Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozemama

czy któras z Was tak zaszła ????????

Polecane posty

Gość mozemama

mam niereguralne okresy... ostatnio spóźnał mi se miesiąc.Teraz kilka dn temu dostałam i po 5 dniach jego trwania kochałam sie z moim mężczyzną...on był zabezpieczony ale... jak juz było po ja czułam się straszliwie mokra wrecz ze mnie wyciekała wydzielina a nigdy tak aż dużo jej nie było... zastanawiam się czy może w jakiś sposób przedostały się do mnie plemniki.... sprawdzliśmy i prezerwatywa nie była dziurawa... dziwne to wszystko. a może sama sie nakręcam ... tak BARDZO BYM CHCIAŁA MIEC JUZ DZIDZIĘ:)

Gość skoro bys chciala
to po co sie zabezpieczacie? :O

Gość kkkoog
chcesz dzidzie a się zabezpieczacie?

Gość mozemama
bo planujemy jeszcze trochę zabezpieczyć byt malenstwu.... bardzo byśmy juz chcieli ale to jeszcze nie ten czas. ale gdyby się okazało ,ze zaszłam byli byśmy najszczesliwsi na swiecie :) dlatego tak sobie myślę i myślę...:) testu na razie nie będę robiła bo nie chce znowu zawodu przezyc.Poczekam do kolejnego okresu ale bardzo chce byc juz mama:)

Gość mozemama
zadna z was tak nie zaszła???:( szkoda:)

tez mnie to dziwi ..że chciałabyś być już mamą a się zabezpieczacie????? no i piszesz że nie chcesz przeżyc kolejnego rozczarowania..hm... to jesli to nie jest \"pierwsza próba\' to dlaczego Z ZABEZPIECZENIEM!!! brak mi tym jakiej konsekwencji TAKIM SPOSOBEM będzie trudno zajsć w ciąże....wiesz pewnie dobrze że problem moze być z zajściem nawet jak się człowiek nie zabezpiecza....a co dopiero \" w Twoim przypadku\"!! Co do uczucia wilgoci (może to sprawa podniecenia -ale to już powinnaś sama zaobserwować -poznając swój organizm :)

Gość jatakzaszlam
ja tak zaszłam.do tej pory nie wie jak to się mogło stać...ale jestem szczesliwa:) to już 2 miesiące