Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katii23

ROZNICA WIEKU 7 LAT? CO O TYM MYSLICIE?

Polecane posty

Gość Katii23

HEJ... MAM do Was pytanie... co sadzicie o roznicy wieku miedzy prtnerami 7 lat? On 31 Ona 23? Prosze odpowiedzcie....

Gość kolorowa...
ja bylam z facetek ktory byl 10 lat ode mnie starszy, a mialam wtedy 20 lat, mam starsze rodzenstwo,wiec do starszego towarzystwa przywyklam...

Gość prezent
To nic złego ;) Między nami jest 17 lat ;)

wiek poniżej prokuratorskiego i powyżej śmiertelnego jest jak najbardziej odpowiedni :P Się nie zastanawiaj tylko do dzieła:)

na poważnie, między nami jest 7 lat różnicy, tylko odwrotnie, mieszkamy razem od 5 lat i z każdym rokiem jest coraz piękniej :)

Miedzy nami jest roznica 13 lat Nie zamienilabym mojego meza na zadnego mlodszego Jest odpowiedzialny, czuly i kochany Pozatym nikt nie daje mu 37 lat Kazdy sadzi ze wyglada bardzo mlodo ja tez tak czuje, jakgdyby roznica byla, jakies 2 - 3 lata

Ja mam 26, mój mąż 32 - czyli 6 lat różnicy. Przynajmniej czuję że jestem z dojrzałym mężczyzną :)

Gość Katii23
helloo.. dziekuje tym Wszystkim, ktorzy sie wypowiedzieli. spotykamy sie miesiac czasu, jest fajnie naprawde... Jest mi z Nim dobrze,dogadujemy się. Zobaczymy jak to bedzie dalej,... czas pokaze.

Gość gumki srumki
zadna róznica, a wręcz wskazana. Znam dwa małżeństwa z taka różnica i są ok, choc mężczyzna jeszcze za młody i też jeszzce nie dokonca dojrzały

Gość Katii23
Boje sie...bo nie wiem jak Nam sie ulozy- czy wogole cos z tego bedzie. Wiecie, ja nie jestem z tych osob, ktore patrza czy facet ma kase, samochod, czy jest przystojny - i moze to dziwnie zabrzmi, bo zaprzecze teraz sama sobie, ale On to wszystko ma... - to nie jest wcale najwaznijesze ale jest wazne, jesli sie wiaze z ta osoba jakies dalsze plany...ja potrzebuje chyba starszego faceta od siebie,by sie mna zaopiekowal., bo jak dotad mialam albo w swoim wieku, no i raz 5lat starszego - tylko, ze tamten chcial sie zenic,a ten jeszcze nie... Boje sie, ze cos sie popsuje miedzy Nami,nie wiem czemu tak mysle....

Gość gouou
bardzo fajna różnica, jak na mój gust :)))) mężczyzna dopiero po 30-tce staje się męski a kobieta 23 letnia właśnie dojrzewa emocjonalnie super, chciałabym będąc w twoim wieku poznać mężczyzną właśnie trochę po 30-tce

Gość gouou
a wogóle, hehehe, teraz policzyłam bo zapomniałam, między mną a moim facetem jest siedem lat różnicy (tyle że jesteśmy starsi) i jest cudownie

Gość gramatik
Katii23 --> nie martw się na zapas :) będzie dobrze!

Gość Katii23
Poznalam Jego znajomych - sa super! Oni tez nie maja nic przeciwko mnie...teraz tylko zartuja - kiedy slub?!:))) On powiedzial, ze ze mna moglby juz stanas przed oltarzem, ale po co sie zenic - tak na "hop siup"?

Gość Katii23
Gramatik -----> bardzo bym chciala...

Gość odswiezam
odswiezam

jako czepialska studentka politechniki, musze zauwazyc pewien blad... roznica 8 lat skoro ona 23 a on 31.... ale to i tak zadna roznica moj ostatni partner powiedzmy... byl ode mnie starszy 13 lat no i nie dogadalismy sie :O ale 8 lat roznicy:) nie jest zle:) a wrecz przeciwnie, jest dobrze:)

Gość jjjjjjjjjj
U mnie bylo 7 lat, ja 21 on 28 niby fajnie, ale nie ulozylo sie nam, jednak ciezko tu "zwalac" cos na wiek, on chyba ma najmniejsze znaczenie.