Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchelka10.05

witajcie kofffane

Polecane posty

Gość pchelka10.05

niewiem czy mnie ktos jeszcze pamieta . 10.05.2004 roku straciłam moje malenstwo to było MISSED ABORTION (SAMOISTE OBUMARCIE PŁODU )chodziłam z martwym malenstwem przez 2 miesiace dopiero potem sie okazało ze dzidza jest tak długo martwa :-(( terz zdecydowałam sie na ciaze po prawe 2.5 latach :-) mam pytanko od tparu dni ( bo tyle sie staramy ) odczuwam zmeczenie bardzo duze ,, temperaturka wysoka bo 37,4 , brzyszek mi strasznie "nabrzmiał" piersi mnie jeszcze nie bola ,jestem strasznie rozdrazniona. i jem za 5 heheh robiłam test ale wyszedł negatywnie ale to za wczesnie bo przytulalismy sie ostatni raz 5 dni temu .. do miesiaczki zostało 8 dni a ja szaleje bo juz bym chciałą aby był ten czas i zeby sie wszystko okazało :-)) brzuch mnie pobolewa mam strasznie skurcze macicy :-((? nie wiem co mam sadzic o tym ... czy tempwraturka 8 dni przed okresem pownna byc wysoka?? bo ja mam 37.4 i nie spada .. mam jeszcze czeste zaparcia i dziwny smak w ustach ale nie chce sie nakrecac bo jak przyjdzie @ to bede zawiedziona :-((((( co mam o tym sadzic ???? okres mam regularny co 28 dni od ponad 7 lat :-)) pozdrawiam asia

Gość Elevinka
Czesc.Widze ze tez masz fiola na punkcie dzidziusia jak ja.Super, nie jestem sama.My tez ostro pracowalismy nad dzidziusiem kilka dni temu.Do @ mam 5 dni.Chcialam zrobic test w sobote ale dziewczyny z netu odradzily mi.Chyba nawet slusznie.Podobno najlepiej zrobic test w dzin planowanej cioci.POZDROWKA

Gość pchelka a jestes
z Krasnika???

pchelka...ja mialam podobnie...apetyt...klucia w podbrzuszu...zawroty glowy i dziwny posmak \"zelaza\"w buzi...i jest Kasia...:)pozdrawiam i zycze powodzenia:)

Gość Reanata to ty
????????????

hej to razem czekamy na okresik ja tez powinnam dostac za 8-9 dni i tez mam fiola haha

Gość Elevinka
hb nie korci Cie juz zrobic test?:)

nie powaznie nie po co miec porazke to bez sensu....a po 2 czyje ten okres cholera piersi mnie bola

Gość Elevinka
Mnie tez bola,i jakies takie duze sa.Mnie test strasznie korci ale naaaaaarazie nie zrobie zeby sie nie zalamac przedwczesnie.

to czekamy razem zawsze razniej no nie??

Gość żenujące jestescie
stare torby a slowka infantylne dzidzia, okresik, a slow KOFFANE wbija w krzeslo. wbijcie sobie, ze bedziecie MOZE mialy DZIECKO, czlowieka a nie maskotke durne baby teraz mnie oplujcie i zmieszajcie z blotem bo to wam dobrze wychodzi (lepiej niz zachodzenie w ciaze)

ale jestes nie powazna to ze piszemy okresik to co to takiego nie chcesz nie czytaj,nawet nie wchodz na te stron epo co to robisz idz na spacer albo na lody i niech tylek ci rosnie

Gość Elevinka
hb to bylo dobre:)

Gość Renatko to sie znamy
pamietasz mnie Sloneczko???