Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to

przesuniecie cyklu o jeden dzien?

Polecane posty

Gość jak to

pierwszy dzien brania tabl to u mnie sr a ja bym chciala czw gdy mija 21 dni w sr to w sob mam okres a ja bym chciala w niedziele, czy moge po okresie zaczac brac tabl w czw a nie w sr ale wowczas bedzie 8 dni przerwy - jak to wplynie na ich skutecznosc i czy moge tak zrobic?

Gość łeeepek
skracac przerwe mogłabyś.... ale jak ją wydlużasz spada dzialanie antykoncepcyjne...

Gość susi
mam dość podobny problem i mój lekarz mi doradził żebym wziela 22 tabletki potem siedmiodniowa przerwa i juz normalnie brać po całym listku. przerwy nie mozna wydłuzać bo wtedy tabsy przestają działać. możesz ewentualnie skrócić przerwę.

Gość baśka20latekkkkkkkkkk
a ja mam takie pytanie do was dziewczyny wczoraj dostałam okres w 31 dniu cyklu a ostatnio po odłozeniu tabletek miałam 37 i 38 i teraz już nie bede mogła obliczyć sobie dni płodnych????

Gość duurnota
no niestety jak cykle sa takie nieregularne,zwłaszcza po odstawieniu tabletek raczej trudno jest o prawidłowe wskazanie dni płodnych...

Gość jak to
a gdybym poswiecila jeden cykl... tzn wiezla tabl w 8 dniu przerwy - i z tego co piszecie obniza sie skutecznosc, to od nastepnego cyklu skutecznosc tabletek jest juz normalna?

Gość rwerer
Nie nalzey wydłużać przerwy. Mozna skaracac przerwe nawet o kilka dni. Ja kiedys sobie przesunełam własnie tak okres ze przez chyba 3 cykle skracałam przerwe

Gość goskazet
Dziewczyny mam pytanie-biore yasmin juz od 2 lat i mi sie pochrzanil dzien ostatnio i po skonczeniu opakowania zrobilam 6 dniowa przerwe zamiast &, po prostu wzielam tabletke dzien wczesniej :/ i kontybuuje to opakowanie dalej.. Czy to bedzie mialo jakis wplyw na dzialanie? z gory dzieki za odpowiedz, pozdrawiam