Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblus

ciagle boli mnie zoładek

Polecane posty

Gość bleblus

iałam por roku temu zapalenie błony sluzowej zoładka myslicie ze to pozostałosc?? jak sobie raz rozwaliłam zoładek to teraz bede cierpiec wieki? a tak uwazam teraz ztym co jem :((

Gość bleblus
a boli tak jakby mnie ktos kapnał w to miejsce

Gość bleblus
ma ktos cos podobnego?

pewnie masz nadzerke zoladka lub nawet owrzodzenie,a to wymaga dluzszego brania lekow.

Gość a robiłaś badania
na obecność Helikobacter pylorii ?

Gość bleblus
stwierdziła mi doktor popł roku temu zapalnie błony sluzowej załadka nasila sie to gdy pare dni wczesniej sie denerwowałam

Gość być może to zwykłe
,niewyleczone zapalenie błonu sluzowej żołądka,dieta i leki osłaniające,wybierz sie do gastrologa

Gość nie chcę straszyć
też potwornie bolał mnie żolądek, zwijałam się z bólu, miałam wrażenie że wypala mi się środek, i nie chcę opisywać dokładnie ale okazała się rzecz ohydnie straszna - miałam tasiemca, do tej pory niedobrze mi na samą myśl brrrrrrrrr

Gość mnie boli żołądek już kilka
lat. Jakieś 7 lat w zasadzie. Ale na gastroskopię nie idę- nie ma mowy:0 Jak dłużej nie jem, a potem coś zszamię, to az nie mogę się wyprostować- strasznie rozsadza mi żołądek i górną część brzucha...:o Pomaga tylko lezenie i Rennie, ale i tak mam pół godziny wyjęte z życiorysu:( I normalnie zawsze, po prostu ZAWSZE rano jest mi niedobrze, nie mogę jeździć samochodem. Potem trochę przechodzi, ale i tak całymi dniami mnie muli:( Dodatkowo często boli mnie brzuch, tak po prostu- całymi dniami, zwłaszcza jesienią i wiosną- wiem, wiem, że to w takim razie pewnie ten helicobacter, ale co z tego?:( Dziwne to wszystko. A jak się denerwuję, to czasami dostaję sraczki:p

Gość pewnie refluks żołądka
:(

Gość niebieskoookaa22
wiem, ze jak sezonowo że tak powiem boli żołądek, czy tam brzuch... to może świadczyc o jakimś pasożycie

Gość ja to mialam nerwice zoladka
:(

Gość mnie boli żołądek już kilka
Ale ja robiłam już ze 3 lata temu badania stolca- to nie pasożyt. Poza tym jakieś inne objawy bym zauważyła:(

Gość apu apku
jak moze bolec 7 lat a Ty badan nie robisz, to jestes wytrzymala... a potem sie okarze ze wrzod pękl i baba do piachu pojdzie ...ciemnogrod aby nie pojsc do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mnie boli żołądek juz kilka
byłam u lekarza, dwa razy. Zrobiłam badania krwi i powiedział, ze widac, że coś jest nie tak, ale nie wie co. I dał mi jakieś lekarstwa- może poskukują. A jak nie, to żebym przyszła to ymieni na inne:o I wydałam na nie 147zł a były to leki na dwa tygodnie. Miała je brać 3 razy dziennie. Po tym jak wzięłam raz zrobiłam sie dosłownie calutka zielona, zwijałam się z bólu, ajk moja mama zobaczyła jak wyglądam, przestraszyła się:o Więcej nie mam zamiaru tracić ani czasu ani pieniędzy.

Gość bleblus
nie no az taz le to nie jest zebym od rana cierpiała to zaczyna sie raczej po południu i nie piecze ale czuje sie jakbym dostała kopa w to miejsce. a wiece jakie kiedys był sposob na tasiemce u małych dzieci.starano sie by dzieci trzymały buzie otwarta podczas snu i stawiano szklanek mleka i tasiemiec sie wychylał i albo cały wychodził albo trza go było złapac albo wyciagnac brrrr ale moze tez byc opcja ze mam nerwice bo ja sie potrafie zdenerwowac byle czym

Gość ja iem co to może być
jezeli tylko po południu:) Kup sobie Tribiotic i bierz 3 razy dziennie po 1 kapsułce przez tydzień. Tzn. tam jest 20 kapsułek, więc po prostu weź całe opakowanie.

Gość ja iem co to może być
Brałaś wcześniej antybiotyki?????

Gość bleblus
wiesz co to jest? co to moze byc? nie btrałam dostałam tylko ranigast i augastrin i było lepiej przez dłuzszy czas nic nie bolało

Gość bleblus
a tribiotic to jak sie nie myle to masc..

Gość tribiotic to tabletki
odbudowujące pawidłową florę bakteryjna w przewodzie pokarmowym

Gość bleblus
czy sa na recepte?? ile kosztuja??