Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łabędzicaa

Pnesje matkom - ...

Polecane posty

Gość Łabędzicaa

http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=7413 Mam nadzieje, ze to nie przejdzie. zdanie: dostanie kazda co ma 4 dzieci niezaleznie od zaorbkow meza...dajcie spokoj maz zarabia 3000 i maja 4 dzieci, i ona dostanie tak? a ta co ma 3 i maz zarbia 700 zl juz nie? jezu Kochany pomoz nam Polakom!! to marnowanie pienidzy wiem, ze zblizaja sie wybory i poslowie szukja elektoratu, ale nie kosztem dobra Polski. Jak sie robi ustawy trzeba je robic z głową!!!! Owszem pomoc socjalna matkom co mąż bez pracy lub mało zarabia. Ale nie takie cos jak to powyzej to absyrd!! Poza tym krzywdzą matki, co maja 4 dzieci. One w przedszkolu a mama i tata pracują. I potem taka mama po pracy zajmuje sie domem i dziecmi. I robi to samo co ta co nic nie robi i siedzi w domu. Taka mama pracujaca tez umyje okna, posprząta, tyle ze nie rano- jak to robi matka nie pracujaca- a po pracwy wieczorem. Mamy 21 wiek kobiety powinny miec darmowe przedszkola i moc isc do pracy. trzeba organizowac przedszkola w miejscu pracy matek. To taki powinien byc postep, a nie placenie by siedziały w domu. I to takie niesprawiedliwe placenie. A Polska bogatym krajem nie jest. Poza tym jak kazdy bedzie siedział w domu, kto bedzie dbał o nowe miejsca pracy, o rozwoj gospodarki, postep techniczny???? Bogaty, tn co pracuje. On kupuje sobie 20 par butow, on napedza ekonomie. Jak slysze taka manipulacje slowem: ja mam 3 dzieci to ja kupuje wiecej butow od tego co ich nie ma... burzy w\sie we mnie. Logiczne jets ze ten co ma 3 dzieci kupuje buty, ale ten co ma 1 dziekco i prace kupi tych butow 6 par nie 3, bo go na to stac!!!! i to on napedza gospodarke. prosze o inteligentne ustawy i inteligenych poslow. Wysłuchaj nas Panie.

Gość boze widzisz i nie grzmisz
dokladnie zgadzam sie z toba calkowicie , mnie sie juz nóz w kieszeni otwiera a z czego beda placic? z naszych podatkow wyprowadzam sie z tego kraju bo mam juz dosc sama mam taka kolezanke nie pracuje bo jej sie nie chce taka typowa leniwa krowa , a jeszcze jak sobie pomysle ze taka mialaby dosrtawac za lenistwo pieniadze i jeszcze kiedys emeryture normalnie krew mnie zalewa

Gość niewiecie co mowicie

Jak to było w pewnej reklamie kajaków: \"Oni już wygrali wybory, do Szwecji masz tylko 300 mil\"

Jako zabezpieczenie finansowe dla tych wydatków proponuję opodatkować wszystkich bezużytecznych społecznie, co to nie mają rodziny i dzieci. Czyli takich, jak ja. :classic_cool: Mnie już naprawdę żaden pomysł (pseudo)polityków nie zdziwi... :-0

Gość żenujące jestescie
do --------->aleście są głupie suki twoja wypowiedz pokazala bezmiar twojej glupoty. lepiej nic nie mow. sadze ze jestes pasozytem i nierobem, zamiast pojsc do pracy lepiej siedzie w domu i czekac az "panstwo da kase" bo przeciez "tobie sie nalezy"

aleście są głupie suki-------->uprzedzam , posty w tym tonie będę bezlitośnie kasować.W dodatku dla nauczki polecę hurtem po IP w ilości 20 postów , bo chastwa tolerować nie będę.

A co do emerytury - nie zamierzam nikogo obciążać zarabianiem na nią w przyszłości. Sama na nią zarabiam obecnie - i nie mam tu na myśli jedynie odprowadzania składek ZUS. :-P Od dawna sprawdza się jedynie słuszne powiedzenie: umiesz liczyć? licz na siebie!

Gość Łabędzicaa
moja znajoma siedzi w domu , dziecko roczne oddaje do żłobka , a w domu ma chlew i gotuje co 3 dni , a itak zmeczona wiecznie. ========== CHORNICZNE NIEZADOWOLENIE, ZMECZENIE -- O TYM MOWIA PSYCHOLOGOWIE. I WIEDZA CO MOWIA. SAMA TO POTWIERDZAM. CZYNNOSC DAJE WIECEJ CZLOWIEKOWI NIZ BIERNOSC. A POSLOWIE NIECH SIE WEZMA ZA BEZDOMNYCH NIEHC IM DADZA WYPLATY..SZKODA TYCH LUDZI....TRZEBA ABY JAKO RECYKLING ZNOW POWROCILI NA RYNEK PRACY...CZESTO SA BEZDOMNI BO ZONIE ZOSTAIWLI DOM, POLOWE MAJKTU...ZNAM TAKICH - ZE STUDIOW... POTEM TYLKO PIJA, A CO IM POZOSTAJE...BEZESNS ZYCIA, BO NIE MAJA PRACY....

Gość magdziolek
obawiam sie katarina witt ze to wlasnie bedzie z naszych podatkow no chyba ze z ich diet poselskich wtedy robie sobie dzieci sztuk moze 11 albo wiecej i sie zwalniam z roboty !!!!

Ta znajoma to cytat z mojego tematu. Siedzi na zwolnieniu za pieniądze.Pracę ma.

Gość Łabędzicaa
MOZE Z DIET POSELSKICH? PO CO IM TE 1000000 ZA SESJE W SEJMIE? NIECH UTNA SOBIE DIETY I DADZĄ TAKIM MATKOM, ALE NIE Z LUDIZ KTORYZ PRACUJĄ I SA MATKAMI. TO TAKIE SAME GŁUPOTY JAK TE BECIKOWE!!! ZE KAZDA 1000 DOSTAJE.

hahaha, czemu nie? ja chętnie przejdę na państwowe utrzymanie w zamian za rodzenie dzieci, i tak bym dzieci chciała, choć mnie nie stać, a tu jeszcze nie musiałabym pracować...

powiedzcie czy ja dobrze wyczytalam ? bo wychodzi mi , że tzrba mieć conajmniej troje dzieci ... to normalna kobieta , która wie , że stać ją na jedno/dwoje może sobie pracować , a rozmnażająca się na potęgę matka 10 ma siedzieć w domu za moje pieniądze?

Gość andziutka444
a poza tym czy nasz kraj stac na cos takiego ? to moze jeszcze bezrobotne wyplacac tez do konca zycia a co jak szalec to szalec !!!

magdziolek na pewno z naszych podatków :O Niedługo nie będzie się opłacało pracować :O Jeszcze kilka takich pomysłow :P