Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ejmi

Oszuści na Kafe

Polecane posty

Dziewczyny! chciałabym ostrzec wszystkie kobitki by nie dały się oszukać. Jest na Kafe ktoś pod nickiem STARANIA i czesto zachęca ludzi do odwiedzania strony www.starania.pl a takze do zakupów w sklepie internetowym www.sklep.starania.pl. w którym można zakupić po promocyjnej cenie zestawy testów owulacyjnych, ciążowych i mnóstwo cudownych \"leków\" na płodnośc. Nie dajcie się oszukać bo to zwykli NACIąGACZE!!!!! Poleciłam tą stronkę koleżance i po wpłacie pieniędzy na konto nie ma żadnego odzewu, sama miałam zamiar skorzystać z tych niby promocji ale postanowiłam jeszcze trochę poczekać. Teraz jest mi wstyd że poleciłam tą stronę koleżance. Ostrzegam nie dajcie się oszukać. Mam nadzieję, ze uda mi się znaleźć tą cudowną wróżkę - Starania i jej nawrzucać. Jesli możecie to przekazcie tą wiadomość komu się da. Nie dajmy się rolować!!! Pozdrawiam

Gość rwerer
Dzieki za info

Gość dzieci nie palnuję ale
uuuuuuuuuuuupppppppppppppp

Co za brednie!!!!!!!! Starania to extra sklep--zamawialam tam zakupy wiele razy, w zyciu mnie nikt nie oszukal!!!!!!!!!!!!! A kolezanka niech sie nauczy czytac: jest napiane jak BYK na stronie glownej ze> o 3 dni moze sie opoznic przesylka bo maja duzo zamowien!!!!!!!!!!!!!!A jak sie martwi niech zadzwoni do sklepu!!!!!!!!! CO ZA BREDNIE!!!!!!!!!!!! Takie oszczerstwa powinny byc karalne jakos......

joannaz - myślisz że od tak bym napisała tą wiadomosć gdybym nie miała pewności że coś jest nie tak? Koleżanka dzwoniła parokrotnie nikt nie odbira telefonu, na maila odpisali że dostali jakis przelew ale był nie podpisany i nie wiedża od kogo..a to żadne wytłumaczenie bo mogli sprawdzic numer konta, a poza tym przelew podpisała tak jak o to prosili. Pieniędzy nie zwrócili, cała sprawa trwa ponad tydzień.. gdyby to było 3 dni to by nikt nie robił rabanu....

i nikt się nie odzywa. Są więc nieuczciwymi krętaczami

A spadaj stad z ta nedzna i tanie prowokacja To co napisalas jest tak glupie ze az nawet nie chce sie nikomu odzywac Nie masz sie czym innym zajac?

Gość domana
zamawiałam z tego sklepu już parokrotnie i nigdy mnie nie oszukali

no widzisz.. takie głupie a się odzywasz i zdzierzyc nie możesz... pomyśl jak to o tobie świadczy? :) ale z tobą już skończyłam dyskusję.

nie twoerdze że oszukują wszystkich ludzi i dobrze że są tacy którzy uczciwie ksorzystali z usług, ale teraz nawalają więc lepiej uważac.

Gość domana
przestań obrażać innych na naszym forum jest mnóstwo osób, które korzystały z usług sklepu starania i są bardzo zadowolone

ludzie nie chce nikogo obrażać, czy tak to trudno zrozumieć? chciałam ostrzec, moją intencją nie jest mieszanie ludzi z błotem, skoro macie dobre doświadczenia z tym sklepem to piszcie ale nie musicie rzucać się na mnie. Ale na kafe to juz sie chyba przyjeło że każdy siebie wyzywa.

Gość zorientowana
nie wiem, nie zamawialam z tego sklepu i juz nie zamowie:) dzieki ejmi! a tak na marginesie to jannaz jest bardzo nieprzyjemna forumowiczka - bardzo niemila, niegrzeczna i wszystkich krytykuje... zatanow sie kobieto - po co tu zagladasz?! jesli cie to nudzi i nieinteresuje to po prostu omijaj ta strone dalekim łukiem!

Gość kaska0404
witajcie jestem zaskoczona co piszecie o sklepie starania kupowałam juz tam wiele razy i niezdarzyło mi sie by przesyłka niedoszła zawsze była na czas raz miałam malutki kłopocik ale pomyłki zdarzaja sie każdemu teraz są w trakcie przenoszenia biura i niemaja dostepu do neta ale pracuja nad tym i pewnie dlatego sa opóznienia w odpowiedziach znam wiele osób które korzystały z zakupów ze sklepu starania i sa zadowolone nikogo nieoszukali a jak macie jakies wątpliwości to wejdzcie na stronke www.starania.webd.pl i sprawdzcie co piszą dziewczyny o sklepie nawet jak zdarzyło sie że przesyłka sie zapodziała to sprawdzali to i był odzew i sprawe załatwiali mysle że najpierw powinno sie sprawdzić jak to jest dokładnie a potem kogos oskarżac o nieuczciwośc

kaska - masz sporo racji w tym co piszesz, ale skoro przez tydzień nie dają żadnego znaku uważam że jest to bardzo nie w porządku, nawet jesli przenoszą biuro i mają bałagan ktoś powinien na bieżąco zajmowac się usługami.To świadczy tylko o braku profesjonalizmu z ich strony. Być może to rzeczywiście pojedyńczy przypadek i być może zbyt pochopnie oceniłam sytuacje ale czułam ż w tej chwili właśnie ta powinnam zrobić. Dzięki wszystkim którzy udzielili się w temacie, teraz wiem jak sprawa wygląda z drugiej strony medalu.

Gość vałka
Ejmi - nie wyciagnelas zbyt pochopnych wnioskow, moja siostra tez niestety ma niemile doswiadczenie z tym sklepem. Zamowila jakies krople z wiesiolka - dokladnie nie pamietam, zaplacila i tez przez dlugi czas byla cisza, pisala maile, dzwonila, zero odzewu dopiero po 3 tygodniach ktos odpisal na maila, przyslali ale z duzym opoznieniem .Byc moze twoja koelzanka tez poczeka ale moze przyslą. Fakt faktem profesjonalni to oni nie sa skoro pozwalaj na takie posuniecia w stosunku do klientow. I nie wiadomo czy im zaufac czy nie. W kazdym razie cos jest na rzeczy. pozdro

Gość Dudu
Również jestem zaskoczona niedobrą opinią Ejmi na temat sklepu starania. Osobiście od początku forum, którego sklep jest patronem nie miałam żadnych negatywnych przeżyć. Mogę nawet napisać, że spotkalo mnie kilka niespodzianek z darmowymi testami itp. Poza tym do niedawna sklep przy subskrypcji rozsyłał kawałki książki o planowaniu rodziny i co tydzień każda z nas, która byłą zainteresowana dostawała ciekawe i przydatne materiały. Każda też ma kontakt z działem wysyłek czy z konsultantami i jedynie, tak jak pisała Kasia opóźnienia są wynikiem zdarzeń losowych czy przeprowadzki. Osobiście mogę głową ręczyć, że sklep nie jest żadną fikcją i takie oskarżycielskie teksty tylko mogą zaszkodzić nic niewinnym osobom, które poświęcają czas dla innych - dla kobiet pragnących dziecka! I jak można nazywać kogoś oszustami bez sprawdzenia stanu faktycznego? Nieładnie, nieodpowiedzialnie, niekompetentnie itp.... Pozdrawiam Dudu - stały klient sklepu starania i codzienny bywalec forum starania

dodam jeszcze ze kiedys weszlam na ta stronke i mnie bardzo ubawila... byly zestawy ppigulek i testow dla par starajacych sie o chlopca i inne dla par chcacych miec dziewczynke.... kupa smiechu! naciaganie - nic wiecej!!!!!

Gość sklep starania
No to czujemy się skrzywdzeni. W mailach wyraźnie piszemy że jeżeli nie dostanie się informacji o wysyłce w ciągu 24 godzin to prosimy o kontakt. Czasami ktoś wpłaca na poczcie albo w oddziale i Pani nie wpisze nazwiska lub nie możemy rozpoznać osoby. Nasz zespół to profesjonaliści współpracujemy z lekarzami i klinikami i robimy to bardzo długo, jesteśmy tez na allegro i tu są nasze komentarze http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5624951. Co do telefonu to prosze uwierzyć, że ciężko się dodzwonić bo ciągle ktoś jest na linii nie mamy na to wpływu, teraz zmieniamy biuro i wtedy będzie prościej bo będę 2 linie stacjonarne. Interwencja była towar został wysłanty natychmiast po zgłoszeniu sytuacji. Bardzo łatwo się oskarża, ale czasami trzeba do końca zbadać sprawę. Stanowimy zespół zapaleńców z kilkoma ekspertami, ciągle się szkolimy i współpracujemy z ekspertami. Wiemy, że nie zawsze wszystko jest idealnie ale prowadzimy raporty reklamacji i każdą sytuację analizujemy

Gość agulineks
ale gadacie bzdury nie pasuje Wam idzcie do apteki zielarskiego nie jedne zakupy tam robilam i zawsze towar otrzymalam i nie tylko ja sa super promocje itd a forum as tam wspaniale osoby ktore pomoga,doradza,i sa przyjaciolkami byc moze chcesz zalozyc wlasny biznes ze oczerniasz starania szkoda slow

Gość sklep starania
acha a maile nie dochodzą do tej Pani bo ma przepełnioną skrzynkę niestety. Co do planowania płci to wiem, że to dziwacznie wygląda ;) polecamy dla chętnych NASZE ARTYKUŁY w Samo Zdrowie numer sierpień 2006 i za 2 miesiące w Olivii.

Gość sklep starania
acha a znaleźlismy przelew ponieważ Pani miała 2 nazwiska a na zamówieniu był ten drugi człon to system zgłupiał człowiek nie miałby problemu, ale komputery nie sa takie mądre. A do zamówienia dodalismy taka ilość gratisów że mam nadzieję, że to trochę osłodzi oczekiwanie

Gość tylko winny
sie tlumaczy :P Cos jednak bylo nie tak skoro tak sie teraz wzieli :P

Gość klientka sklepu
nietylko winny sie tłumaczy ale uczciwy gdyby byli oszustami to by sie niemartwili chca wyjasnić sprawe i to bardzo dobrze swiadczy o sklepie wiele razy kupowałam w sklepie i nigdy sie nic takiego nieprzytrafiło przesyła była szybciej niż myślałam

Kupujac na Allegro u SuperSprzedawcy tez sie zdazaja wtopy. I czy to oznacza, ze nie mozna ostrzec innych? Jak sprzedawca popada w rutyne, zaczyna isc na ilosc, a nie na jakosc to tak sie zdarza.

Gość agulineks
marudzicie jak Wam sie nie podoba nie kupujcie nikt Wam nie kaze przeciez ja nie raz bylam upierdliwa klientka ale zawsze z cierpliwoscia mi tlumaczyli latwo Wam oskarzac bo stal sie jeden przypadek ale zostal on naprawiony i jeszcze fratisy wyslane tylko o co szum nie chce nie kupuje i juz!!