Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie powazne

Moj ojciec ma 55lat urodzila mu sie corka jej matka jest moja rowiesnica czy to

Polecane posty

Gość pytanie powazne

Pozatym oficjalnie jest jeszcze mezem mojej mamy.Cy to patologia moim zdaniem tak lecz moze ja nie jestem obiektywna

Gość pytanie powazne
KIEDYS MOGLAM BYC Z NIEGO DUMNA DZIS SIE GO WSTYDZE

Gość justaaaaaaaaaaa
a ile macie lat??

Gość to tylko życie
tylko nie mów, że matką twojej siostry jest twoja koleżanka z klasy

Gość Asiaaa...
własnie, a ile masz lat?

Gość Patologia przez duże P
współczuję takiego ojca twojej mamie męża

Gość pytanie powazne
Ja mam 29 lat Moja mama54 ojciec 55 jego kochanka 27 dziecko kilka tyg. Przez to wszystko stracilam poczucie normalnosci,juz na tyle oswoilam sie z ta sytuacja ze nie potrafie racjonalnie myslec,choc wydaje mi sie ze to patologia.

Gość Asiaaa...
rozumiem Cie doskonale... no lale cóż, stare jak swiat ze facet leci na młodsze... wrobiła go w dziecko..pewnie specjalnie to zrobila i tyle co tu duzo pisac..

Gość pytanie powazne

Gość Asiaaa...
nie wiem co na twoim miejscu bym zrobila, napewno straciłabym do ojca szacunek itp.. własnie, jak ty sobie z tym poradziłas? a twoja mama?" pewnie do dzis nie moze sie pozbierac? ojciec juz nie mieszka z matkA?

Gość to tylko życie
ona jego w dzieko? Czy ja aby dobrze rozumiem? A on mając 55 lat nie wiedział, że z seksu dzieci bywają?

Gość Asiaaa...
pewnie ze wiedzial, ale w takim przypadku pewnie chciala kase od niego wyłuydzic i tyle..ja juz nam duzo takich przypadków

Gość pytanie powazne
MOJ OJCIEC MA 55LAT MOJA MAMA 54 JA 29LAT JEGO KOCHANKA 27 LAT DZIECKO KILKA TYG. To jest obrzydliwe czy on zdaje sobie sprawe na jaki wstyd mnie naraza,wszyscy za jego plecami sie z niego smieja.To jest patologia przeciez ta sytuacja nie jest normalna

Gość rtgwetertetrebdf
Twój ojcie jest pewnien, że to jego dziecko ?? Kto wie...skoro twojej mamie odbiła meża to równie dobrze mogłaby zrobic to każdej innej

Gość W zwiazku Twoich
rodzicow predzej sie zle dzialo, czy tak poprostu zrobil skok w bok?

Gość czemu tak
do tego podchodzisz, skad wiesz ze dla niego to nie tragedia. Pomysl troche o innych a nie tylko o sobie.

Gość pytanie powazne
Po prostu moja mama jest b uczciwa osoba,a on stal sie nalogowym klamca,juz nie chciala z nim byc. Jednak formalnie seperacji jeszcze nie bylo On chodzil i opowiadal jak to mojej mamie zalezalo tylko na jego pieniadzach....coz prawda jest taka ze ona woli klepac totalna biede niz byc z nim. Bardzo szybko sie pocieszyl,nawet nie probowal sie zmienic walczyc o mame.,przeciez byli malzenstwem 25lat

Gość pytanie powazne
?

Gość miłość to DECYZJA
no cóż, skoro twierdzi, że mama z nim tylko dla kasy była to namów mamusie na pozew o alimenty dla siebie: kazdemu to, czego sie spodziewa

Gość czemu tak
Opowiadanie o związku z twoja mama po 25 latach to jest swinstwo, ale zycie mu swoje odplaci. W przyrodzie zawsze jest. rownowaga Ty natomiast powinnas byc teraz przy mamie, zeby to czula, bo potrzeba jej duzo ciepla.

Gość pytanie powazne
Ja mam nadzieje ze jesli sie zrobi cos zlego to to do nas wroci ze zdwojona sila.Najgorsze jest to ze ja musze go codziennie widywac Brzydze sie nim jest takim pomarszczonym gnomem

Gość czemu tak
to nie mysl tak. pomysl jaki zalosny jest w roli podstarzałego młodzieńca.Twój ojciec nie jest odosobnionym przypadkiem. To jest jedna z chorob cywilizacji. Nie wyżył się biedaczek w mlodosci to teraz nadrabia.

Gość Ojciec mojej kolezanki
miał 60 lat, jak ona się urodziła. :)

Gość cóż dzieciom
bez względu na wiek trudno się pogodzić z tym, że ich rodzice maja życie seksualne. Czy to normalne, że facet 55 letni, mający dorosłą córkę, ma dziecko z kobietą 27 letnią. Tak, TO normalne. Nienormalana jest reszta tej sytuacji. Ale ta reszta zalezy nie od wieku, a od charakteru człowieka.