Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka ekonomii

PEDAGOGIKA OPIEKUNCZA I PRACY SOCJALNEJ

Polecane posty

Gość studentka ekonomii

chciałabym sie zapytac tych którzy studiuja, jakie sa przedmioty na tym kierunku? Czy jest ciezko? a moze ktos studiuje w Opolu, bo tam własnie chcialabym pojsc na ten kierunek. I jeszcze jedno pytanie. Czy na tym kierunku sa jakies zaliczenia ze spiewania czy rysowania?? Odpowiedzcie prosze,

Gość benny hill
nie jest ciezko. ja mialam ped opiekuncza i tam sa zajecia z gitary. przez rok. generalnie jest ok

ja stusiowałam ped.opiekuńczo-wychowawczą i miałam takie zajęcia:historię wych,dydaktykę,psychologię,pedagoigkę,dydaktykę,metodykę pracy ow,podstawy prwne,prawo rodzinne.... ogólnie nA STUDIACH NIE BYŁO CIĘZKO ALE PRACA W ZAWODZIE JEST TAKA SOBIE....:p

Gość studentka ekonomii
bardz bym chciala studiowac owa pedagog. opiekuncza ale bardzo boje sie ze bede musiala spiewac a mi słon nadepnal na ucho, z malowania tez nie jestem za rewelacyjna.

Gość jaaaa....
Hej! Ja studiowałam ten kierunek w Opolu na uniwerku:)

Gość jaaaa....
Jakie śpiewanie czy granie na gitarze???? Pierwsze słysze:) A wybierasz sie na uzupełniajace magisterskie czy pięcioletnie?

Gość studentka ekonomii
na pięcioletnie :) Naprawde nie ma zadnego spiewania? Normalnie odetchnelam ... :)