Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarna_73

Alimenty

Polecane posty

Kto robił juz podwyzke o alimenty?Od półtora roku biore na corke alimenty,czy mozna juz robic podwyzke,czy to troche za wczesnie?

Gość musisz mieć podstawy

Potrzeby dziecka rosna z wiekiem. Nie zarabiam duzo.Mieszkamy same,mam 700 zł opłat. Czy to wystarczy?

Gość Noah..
tak wystarczy, to już sa jakieś podstawy ... wszystko zależy jeszcze od wysokosci dochodów tego który ma płacić..

jmozesz iśc po podwyżke raz do roku. Wiadomo pottrzeby dziecka z wiekiem rosna wiec smialo skladaj pozew

Gość Gabiii
A ile ja mogę dostać alimentów na syna? Mam 10-letniego syna,moje dochody to 1300 netto,opłaty za mieszkanie (kredyt,czynsz prad gaz kablówka-1000)Mąz pracuje za granicą ...i podobno niezle mu sie powodzi.Zna się ktoś na tym?

jesli np w niemczech i wiesz gdzie pracuje i gdzie mieszka ....ponadto znasz jego dochody to juz po nim :D tam nie ma litosci dla alimenciarzy

Gość Gabiii
Cholerka :-( siedzi w Irlandii-znam jego adres ale nie wiem dokladnie gdzie pracuje-wiem ze w piekarni...i chwalil sie synowi ze jeszcze gdzies....na nk wystawiał swoje fotki z młodą dupą (z wycieczek...znad morza i z gor-stać go)

no niestety Scotland-yard w pogon za nim nie ruszy musisz miec wiecej danych ....pracuje ale rownie dobrze moze pracowac a czarno wtedy nici.... fotki z nad morza ? hehe o to tam najlatwiej ;)

Gość Gabiii
Kurcze-jak mu udowodnic ze pracuje legalnie?Juz wiem-pobiera zasiłek rodzinny na syna,więc musi pracować legalnie-ale czy to starczy?Na litość boską jak ja mam udowodnić w sądzie ze ma kasy jak lodu-niedługo bedziemy z młodym skrobac tynk ze scian a ten sukin... czy ujdzie mu to na sucho?rzuci mi marne 400 zł??????????????

Gość Gabiii
Dzięki za chęci :-) Muszę się jakoś z tym uporac,zawalczyc -to nie jest pazerność -to poprostu walka o normalne ,godne życie (mi niewiele potrzeba),ale syn zasługuje na wszystko co najlepsze.

Gość Gabiii
Tak...jak nasze dzieci :-)