Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staropolanka

jak dojechać z biskupina do szpit. kolejowego?W-w?

Polecane posty

Gość staropolanka

Biskupin odciety jest od swiata. Zastapczym autobusem mozna w okolice Grunwaldu. Stamtat juz latwo do Dworca... Albo 145, 146 tylko na Biskupine trzeba kawalek dojsc ale tez do kolejowego sie dojedzie :)

Gość staropolanka
ale mi chodzi o szpital kolejowy,a nie dworzec:)

Przy Wisiowej?? O_O Aaaa... to sory, myslaalm, ze na Dawida, czy tam Joanitow... No z tylu dworca... Ale na Wisniowa to tez sie prawie tym 145 i 146 dojedzie ;) Z dojsciem :P

Gość staropolanka
tak wiśniowa, dzięki,to w takim razie gdzie wysiąść i jak dojść?

Wysiasc na przystanku \"POD BAjki\" i isc Armii Krajowej az do Wisniowej :) Nie mam pojecia gdzie jest ten szpital przy Wisniowej. I kiedy go tam przeniesli :P Do wiezy cisnien niedaleko ;)

Gość staropolanka
dzięki, jakoś chyba trafie:)

Mama mnie uswiadomila, ze to kolo Dworca to jakies tam kliniki sa ;) A ja zawsze myslaam, ze to jest kolejowy szpital :D Kolezanka mnie zmylila 😭 Rodzila tam i wciaz powtarzala, ze w szpitalu kolejowym :P A Szpital kolejowy (ten prawdziwy :D ) jest ponoc blisko wiezy cisnien... To kawalek trza bedzie dojsc ;)

Gość moze.....
mozesz wsiasc w tramwaj np 9 i dojechac do cmentarza zydowskiego i pozniej to juz na piechote 5 minutek

Albo tramwajem 2,6,7,14,17,20 i dojechac do skrzyzowania Hallera i Powstancow Sl.i podejsc Aleja Wisniowa kawaleczek.

Ja wiem, ze jakis czas temu tramwaje Powstancow nie jezdzily. Pewnie juz jezdza, jednak ja od jakiegos juz czasu nie planuje podrozy po W-wiu tramwajami :D

Gość moze.....
a prawda to moze autobusem 125 do ul. wielkiej i pozniej piechotka ?

Jezdza:) Wiem to napewno bo codziennie jezdze Powstancow tramwajem w drodze do i z pracy.

Calamity Jane fakt nie jezdzily ale od jakiegos miesiaca znowu jezdza :) Najlepiej chyba bedzie dojechac jakos z Biskupina do Ogrodu Botanicznego i tam przesiasc sie na 2 lub 17. Przynajmniej ja bym tak zrobila.

Ja zawsze tak planuje droge by jechac jak najmniejsza iloscia komunikacji miejskiej, nawet jesli kawalek dluzej trzeba dojsc - czyli 145, 146) Ale jesli tramwaje po Powstancow jezdza to to jest dobre wyjscie tylko nie wiem gdzie te zastepcze autobusy z Biskupina staja ;) Na Sienkiewicza napewno :) Potem jeden skreca w Nowowiejska, a drugi pewnie prosto popyla ;)

Gość staropolanka
heh,to teraz mam mętlik:)to chyba podjade 2 albo 145:) zależy od rozkładu jazdy wielkie dzięki dziewczyny:D

Ewentualnie trmwajem do skrzyżowania powstańców z Hallera i wiśniową , od dworca dawniej jeździło 2 i 17 i nie pamietam , co jeszcze.I stamtad piechotką.Od 125 to dlakeo dosc bedzie.