Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogolony facio

Jak lubicie sie golic? Wiecie gdzie

Polecane posty

Gość Ogolony facio
Moj Michalek lubi, jak nie mam wloskow. A on swoich nie chce zgolic, brzydalek mój. Ale i tak go kocham (w odbyt).

Gość expodell
musztarda wczoraj dobrze lizalas i jednak za milky way'a

Gość powiem krotko
pachy? W zyciu ich nie zgole. W koncu jestem facetem. Bo co będzie dalej? Moze mam zgolic nogi?

Gość expodell
ja sie skłaniam ku miłosci homoseksualnej,choć lubie popatrzec też na dwie kobitki jak się zaspokajają.mam przy tym łagodne skurcze odbytu,rozchyla sie moja brazowa rozgwiazda i jest gotowa na przyjecie dorodnego penisa.W tym miejscu pozdrawiam p.Wiesia,szefa ochroniarzy z Lidla.Wiesiu,tówj penis ma niezapomniany smak:classic_cool:

Gość powiem krotko
Wiem :) Tylko nie wiem, co bym zrobil, jakby moja panna chciala, zebym sie ogolil :o

Gość tylko jajak
a ja wlasnie dzis po raz pierwszy wygolilam sobie cala.tak na probe!

Gość daj popatrzeć

Gość powiem krotko
tylko jajak - daj zdjecie, musimy ocenic, czy dokladnie to zrobilas :p

Gość a kto powiedział ze lubimy
nienawidzimy sie golic wszyscy wiemy gdzie no a ze wypada to sie meczymy np maszynka

Gość ja i on
ja sie gole calkowicie na zero, moj facet tez tyle, ze 2-3 milimetry wloskow zostawia i mi to pasuje, bo jak byl owlosiony starsznie tego nie lubilam, przy myciu garsc klakow z tylka wyciagalam po stosunku..

Gość powiem krotko
pachy, to jeszcze pol biedy, mozna zgolic. Ale nog to nigdy! Zreszta, owlosione nogi chyba zbytnio nie przeszkadzaja, bo niby w czym? :)

Gość ja i on
moj facet nie tylko goli sobie wlosy lonowe ale rowniez i pachy!!!wyglada to ladnie i jest higieniczne, a nie smierdzi tak bardzo jak sie spoci, bo gdyby mial owlosione pachy i gdyby mial probelm z potem wtedy bylby problem ja uwielbiam jak facet ma gladka klate, jest ogolnie zadbany, ja dbam o siebie i rowniez od drugiej osoby tego wymagam, a zanim sie poznalismy on juz golil sobie pachy... kazdy ma gusta i gusta

Gość Ogolony facio
KIedys musialem sie ogolic calkowicie pod pachami jak i na dole, bo moje wlosy byly pokryte jakims tajemniczymi malutkimi jajeczkami, hus wie co to bylo pewnie tzw sople lodowe a nie wlosy, wiec zgolilem i tak mi zostalo, och jaka ulga, a te w tytlku by;ly jakies inne ale tez zgolilem a co, jestem wygolony facio, ale nog nie zgole ;)

Gość co to ma byc
A wygalajcie sie gdzie chcecie, w dupach wam sie poprzewracalo. Mnie tam kreca laski z bujnym owlosieniem, w koncu to jest dla mnie bardzo podniecajace a ogolona cipka to kojarzy mi sie z licealistka ;)

Gość Kasienka1988
nAJLEPIEJ ZJARAC

Gość karmelciaa
ja: nie cierpie miec tam włosków, wiec tylko paseczek, albo trójkąt, zależy co chce mój facet on: jeżeli chodzi o faceta, to nie pozwalam mu sie tam całkiem ogoli, przycią, żeby nie były za długie, o jakichs krzaczorach co wyłażą spod gaci nie ma mowy. Ale jak jest wygolony to jakos tak pedziowato wygląda;) więc ewentualnie jajeczka ogolone, a reszta przycinana :)

Gość karmelciaa
a dodam jeszcze, że wogle pozbywam sie wszystkich włosków na ciele regularnie, bo lunie miec gładkie ciało. Ale mojemu facetowi na nic więcej nie pozwalam niz te ogolone jajeczka :)