Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o rany122334

dziewczyny prosze pomozcie!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość o rany122334

dzis facet mojej kolezanki napisal mi maila nastepujacej tresci: CZESC co u Ciebie? ostanio w sobote wygladalas super, co powiesz na kawe? ale nie mow nic Gabi. wWiem ze mooge ci zaufac. czekam na maila i co on sobie mysli, sprawdza mnie? a moze to moja kumpela? sama nie wiem....:(

Gość o rany122334
zastanawi mnie to tym bardziej ze podobno sie hie widzieli od niedzieli

No to co? Ale to jej facet, a nie twój. Jak pójdziesz, to się wyda i to ty będziesz najgorsza.

Gość daj spokój - podpucha

Gość Bzyk Bzyk
Pysiatko >> a co ty porabiasz przez caly dzien?? po forum sie wluczysz i klikasz ?!

Gość lamparcica
a czy ten chlopak cie pociaga, ze tak sie zastanawiasz nad spotkaniem z nim?

Gość o rany122334
ale faktycznie w sobote malo oni rozmawiali, jak bylismy u znajomych, ja bylam z kolega ale nie wiem czy jej to powiedziec a my mowimy sobie wsztystko z kumpela, szczegolnie jak ktoras wie cos o czym ta druga nie wie

Gość o rany122334
zaczyna mnie ten mail intrygowac, i to bardzo , kurde...

Gość jak ci się on podoba
to idź. tylko nie licz na to, że to uczciwy chłopak i przy tobie będzie wierny. oczywiście jak pójdziesz, to koleżankę spisz na straty. jeśli to dobra koleżanka, to nic mu nie odpisuj, tylko jej powiedz o sms-ie. pewnie się ścięli i gnojek chce żeby tamta była zazdrosna, dlatego zaprasza ciebie.

Gość kupajasiu
ale głupi ten facet, biedna ta Twoja koleżanka ... chyba, ze to ona pisała tego maila... to ona głupia chyba

Gość o rany122334
ale nie chce jej robic przykrsoci i zacznie pwnie mowic ze kokietuje jej faceta, jest starsznie zaborcza i ufa mu sama jestem zaskoczona, on nie wyglada na podywacza sama gabi go zdobywala prawie rok...

Gość Bzyk Bzyk
He he he zapewne masz bardzo malo wolnych chwil :P ;-9 :D

Gość piiii pi
jak jest zaborcza to pewnie ona ciebie testuje - ochrzan faceta i jej powiedz; nawet jesli to nie ona cie testuje; to przynajmniej i tak postapisz fer. nie badz glupia

Gość jejku zooooooowu
znowu prowokacja, oby takie tylko problemy w zyciu były . Tego sobie i wam zycze. Chłopak mojej kolezanki napisał smsa co mam zrobic pomózcie...hahha....głowy swojej nie masz? Widac jesteś szczesciara skora takie problemy musisz roztrzasac na forum....tylko pozazdroscic ale tak czy inaczej mysle ze sie nudzisz i stad ten topik

Skoro Gabi gi zdobywała, to chyba jednak robota Gabi. Nie odpisuj, w ogóle zapomnij o tym. Olej, jak gdyby nic się nie wydarzyło.