Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia6666

jestem ninfomanka

Polecane posty

Gość jakis tam facet
nimfomanka to kobieta ktora nie moze osiagnac orgazmu ale kedys go miala

Gość dzonpedro
niemacie zielonego pojęcia walnijcie 8 numerów w 8 godzin to pogadamy

Gość * numeró8
oj to ty jestej odpowiedzni dla mnie!!!!!!!!!!

Gość SIngSing
Lekki pdmuch wiatru na łechtaczce to jego oddech jest lekki prawie jakby go nie było... ale odvczuwa go dokładnie, czuje bliskość jego warg. Niby muśnięcie, delikane przetarcie... zapach sexsu, pot co po skroniach, kropelka po kropelce zbierał sie w okół ust... czujesz ? jak wypełniam Twoją pustke... Alkohol odejmuje mi rrozum, ale pragne Ciebie... tylko to dociera do mej świadomości... chcę...

Gość smallpimpek
dobrze powiedziane

Gość rokmen
szukam dziewczyny ktura ni robila tego w szkolnej lazience

Ja też jestem!!! Ale sobie dokładnie dobieram partnerów! Nie rozumiem dlaczego utarło się przekonanie, że tego typu ogłaszające się osoby są „nienormalne” Dlaczego na wszelkiego rodzaju forach poszukujący seksu są przeważnie anonimowymi osobami (kobiety), DLACZEGO MAMY SIĘ WSTYDZIĆ! Nie żyjemy już w średniowieczu! Przecież seks to jedna z podstawowych funkcji naszego zachowania się. I wkurza mnie jak mnie niektórzy traktują! Co jestem panienka za forse czy co? I mało tego jak na jakiś forach wspomni się że wreszcie jest strona dla ludzi którzy chcą się kochać dla przyjemności a nie dla forsy to takie informacje są usuwane. NIC NIE ROZUMIEM! Strony z prostytucją są dobre a strony z seksem dla przyjemności TO NIE???

Gość czarny 33
macie racje sex dla przyjemnosci a nie za kase jest czyms normalnym i takie portale powinny istniec czarny BYDGOSZCZ TEL DLA KOBIET 507723943