Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scarlet pimpernel

Co sądzicie o takiej propozycji ?

Polecane posty

Gość scarlet pimpernel

Mianowicie, próbując poznać pewną dziewczyne w celu przyjaźni i seksu bez obowiązań, po napisaniu pierwszej wiadomości do niej (przez Znajomy.pl gdzie podałem swoje zdjęcie i napisałem trochę o sobie) otrzymałem odpowiedź : " ...... Chętnie jednak poznałabym ciekawą osobę, która otoczy mnie opieką. Jeśli myślisz o mnie poważnie to nie będę ukrywała, że jestem w trudnej sytuacji (szukam pracy) i może wstyd przyznać, ale ostatnio zablokowali mi konto w telefonie.Tak wiec w razie checi ewentualnego kontaktu nie miałabys nawet jak do mnie ani ja do Ciebie zadzwonić. Mam zablokowane zarówno połączenia wychodzące jak i przychodzące. Jeśli zdecydujesz się jednak mnie poznać podaj mi swój numer telefonu i kod uzupełniający konto. Odblokuję wtedy telefon i będziemy mogli porozmawiać......" Dziewczyna ma 20 lat i jest studentką. Prośba abym jej przesłał kod (nawet się nie poznaliśmy) wyglada na zwykle oszustwo. Co Wy na to ?

Gość naciągaraa

Gość trafil swoj na swego

Gość głupi czy udaje

Black Sabbath muzyka kojarzę piękne ale nic więcej nie wiem :(

Gość scarlet pimpernel
Wydze ze sa tutaj i goscie znajacy sie na dobrej muzyce :-)

ale właściwie...co to jest dobra muzyka ...taka która się Panom podoba? czy jest jakaś definicja?

I feel unhappy I feel so sad I lost the best friend That I ever had She was my woman I loved her so But its too late now Ive let her go Im going through changes Im going through changes We shared the years We shared each day In love together We found a way But soon the world Had its evil way My heart was blinded Love went astray Im going through changes Im going through changes It took so long To realize That I can still hear Her last goodbyes Now all my days Are filled with tears Wish I could go back And change these years Im going through changes Im going through changes To się nam podoba czyż nie tak? chcesz naja na maila? polecam................

Gość ogladalam wczoraj
kanal muzyczny. Na dole"lataja"wiadomosci od ludzi. Wiadomosc w stylu: Chcesz zobaczyc mnie nago? doladuj mi konto 500XXXXX za 25zl a wysle ci swoje nagie zdjecie. Paranoja jakas czy jak? Dziewczyny swoje dziewictwo sprzedaja na aukcjach internetowych...

Gość scarlet pimpernel
napisałem jej tak: "moja droga, proponuję jeszcze lepszy wariant: doładuję Ci konto aż za 50 złotych ale za to będę mógł wylizać ci odbyt. Co ty na to?" Zobaczymy. teraz ruch należy do niej. :-)

Gość mirianka
głupi jesteś. Za 50 zł to powinna ona Tobie polizać, hehehe

Gość scarlet pimpernel
ale ja uwielbiam lizać odbyty kobiece! :-)

Gość to koniecznie napisz
potem co ona odpisze;) A sa tez drozsze doladowania...;)

Gość Hourglass
Ooo... Ktoś to Ozzy'ego lubi. :P