Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to mozliwee

czy to mozliwe...?

Polecane posty

Gość co to mozliwee

wczoraj kochalam sie z facetem, głupia ja w srodku dni płodnych !!!!! w samym srodeczku, uzywam tabletek ale sa one przyjmowane od 3 tyg. chłopak mówi ze nie skonczył w srodku, wyskoczył i skonczył na moim wzgórku łonowym co kooeja rzeczy spłyneło na dół jakie jest ryzyko ciazy ???? kurde boje sie... podrzymajcie na duchu

to żadne ryzyko.....bierzesz tabletki aż od 3 tyg.( od 1 tabletki działają)......i nie miałaś dni płodnych bo przy braniu tabletek takowych nie ma....nie ma owulacji...wiec nie masz sie czym przejmowac

Gość zalzuja
jeśli bierzesz tabletki to nie ma wtedy czegos takiego jak dni płodne i niepłodne...co z tego ze spuścił sie na twój wzgórek skoro i tak był w tobie wczesniej?? nie tylko w czasie wytrysku sperma jest na penisie... to po co bierzesz tabletki,skoro im nie ufasz? bierz tabletki,uzywaj prezerwatyw i głobulek plemnikobójczych, może wtedy przestaniesz sie bać i nie bedziesz zadawała głupiutkich pytań. Pzdr

Gość co to mozliwee
bo jeden rodzaj antykoncepcji juz mnie zawiudł i wpadlam w wieku 19 lat, mam córke i tak patrze na ta tabletke anty i biore je ale przez to co sie stało wczesniej, nie mam zaufania do niczego a wogole do facetów