Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola Banitka

Zakładam elytarny klub zabanowanych.

Polecane posty

Gość Lola Banitka

Czy zdarzyło Wam sie zostac zabanowanym? Jesli tak to za co? Zapraszam wszystkich do klubu .Podzielmy się swoimi doświadczeniami.

Gość mi sie lolka nie zdarzylo
:O:P

Gość Lola Banitka
Jak to , to tylko mi sie to przytrafia?:O

Gość hello hello hello
Leonora 🖐️

Gość Lola Banitka
No to piszcie za co :)

Gość mi sie lolka nie zdarzylo
za caloksztalt pewnie :P

kiedys na kilka dni za stopke :P była niegrzeczna i obraźliwa dla moderatorów ;) ale to było krótko i szybko zmioeniłam bo nie mogłam zyc bez kaffe :D :classic_cool:

Gość Sasza_Aleksander
:-) Ja byłem banowany wiele razy. Nie tutaj, oczywiście, ale na nie istniejącym już czacie WP. Nie cieszyłem się dobrą opinią wśród tamtejszej administracji, więc co i rusz dostawałem bana. Fakt - lekkiego życia to oni ze mną nie mieli. Zwłaszcza Słodki Kłamca, któremu docinałem z dużym upodobaniem.

Gość a tylko pytam.
kto mi powie, co to znaczy być zbanowanym i jak to się robi? ja się chyba domyślam - ze ma sie zakaz dostepu do internetu, czy co? dobrze piszę? no ale jak mogą mi odciąć internet? skąd wiedzą, że "ja to ja"? i jak potem mogą mi "oddać" internet? czy ktoś mnie powiadamia o tym, ze zostanę zbanowana, czy co? Lola banitka>> to w sumie do Ciebie, bo widzę, że już to przeszłaś. tylko bez zartów, czekam na odpowiedź.

Normalnie , zostajesz namierzony po IP , przychodzi komisja moderów w czarnych kapturach i ciaaaach wielkimi nozycami kabel od netu.A jak im złosc minie , to skrecaja kable i zabezpieczaja taśma izolacyjną:P

Gość a tylko pytam.
wiedziałam, ze sobie będziecie polewać ze mnie. dzieki wielkie.

Gość a tylko pytam.
acha, dzieki >>moderN ale czy np. ostrzegacie kogoś najpierw? i potem nie można wogóle pisać na Kafe? czy zabieracie tylko nick?

Gość miałam blokadę na jeden nick
(podszyw)

mnie kiedys zbanowali na jednym z filologicznych forów. żeby wejść do działu z inf. o egzaminatorach trzeba było napisać 15 wiadomości. ja tylu nie miałam, więc je szybko wyprodukowałam i dostałam bana ;-)

Gość a tylko pytam.
czyli mam dostep do Kafe, ale nie pod czarnym nickiem? a jesli mam kilka czarnych nicków i zablokują mi tylko jeden? -to reszty moge uzywać?

nikt mnie nie ostrzegał:D ale właścicielka nicka narobiła takiego rabanu, że choć moje podszywy były nieszkodliwe i nie ubliżające, to zablokowali mnie dla świętego spokoju.:D

Różnie , jak ktos mocno przegina , to blokuje od razu.Więc niech się szczególnie aktywni nie dziwią:P Zazwyczaj jednak ostrzegam.

Gość a tylko pytam.
jajeczko>>> ło matko!! to za takie coś też? a nie uważacie, ze taka mozliwość banowania stwarza ryzyko (kurka, jak to napisac..) takiego "bo mi się tak podoba" to Cię zbanujemy i koniec?

nieubliżające od czasu, kiedy zmieniły się zasady piowni nie z imiesłowami mam mętlik ortograficzny w tym temacie.;)

na forum religijnym dostałam bana za zwrócenie adminowi uwagi, że tytuł działu "konfucjanizm" nalezałoby poprawić:P

a tylko pytam: bo wiesz... nie zawsze wypowiadałam sie na temat, a to raczej poważne forum, takie specjalistyczne, a ja gadałam bzdury;-)

Gość a tylko pytam.
sorki, ale wykorzystam Was na maksa, skoro już jesteście tu i na tyle mili, to jeszcze mam pytanka. czyli piszę sobie coś (dajmy na to niecenzuralnie) na topiku np...Diety. i wtedy np. ostrzeżenie mi przychodzi na ten topik? tzn. jako odpowiedź modera w formie postu?