Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śledź

nie lubie grubych lasek

Polecane posty

Gość dkosj
wolałabym sześćdziesięciokilową kobietę niż takiego głupiego wiepsza jak ty. zastanów się półgłówku co pieorzysz

Sledź wyraźnie rzekł co lubi a co nie i już pełno kobiet jadem pluje... kobiety, faceci są prości... mówią co myślą... ja natomiast nie lubie grubych facetów:(

Gość gsga
Wiedziałam, ze za wysoka...

Gość wiekszosc facetow nie lubi
grubych lasek! A niesety przybywa ich w zastraszajcym tempie (jedzenie w macdonaldach , siedzenie przed komputerami, itd)

Gość ja ja ja
no to nie wina Sledzia, ze tyle wypasionych lasek chodzi po ulicach....

Gość mysha_mysha_mysha
sledz ja waze 65 kilo, mam 164 padl bys na zbity pysk, jak pies, gdybys mnie zobaczyl moj facet nie moze ode mnie wzorku odlepic, inni tez, az czasem mam tego dosyc, ale widzac ciebie jak sie slinisz patrzac na jakas super dupcie czulabym sie cudownie i z checia oswiadczylabym ci ze ona wazy 67 kilo. Waga to nic , czasem laski waza tyle samo, a jedna wyzsza, szczuplejsza, inaczej zbudowana, jedna wazy 60 kilo i jest koszmarna a inna 50,ale jest tak zbudowana ze jest gorsza niz ta gruba :( wez sie zastanow wiesniaku nad soba

Gość OlkaJK
Hahahaha!!! A ja ważę 65kg bo uwielbiam czekoladę :D. Nigdy się nie odchudzałam bo miałam to w d**** ale teraz widzę że jakiś śledź mnie nie lubi więc chyba pójde skoczyć z mostu bo nie mogę juz tak żyć :D. Śledź! Zdradź nam niegodnym ile masz lat i co w życiu porabiasz! Sprawdzimy czy mieścisz się w stereotypie pustaka :D. Odchodzę z pokłonem, o bożyszcze!

Gość Zatorek
ja tez nie. z grubą się ciężko bzykać.

Gość mała muminka z krakowa
popieram w zupełności... ja 166cm, 52kg :-D jestem sexi !! mała pupcia, wąska talia, spory biuścik, zgrabne nóżki.... tylko takie jak ja sie liczą....nie oszukujmy się!!!

Gość Ty głupi śledziu
Sam jesteś SFLUSTROWANY :D:D:D