Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E-katarzyna

NAJSZCZESLIWSZY DZIEN W NASZYM ZYCIU

Polecane posty

Gość E-katarzyna
ciotka z przemysla, twoje zdjecia sa lepsze... Wygladasz lepiej??? Skad tyle agresji???

Gość E-katarzyna
Ostatnie wypowiedzi tutaj naprowadzaja mnie na mysl i refleksje, czy niektore osoby naprawde nie maja czym sie zaja w nocy np. o godzinie 2 czy 4 w nocy... Moim zdaniem to przykre, ze ludzie potrafia w sobie miec tyle agresji, nienawisci do ludzi obcych itd... Czemu to tak sie dzieje?

jak sie zamieszcza swoje zdjęcia to można być na 1000000 % pewnym że Cię zjadą ;) a wiesz czemu ?? z zadrości ot co ;) p.s gratuluję

no wlasnie o tym mowie jesli ktos o 4 nad ranem wypisuje takie bzudry to najprawdopodbniej ma cos popaprane w zyciu

Gość santi_23
SORKI ZA PYTANIE ALE DLACZEGO NIE MACIE OBRĄCZEK NA ZDJĘCIACH???????

Gość santi_23
ACH WIDZĘ JUŻ:-)

Gość zuzia_22
Ty widać że fajna i sympatyczna i dobra dziewczyna ale jego nie byłabym pewna czy też ma taki charakter:-)

Ślicznie wyglądałaś, fajniutkie zdjecia... Wszystkiego dobrego i wielu szczęsliwych chwil spędzonych przy boku męża:) Pozdrawiam

Gość Andza
przystojnego masz męża, sama też ładniutka jesteś. szczęścia życzę!

Gość śliczne
śliczne te zdjęcia!! :) powodzenia 🌻

Gość dianusia
Naprawde piekne zdjecia wygladałas jak księzniczka:)mąz też super wygladał- pasujecie do siebie

Gość E-katarzyna
Bardzo dziekuje ze mile i cieple wypowiedzi na temat moich zdjec!! Jest bardzo milo usluszec dobre i cieple slowa. A to ze wszedzie sa Ludzie i ludziska, poraz kolejny sie przekonalam...

Gość czy Twoj maz jest
z Rosji? Jestes sliczna dziewczyna :)

Gość E-katarzyna
Dziekuje bardzo za pochwale. Odpowiadam na pytanie: oboje jestesmy z Rosji, mianowicie z sankt-Petersburgu. Ale kilka lat podczas studiowania mieszkalam w Polsce. Kocham ten kraj, tylko czasami przeraza mnie zachowanie niektorych osob. To dobrze widac potym forum, ale tak jest wszedzie, nie tylko w PL

a mi się podoba i gratuluje!!! dużo szczęścia i miłości:)

Gość dopiero narzeczona
E, mój najszczęśliwszy to jednak był ten, w którym usłyszałam "kocham" i zaczeliśmy być razem. :) Nie sądzę, by dzień ślubu był szczęśliwszy, bo i tak od 8 miesięcy mieszkamy razem. A Tobie gratuluję, bardzo ładna z Ciebie dziewczyna. :)

Gość E-katarzyna
Dzieki za gratulacje. Moze i przesadzilam piszac o najszcesliwszym dniu, ale w dzien swojego slubu chodzilam polprzytomna, wydawalo sie ze to tak naprawde dzieje sie nie ze mna. Przed slubem mieszkalismy razem z kochanym 1,5 roku, ale uczucie bajki, swieta, radosci i szczecia mnie w ten dzien przepelnialo

Piękne zdjęcia :) i piękna para :):) fajnie, że pozwoliłas nam pooglądać zdjęcia z tak ważnego i jednak intymnego momentu z waszego życia :) fajnie się ogladało :)mam nadzieję, że ja również będę miała tak fantastyczna kolekcję zdjęć ze ślubu, ale to za 2,3 lata :(( GRATULUJĘ I SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ 🌼

Gość E-katarzyna
Raz jeszcze dziekuje za mile wypowiedzi. Jest bardzo przyjemnie wiedziec, ze komus sie spodobalo moj slub!

Gość E-katarzyna
Up