Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lebelka

pigulki-w tym cyklu rozwolnienie,nastepny cykl bezpieczny?

Polecane posty

Gość lebelka

Witajcie! W tym miesiacu mialam zatrucie i kilka razy porzadnie mnie przeczyscilo :( .Oczywiscie nie ryzykujemy i stosujemy dodatkowo prezerwatywy.Co z nastepnym miesiacem?Czy fakt,ze w tym miesiacu tabletki mogly nie zadzialac jak nalezy moze wplynac na ich skutecznosc w miesiacu nastepnym? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi 🌻

Gość lebelka
moze ktos mi odpowie?Please!

podczas następnego opakowania już możesz być spokojna i nie zabezpieczać sie dodatkowo, tabletki na pewno będą działały tak jak powinny :) a jesteś juz podczas na stępnego opakowania czy jeszcze nie?

Gość lebelka
Dzieki za twoja odpowiedz...Nie ,jeszcze nie skonczylam tego pierwszego opakowania...ale ja zawsze martwie sie na zapas ;)

Gość a jesli
a jak mialam takie niewielkie rozwolnienie.. taka parorazowa sraczke prawde mowiac? dokladnie rzecz biorac wczoraj.. raczej uwazac no nie?

Gość do a jesli
jezeli mialas "sraczke"-do 4 godz po przyjeciu tab to trzeba pozniej dodatkowo sie zabezpieczac a jezeli mialas po wiecej niz 4 godz od przyjecia taqb to jestes bezpieczna.i nie panikujcie tak bo BIEGUNKA obniza skutecznosc tab-jak jest uporczywa i utrzymuje sie dluzej niz 24h. a po 4 godz od wziecia tab czy jednorazowa sraczka czy kupa nie obniza skutecznosci

Gość lebelka
Problem w tym,ze ja mialam uporczywa biegunke,ktora trwala kilka dni...

Gość zalezy o ktorej porze
mialas , bo ja mialam przez caly miesiac zatrucie i codziennie o 18 bralam tab anty a rano mialam rozwolnienie po kilka razy i tak caly miesiac i bylo ok ale pozniej przez jeden tydzien-mialam bardziej uporczywe rozwolnienie-kilka razy dziennie nawet wieczorem i wtedy odrazu dostalam plamien i poszlam do gin i powiedzial ze te plamienia sa spoodowane zmniejszona skutecznoscia przez rozwolnienie. w takich wypadkach lepiej sie zabezpieczac przez 7 dni dodatkowo

Gość zalezy o ktorej porze
a normalnie po 7 dniowej przerwie zaczynasz nowe opakowanie i jestes zabezpieczona. tez wlasnie taka sytuacje mialam-przez cale opakowanie mialam biegunke i pomyslalam ze to przez tab bo nigdy tak nie mialam i teraz mam 7 dniowa przere i w niedziele zaczynam nowe tab i normalnie odrazu jestes zabezpieczona bo przeciez wtedy juz biegunki nie bedziesz miala. a w razie biegunki to 7 dni dodatkowo sie trzeba zabezpieczac a potem looz. ale w tej 7 dniowej przerwie tez lepiej sie zabezpiecz dodatkowo-bo przez ta biegunke nie wiadomo jak beda dzialaly tab po skonczeniu listka