Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaczekk

LIBIDO = ZERO

Polecane posty

Gość kasiaczekk

Przez 2 lata brałam tabletki anty najperw to był logest, potem tri minulet a następnie yasmin. Przy kazdych z nich miałam depresje a moje libido równe było 0. Ponad pół roku temu przestałam brac tabletki, ale moja ochota nie wróciła, mam awersje do tych spraw, Co ja mam robic? Jestem z facetem 5 lat, kocham go , ale zupełnie nie mam ochoty, Czy to możliwe ze te tabletki juz calkiem mnie wyniszczyły? A moze jakies badania? Bo do lekarza nie wiem czy jest sens wogole isc, przepisywała mi tabletki bez wczesnijszych badan, a gdy moiwłma jej o tym co sie dzieje zmieniała na kolejne. Licze na wasze rady , Pozdrawiam

A jak było wcześniej - przez te początkowe 3 lata (bez pigułek)? Jak było z Twoim libido? :)

Gość kasiaczekk
właśnie wszytsko było ok miałam ochote i dosyc sporą

Gość um mnie tez tak bylo
i niestety musialo uplynac kilka lat zanim wszystko wrocilo do normy

Gość um mnie tez tak bylo
i tez bralam dlugi czas tabletki i tez mi sie wtedy nie chcialo

Gość łączenie tematów
Jak podwyższyć LIBIDO?? 14:22 microgynon Biorą od roku microgynon21 na poczatku z moim libido bylo ok..ale teraz spadlo do zera...co zrobic aby je podwyzszyc...nie odstawiajac pigułek.. 14:23 poważne pytanie chyba powinnaś zmienić pigułki... ja przez kilka lat brałam właśnie microgynon i z libido nie miałam kłopotów wręcz było wyższe, niż bez pigułek