Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrupcia87

czeste sikanie

Polecane posty

Gość hrupcia87

czy jak mam zakazenie ukladu moczowego ( pojawilo sie to 3dni po stosunku) moge byc w ciazy??? blagam odp

Gość kurczaczek24
No nie wiem dlaczego to ze soba wiazesz :| Masz zapalenie, to bierz furagine i do wyra! A nie,ze ciaza...bez przesady... :/

Gość hrupcia87
ale 5dni temu sie kochalam :-(

Gość roznorodnosc
objaow ciazy nie ma tak szybko, najszybciej sa po 2 tygodniach.a ze tak sikasz to poprostu przewialo Ci nerki gdzies albo podczas stosunku w srodku cos Ci podraznil i teraz Cie jakas infekcja meczy-w czasie stosunku pecherz moczowy rowniez jest"poruszany" . a co kochalas sie bez zabezpieczenia ze tak schizujesz?

Gość hrupcia87
tak....... gdy sie kochalismy mialam okres

Gość roznorodnosc
wiesz ze to zadne zabezpieczenie-okres.ale wlasnie teraz sie schizujesz i juz wmawiasz sobie wszystko ze objawy ciazy-juz tylko cie cos zakluje a Ty pewnie myslisz ze juz moze objaw. nie martw sie to tylko wmowione schizy. tez sie schizowalam max wiec zaczelam brac tab anty bo inaczej by mi psycha siadla

Gość MOŻE TAK
Witam ,może mi coś doradzicie bo się troszeczke martwie. A więc ,kochałam się zaraz kilka dni po @ , mielismy stosunek przerywany lecz dotego na koniec mój wsadził mi palec który byl cały w (spermie ). Mam jakies dziwne przeczucie że moge byc w ciąży. Prosze napiszcie co o tym myślicie.

Hrupcia87: 1. jakie bierzesz tabletki? 2. jesteś pewna, żw to zapalenie pęcherza? miałaś posiew, jakie masz objawy?