Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clarssa

Jak wygląda Wasz dzień?

Polecane posty

Gość clarssa

chodzi mi o to jak wygląda wasz typowy normalny dzień? Jaki macie gryplan, co robicie?

Gość Nasz dzien wyglada
..do dupy!

Gość o jezzzuuuu
a cos dla siebie? cwiczenia, basen, siłownia?????????

Gość A moj wyglada tak
Wstaje o 6,30 ,dzwonie do starszego syna zeby go obudzic do szkoly. Wstawiam wode na kawke ,zapalam papieroska i mam seansik w kibelku hehehe.Nastepnie budze mlodszego syna ,ubieram sie i ide na zakupy typu chleb ,bulki ...Syn wychodzi do szkoly ,a ja sciele lozka i mam czas na kafeeterieee ,co tez teraz czynie ,zalagajac tu. No i trzeba bedzie zaraz obiad wstawic ..;) Potem zmywanie,sprzatanie i w miedzyczasie znowu komp .Czasem wpadnie ktos na kawke ,piwko ,czasem ja ide . Jak pogoda ladna to grzyby ,ryby ,wieksze zakupy tez sie trafiaja ...Potem "Detektywi" ,"W11" i znowu komp .lub znowu ktos .No i mamy wieczor .Spaaaaaaac ide ;) .Budze sie zrednio 3 razy ,no i znowu rano i znowu to samo ... No powiedzcie czy ja nie prowadze ciekawego zycia ?!?!?!?!? Bo mi z tej radosci to czasami zygac sie chce :O

Gość a ja teraz
do konca wrzesnia mam wakacje to rano wstaje,tzn kolo 10 potem nie robie nic ciekawego,wieczorem ide na trening,wracam i hgdzies sobie jezdze po miescie prez jakis czas i potem wracam do domu i w strone spania :)

Gość fijolek
ja to samo. pobudka 6:30 . sniadanko. praca. komp do wieczora .. kolacja.spanko.. rutyna a mam dopeiro 19 lat .. a pracuje jak stara wyjadaczka.... cos trzeba zmienic w zyciu

wstaję o 7, dzwonię do chlopaka zeby go obudzic do pracy, potem ubieram się, siadam przy kompie, jem sniadanioe ,pije kawe. Potem brat wraca ze szkoly więc zlazę z kompa i idę pobawic się z psem, jem obiad, czytam ksiązkę, potem komp/tv, kąpiel, spotkanie z chlopakiem i spanie... a przy tym wszystkim okropnie duzo jem:( Juz widac efekty:( Dobrze ze zaraz studia:)

Gość bad day
Wczoraj nie zamknęłam szyberdachu, bo kur...wa pełne śłońce było Jak zaczęło nagle napier...dalać deszczem ...burza jak skurw...ysyn. Nie wyszłam zamknąć tego szyberdachu bo jestem ku...rwa normalna i na strumień deszczu z domu nie wychodzę i teraz mam całe auto w środku mokre, dupe mokrą, plecy mokre, cuchnę jak menel dworcowy, bo siedzenia nasiąkły wodą. :-0:-0 :-0 To jest gąbka, w dodatku średnioczęsto prana i różne syfy z niej teraz wyłażą Już nie wspomnę o tym, że dziś rano na obiad sobie wlałam zupe do słoika (dietkową) i mi sie ta suka wylała w reklamówkę, bo zakrętka jest nieszczelna. :-0 No ale ch...uj, reklamówka solidna to zupa nie pi..tła z niej i przelałam ją spowrotem do tego słoika (cała akcja miała miejsce w rzeczonym samochodzie). Nawet nie rozlałam przy tym przelewaniu, ale jak zakręcałam ten je..bany słoik z tą skurw.....iałą zakrętką to ta suka zakrętka jakoś tak siuę chujo...wo przykręciła że oczywiście siuę otwarło i cała jeb....ana zupa się wypier.....doliła na podłogę auta. :-0 Teraz mam nie dość że mokre siedzenia to jeszcze na podłodze przedniego siedzenia zupe rozlaną, w chu...j kalafiora wszędzie i innego zielska, je..bie w aucie jak na stołówce MOPSu i w dodatku obiadu ku...rwa nie mam. A taka dobra zupka mi wyszła :( Miły poczatek dnia kur...wa nie ma co. W dodatku przez tę dietę sram na zielono. :-0:-0:-0 Przepraszam, za jakość wypowiedzi, wkur...wiłam się po prostu :-0

wstaje rano, nie jem sniadania bo nie lubie :P ide do szkoly ;x ucze dzieciaki liczyc ;p wracam do domu, pisze konspekty oO jem obiad i nadal pisze konspekty, jem kolacje i nadal pisze konspekty .... ide sie wykapac i potem znow konspekty... ide spac a jak wstaje to mam zly humor :P kto wymyslil te glupie praktyki??:D

Mój dzień wygląda jak u pijawki: z samego rana pobudka--- potem do pracy---- i tam 8 godzin siedzenia na dupie przed komputerem :/ Po pracy do domu padnie ta wracam i albo jakis film wlączam albo znowu komputer w celu kontraktu z kochaniem echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mam dosyc takiego życia :p

Wstaje róznie , 6-7.30. Czasami ide do pracy na 7 , czasami na 9 , rzadko , ale zdarza się , na 15. Dzowni komórka , wciskam \"drzemka\" i mam jeszcze 10 minut na ułozenie w głowie planu dnia i wytarganie wstepnie psa za uszy. W drodze do łazienki nastawam wode na kawę , prysznic , w drodze powrotnej przyzadzam napój ukochany w ogromnym kubku , pije pierwszy łyk. Jak juz sie odzieje to ide z psem , jak mi się nie chce do parku , to robie rundke po najbliższych ulicach z kubkiem kawy w reku:P Potem praca , zakupy , sprzatanie , zawsze inaczej. Kończe 15 , 17 , 20 , czasami poóxniej , nawet koło północy. Ze względu na durny tryb zycia wykupienie karnetu na cokolwiek , zapisanie sie na kurs jakowys , odpada. Jak mam tylko wolne kilka godzin , to albo pies , albo znajomy , albo Kraków. Wieczorem kafe...do oporu:(

Gość ale macie nudy
ja wstaje rano kolo 8, maz idzie do pracy, jade swoim kabrioletem na zakupy , potem na kurs, wieczorem czesto na kolacje z mezem:) bo gotuje tylko obiady i to nie zawsze..o weekendach to juz nie wspomne::):)

Gość do bernadetka
zmien cos, bo co bedzie za 10 lat??????

Gość milenkaaaaaaaaaa
ja wstaje po poludniu ,nudze sie bo nic nie musze robic :D :D :D