Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanik

tlusta skora

Polecane posty

Gość kasztanik

czemu skora na twarzy szybko staje sie tlusta chodzi mi o to ze po myciu jets lux a za godzine cala tlusta...co sprzyja powstawaniu krust Czy sa na to jakies diety, sposoby, kremy albo leki????

Gość ralfa_wa_Wa
hmmm... Ja mam ten sam problem chyba Chodzi Ci o to ze twoja skora (na twarzy) staje sie bardzo szybko tlusta....Doslownie lejej sie z niej..... Nadprodukcja loju....... ja tez walcze ztym problemem...........chetnie poslucham :D

Gość katarina D bleble
ja tez sie dolaczamtylko ze u mnie nawet stosowanie benzacne ciezko pomaga stosuje takze zel zluszczajacy z mikrogl\ranulkami i guziiiik :( sa jakies leki na zmniejszenie ilosci loju ?????

Gość matusiaww
ja slyszalam o jakim brevoxylu czy czym takim znacie to???? dobre jest???

Gość Gretchien
Ja mam przetłuszczającą się skórę z powodów hormonalnych i nie mogę tego leczyć. Pozostaje mi używanie peelingów, maseczek ściągających i kremu z YVES ROCHERA do cery tłustej. Generalnie wszystko to pomaga a kremik super!

Gość elena zastarta
a co mozna uzywac zeby cera nie robila sie tak szybko tlusta pomozcie....tonik, zele peelingujace pomagaja tylko na 2 h

Gość Eine Kleine
Kurzce link sie nie klei. Wiec mowie oco mi chodzi. BREVOXYL to jest ten ktory odmieni wam zycie :) Poszkajcie tematu tu na kafe pt BREVOXYL JEST SUPER :)

Gość elena zastarta
no ptarylam tam a takie pytanko czy zmniejsza to ilosc loju..... zeby ta skora tak szybko zalana tym tlustym i swiecaca nie robila sie :(

Gość Eine Kleine
elena zastarta- chodzi o Brecoxyl czy zmniejszy wydzielanie sebum atym samym swiecenie sie skory? Jesli chodzi ci o brevoxyl odpowaidam tak. Ja stosuje 5 dzien a widze ze strefa T juz tak nie swieci sie jak przed stosowaniem. Odrazu mowie ze niepotrzebuje zadnej korekty wciagu dnia czy mycia buzki , bo ona wogole nieswieci sie. Wrecz musze ja natuszczac lekko i nawilazac. Radze ci sprobowac napewno niepozalujesz :)

Gość Eine Kleine
elena zastarta- a i jeszcze wazny element pielegnacji cery. Jesli masz tlusta skore ze sklonnoscia do ''niespodzianek'' nie mozesz zbyt czesto stosowac wody kranowki ani mydla! to jeszcze bardziej wznieca wydzielanie sebum. Jesli uzywasz kosmetyki zawierajace alkohol staraj sie ich uzywac jak najmniej bo alkohol prowokuje skore do wiekszego wydzielania tuszczu. Po mimo ze alkohol pomaga pozbyc sie ''niespodzianek'',

Gość elena zastarta
a to jakiej wody uzywac kranowki bez chloru????

Gość Eine Kleine
No wlanie problem ztym zekazda woada zkranu jest chlorowana nie? Mozesz uzywac mineralna, zrodlana albo przegotowana bo jest miekka. A wiadomo ze posiadacze skory tlustej czesciej ja myja dlatego tak wazne jest czym myja

Gość
Zaprazszma na topik Natura Gora!tam rozwieja sie wszystkie wasze watpliwosci.Topik jest dlugi,ale warto czytac po pare stron dziennie,naprawde-panaceum na problemy ze skora:-)

Gość HALLLe BALLY
A sa jakies przeciw skazania do stosowania tego waszego SUPEEEER kremu Brevoxyl????

Gość Eine Kleine
Raczej nie. Chyba ze masz bardzo bardzo mocno sucha skore. ale niesadze by skora problemowa byla zbyt sucha. wiec mozesz stosowac jest on na tyle bezpieczny ze nie powoduje pekania naczynek itp. bo zaczerwienienie skory to co innego jak rozszerzone naczynka krwionosne. pytaj jak cos mnie :) a moge wiedziec zjakimi problmami sie borykasz?

Gość HALLLe BALLY
no tradzik.....krosty ropne...i tak jak w topicu tlusta skora myje i zaraz sie zalewa tym ochydnym i przeszkadzajacym lojem... swiece sie cala :( A plamy na skorze to chyba tez, czerown po krostach.... A cos na 'dziury' po wagrach, krostach jest????

Gość Eine Kleine
no na dziury po wagrach to musisz stosowac serie kosmetykow niezatykajacych pory. A wiec te ktoe sciagaja pory. A tak na margnesie wjaki sposob pozbylas sie wagrow?

Gość oświeconaaa
uzywalam brevoxylu okolo roku i nie uwazam zeby pomogl mi pozbyc sie swiecenia skory! na pryszcze i owszem ale nie na swiecenie!

Gość gugugogo
Zmywać twarz dwa razy dziennie bardzo zimną wodą. Pomaga.

Gość lartina
ja myje wiecej niz dwa razy i tez nie pomaga... a tez mam dziury po krostach... jakie kosmetyki

Gość zee daria
to sa takie kosmetyki????