Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pywoszka

Najlepsze piwa i ich reklamy!

Polecane posty

Gość pywoszka

Zawsze mnie powalały reklamki piwa, są chyba jedne z najlepszych na rynku - kocham reklamę Heinekkena z Jennifer Aniston na przykład, z polskich naprawdę niezłe są teraz te z Żubrem. A tu podrzucam do mojego ulubionego piwa - Guinnessa, naprawdę niezła jest :) http://www.youtube.com/watch?v=Gwr-20zqTCA mam nadzieję, że link działa, jak nie to postaram się jakiś inny znaleźć :)

Gość pywoszka
hahahahaha :)))) tę z wanną widziałam, ale tej wersji Żywca nie :D fajna muzyczka jest też w tych reklamkach - w tej Guinnessowej też super pioseneczka :) ale się uśmiałam - dzięki za linka! :)

Bezapelacyjnie ZUBR!! Samo piwo w polaczeniu z reklamami wymiata konkurencje ;) Ale Guinessa tez lubie :) Z racji ceny pije tylko raz w roku :D

Gość oleńcja
a mi się podobała zawsze reklama dog in the fog (piwo jest be, ale reklama była kuloska :D), rekalama żubra i żywca tyż. a ta reklame guinnessa to pierwszy raz widziałam, qrcze zajebista! zwłaszcza muzyczka do popodrygiwania se, zaraz pośle tego linka znajomym hiehie, spodoba im sie, dziekoofa ;)

Gość pajowt
no ta guinesa jest rewelacyjna, w ogóle ona jakąś nagrodę ściągnęła za najlepszą reklamę na świecie (wg. www.teoriaewolucji.pl )

Gość misiura
no polskie piwa mają coraz lepsze reklamy nie ma co, ale jeszcze trochę im brakuje do perełek typu guinness. Może dlatego nie pokazują jej w polsce bo za bardzo odstaje:)