziwi膮cy" Ci臋 wygl膮d to si臋 nie przejmuj ka偶da z kobiet jest inna i jak to m贸wi艂 wyk艂adowca mojej kole偶anki (pan lekarz - ginekolog) "ka偶da cipka r贸偶ni si臋 od innych i to jest zupe艂nie naturalne". Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milenkaaaa
ale o co chodzi ? :)

Udost臋pnij ten post

chodzi mi dok艂adnie o to co napisa艂a艣:) jak naci膮gam wargi sromowe mniejsze tu偶 przy wej艣ciu do pochwy tak jakby rb贸uj膮c "tam " zaj偶e膰 to sk贸ra jest w艂a艣nie taka jak opisa艂a艣:)"chropowate z ma艂ymi niby kuleczkami":) my艣la艂am 偶e to grzybica:P ale nie mam 偶adnych objaw贸w.....ale jestem g艂upia;) ju偶 dwa razy by艂am z tym u lekarza upieraj膮c si臋 偶e co艣 mam a on na mnie patrzy艂 jak na kosmitk臋.....a ja g艂upia poprostu nie wiedzia艂am 偶e ta moja "grzybica" pojawia si臋 tylko jak lekko naci膮gn臋 sk贸r臋:P

Udost臋pnij ten post