Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamrozik

TESSSSSSTTTT

Polecane posty

Gość jamrozik

mam pytanko, jeśli zrobiłam test 3 dni po terminie spodziewanej miesiączki WIECZOREM to czy ma to znaczenie?? Słyszałam, że po terminie pora dnia nie ma znaczenia. Wynik wyszedł negatywny czy więc jest o co sie martwic?? dodam, ze minęło już 3 tyg. od TAMTEGO WYPADKU

Gość 19 latka
jesli to po teraminie miesiaczki to nie ma znaczenia czy robisz to rano po poludniu czy wieczorem.. Nie martw sie

Gość jamrozik
mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale to juz 6 dzień spóźnienia, trzeba bedzie kolejny robic niedługo bo nerwy mnie zjedzą. Ostatni robiłam w poiedziałek

Spokojnie, mi tez sie ostatnio sporo spoznial...zamiast po 28 dostalam po 40 dniach:) Rowniez robilam test, rowniez wieczorkiem, wowniez wyszedl na \"nie\" :) A jaki tesik robilas? Ja robilam bobo-test - mozna go robic o kazdej porze dnia... Nie masz sie czym martwic-testy zwykle sa wiarygodne, szczegolnie gdy wykona sie je w dniu lub po dniu spodziewanej miesiaczki:D

Gość jamrozik
kiwik ja robiłam Quick Vue, ale i tak nie jestem pewna, bo okresu jak nie było tak nie ma. Jutro robie ten sam, ale z rana

Gość jamrozik
no dzis tez wyszlo, ze NIE jestem!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezuuuuuuuuuu, co ja mam mysślec?? Okresu nie mam juz tydzien!!!!

Gość Sandra23
Ja przedwczoraj zrobiłam test. Też Bobo test - płytkowy. Przed miesiączką, ale ... ja podejrzewam/podejrzewałam ciążę od prawie 2 miesięcy. Wydaje mi się, że jeżeli byłabym w tej ciąży - drugi miesiąc zaraz by się zaczął, to test ciążowy, by tą ciążę wykrył, bo nie byłaby, to ciąża 2 tygodniowa lub co gorzej paro dniowa. Co o tym myślicie?. Wynik wyszedł negatywny, test zrobiłam wieczorem, przed okresem, ale miesiąc temu - kiedy już podejrzewałam ciążę, to okres dostałam, teraz czekam na okres, nie wiem czy tamten miesiąc temu był, to jednak okres czy krawienie podczas ciąży . Napiszcie co o tym myślicie,. ja się schizuję ..