Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przybita

Prezerwatywa???

Polecane posty

Gość przybita

Witam wszystkich mam absolutny zakaz stosowania hormonow z powodow zdrowotnych ! czy sa tu moze jakies panie ktore maja podobny problem ?? jak mam sie zabezpieczac nigdy wczesniej nie stosowalam prezerwatyw i nie ufam im zbytnio . jak sobie radzicie dziewczyny? bardzo sie stresuje gdyz dla mnie ciaza na chwile obecna bylaby tragedia??

ja uzywam gumek od roku i jest wszystko ok. wystarczu troche ostroznosci (glownie na poczatku) i wprawy i jest OK. polecam zdecydowanie durex extra safe - pogrubiane... nigdy mnie nie zawiodly...ale przypominam, nalezy uwazac zwlaszcza na poczatku- bedzie okey, bez obaw... buźka

Gość przybita
dziekuje Ci bardzo najgorsze ze ja wprawy niestety jeszcze nie mam moj partnet jest doswiadczony w tych sprawach ale i tak ciezko jest mi sie przekonac do prezerwatyw

Gość kicia123456
Hej!Ja używam prezerwatyw od 4 lat.nigdy nic sie nie stalo!Owszem na początku było dziwnie jak trzeba było założyc ale teraz jakoś "wplatamy" to w grę wstępna i jest super,czuję się naprawdę bezpicznie.Też nie mogę stosować pigułek więc było to dla mnie normalne, że zostaja prezerwatywy.Jesli masz czułego i wyrozumiałego faceta to szybko nabierzesz wprawy!Ja jestem od tych 4 lat z tym samym i wszystko zaczynaliśmy razem więc było nam łatwiej,mówię ci przekonasz się.Powodzenia!

Gość przybita
wiesz kicia poprawilas mi troszku humor dzieki wielkie zdaje sobie jednak sprawe ze nie zawsze wszystko musi sie udac zdarzaja sie wypadki ale chyba takie slowa chcialam uslyszec zreszta i tak nie mam wyboru musze zaufac prezerwatywie lub powstrzymac sie od seksu;) dzieki jeszcze raz pozdrawiam

przybita! nie wiem jakie problemy zdrowotne masz, ale moze zajrzyj na te stronki, moze znajdziesz cos dla siebie! Ja tez zrezygnowalam z hormonow, a do prezerwatyw nie moge sie przyzwyczaic, bo oslabiaja doznania, wiec dlugo szukalam alternatywy. Jak bedziesz miala jakies pytania to chetnie odpowiem! http://www.ladycomp.pl/ http://www.persona.info.pl/

Gość zamieniłam
dlaczego nie możecie brać tabletek???? bo ja sie strasznie zle po nich czuje i mam ochote przestac je juz brac a zaczełam nowe i jest tak samo:(

Gość przybita
jesli sie zle czujesz po tabletkach to ja Ci radze przestac ja sie trulam 2 lata i non stop czulam sie fatalnie gdyz moj ginekolog zapomnial zrobic mi badania przed rozpoczeciem brania tabletek teraz wybralam sie do innego ginekologa i on skierowal mnie na badania co sie okazalo mam bardzo podwyzszony cholesterol i cos tam jeszcze i absolutnie nie powinnam brac tabletek i powinnam sie cieszyc ze jeszcze zyje takze nie chce Cie straszyc ale lepiej sprawdzic stan watroby

Gość przybita
baranek----> dzieki przegladalam te stronki takie urzadzenia sa bardzo drogie chyba nie na moja kieszen czy Ty uzywasz czego takiego czy moze zabezpieczasz sie w inny sposob??

ja wlasnie ich urzywam, tzn jak narazie lady-comp tylko, bo na persone mam za bardzo neregularne okresy. Wiem, ze dosc drogie ale lady-comp kupuje sie raz na 10 lat! Wiec wychodzi taniej (i zdrowiej!!) niz tabletki. Jesli nie przeszkadza ci ze sprzet jest urzywany, to sprawdz na niemiecki ebay! (www.ebay.de) Mozna kupic naprawde duzo duzo taniej! Poza tym z tego co rozumiem jest was dwoje tzn ty i twoj partner, wiec moze sie zlozycie...?

Gość dziubekkk
prezerwatywa?? .. ehh... ufałam. dopóki nie pękła.. durex classic..