Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulamda

sopsób na cellulit

Polecane posty

Gość ulamda

wpadl mi do glowy pomysl... bo w gabinetach kosmetycznych robia drogie zabiegi , które polegają mniej wiecej na zasysaniu skóry i udrażnianiu tkanki itp. ale jakby użyc odkurzacza ? efekt prawie taki sam... przykladasz rure do uda , zasysa ci lekko skóre, i przesuwasz po udzie... moze i to jest sposób?

Gość to szczotką
lepiej bo jaka przyjemność :p

Gość bleblus
nigdy tego nie robiłam ale mi sie wydaje ze odkurzaczem to mozesz sobie narobic tylko krwiakow i popekaja ci naczynka i dopiero wtedy bedzie płacz i zgrzytanie zebow

Gość ulamda
ale tu własnie chodzi zeby ci tą skóre lekko zassalo, bo wtedy sie tam udrażnia wszystko

Gość ulamda
ale jak sie ma odkurzacz z regulowana mocą? to na tej najmniejszej i jest delikatnie

Gość bleblus
tylko ze urzadzenia w gabinecie byc moze działaja na podobnej zasadzie ale na pewno lekarz przedtem sprawdza jaki masz rodzaj skory i jak głeboko umiejscowione sa naczynka. jesli chcesz sprobowac to zacznij od małego kawałka ciala tego ktory najrzadziej pokazujesz i poczekja dzien jesli wsyztsko bedzie ok no to miłej zabawy zycze :)

Gość ulamda
sprobóje i zobacze co i jak :P

Gość goggggg
a daj znac bo mnie tez to ciekawi ;) jak Ci sie uda to ja dolacze do Ciebie:)

Gość do ulamdy
ten sposob znalam juz dawno, nic nowego nie wymyslilas, dosc dawno na kafe jakas dziewczyna o tym pisala, ale nigdy nie chcialo mi sie probowac, len jestem i tyle, ale moze to faktyczne dziala

Gość goggggg
od kiedy zaczynasz????

Gość panterka84
o rany ale pomysl,sluchaj proponuje cos bardziej lajtowego-banki chinskie,takie gumowe,jak poszukasz na tym forum to na pewno znajdziesz info,tez sie zasysa skore ale w bezpieczniejszy sposob,zzreszta u mnie w gabinecie tez babki oferuja ten zabieg i jak z nii gadalam to mowily ze ich szefowa zrobila 3 i sa swietne efekty,wiec gnaj po banki i dajs pokoj z odkurzaczem bo na serio krzywde mozesz sobie zrobic-a krwiaki i naczynka to na bank