Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezerwacja biletu

rezerwacja biletu

Polecane posty

Gość rezerwacja biletu

nr karty z ilu liczb się składa i co to jest CVV i z ilu licz bilet próbuje zarezerwwac i się nie udaje, a wydaje mi się że wpisuje wszystko poprawnie karta visa elektron

Gość tą kartą się nie da
kupić biletu lotniczego, bo to jest karta niewypukła. Za bilet lotniczy kupiony w internecie mozesz zapłacić tylko kartą kredytową, np. visa classic, bo ona jest wypukła! niestety visą elektron nie da się zapłacić!!!

Gość cvv składa się z 3 cyfr
znajdują się one na odwrocie karty (przy podpisie posiadacza karty) ale musisz pamiętać, ze tylko kartą kredytową zrobisz zakupy w necie, DEBETOWĄ NIE!

No niezupełnie. Debetową kartą (płaską) można zapłacić w necie np. za pomocą PayPal - warunek: musi mieć numer CVV.

Wielbicielu, ale tu chodzi o rezerwacje biletu lotniczego przez internet, zapewniam, ze kartą debetowa nie uda jej sie tego zrobić i kropka

Gość hej ułani
Ale można zrobić przelew z konta które obsługuje karta.

Gość w ryanair nie honoruje
przelewów

jesli debetowka to visa albo master , to nie ma wtedy zadnego problemu. mozna jej spokojnie uzywac jako kredytowej

Gość ej świnkowa
to zarezerwuj spokojnie bilet lotniczy kartą debetowa!! powodzenia!

nie musi być debetowa :) ja mam przed płacową i też można

niestety nigdzie nie lece , ale wymiennie uzywam kart zarowno kredytowych jak i debetowych i nigdy nie mialam zadnego problemu. wiec nie rozumiem ....

cvv składa się z 3 cyfr ---> odniosłem się (wyraźnie) do Twojego stwierdzenia: \"tylko kartą kredytową zrobisz zakupy w necie, DEBETOWĄ NIE!\" Piszesz o \"zakupach w necie\" i to zdanie jest nieprawdziwe :p Co do płacenia za bilety lotnicze - istotnie, konieczna jest karta kredytowa.

chyba tak :) ja mysle, ze jesli jakakolwiek karta jest wydawane przez vize , master , american express czy discover to mozna jej uzywac zarowno jako karty debetowej jak i jako kredytowej

wielbicielu, masz racje, chylę czoła.......

tak sobie mysle przypominam, ze nie raz jak prosza o kredytowke to placilam debetowa , a ona byla procesowana jak kredytowa - chyba wogole nie ma roznicy. poza tym, ze debetowa jest karta platnicza polaczona z kontem bankowym a kredytowa to fundusze kredytodawcy - to cala roznica

CENTRALWINGS Jeśli zależy Ci na czasie i bilet chcesz mieć od razu, najlepiej płacić kartą kredytową. Płatności w naszym systemie można zrealizować przy użyciu karty kredytowej typu VISA, MasterCard lub American Express. Karty debetowe wydawane przez bank Inteligo oraz wszystkie karty wirtualne wydawane przez mBank i MultiBank są również akceptowane (!!) http://www14.centralwings.com/pl/50/platnosci.html :)