Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za ktorym

ilosc spotkan a seks - PYTANIE

Polecane posty

Gość za ktorym

na ktorym spotkaniu ze swoim bylym/obecnym facetem uprawialyscie seks? faceci odpowiadac mozecie na wersie adekwatna powyzszego pytania:)

Gość niewinnaaaaaaaaaaaa
po pol roku,bylismy juz 4 miesiace zareczeni

Gość etykol
to zależy od wieku i okoliczności - młódka nie powinna się spieszyć, dojrzała zbyt zwlekać. W sumie młódka nie mniej niż 3 miesiące, dojrzała nie więcej niż 3.

Gość jaka to jest młodka
? od kiedy zaczyna sie dojrzala?

Gość niewinnaaaaaaaaaaaa
mi sie wydaje,ze wtedy kiedy oboje sa gotowi, my czekalismy dosc dlugo.maz chcial w ten sposob pokazac mi ,ze mnie szanuje i jest ze mna dlatego,ze bardzo mnie kocha,a nie dlatego,ze chce sobie po...

Gość nie rozumiem jednego
ja stracilam z moim mezem dziewictwo na drugim spotkaniu,majac 18lat. Wczesniej mialam chlopakow ale nie chcialam z nimi tego robic. Wytlumaczncie mi prosze jedno. Czemu ludzie trzymaja sie jeszcze tego ze "po slubie"? A jesli sie okaze po slubie ze w lozku ja chce byc bita,zwiazywana, jakies tam jeszcze mam "ostre pragnienia", a on jedynie po bozemu,po ciemku?

Gość etykol
młódka do 21, pożniej dojrzała

Gość niewinnaaaaaaaaaaaa
ja tez uwazam,ze nie powinno sie czekac do slubu bo potem mozna sie bardzo rozczarowac

dla uściślenia bo mozna to źle zrozumieć, ten fragment \"z drugim (i obecnym\" mowa tutaj o jednej osobie :)

Gość zadowolony a jednak
Ja to mam wrazenie, ze seks dla mnie bedzie istnial dopiero po szmacie czasu, zadna dziewczyna nie jest na tyle naiwna, zeby ze mna sie przespac po 10 randkach, mnie sie zdaje, ze bee czekal na to wieki, na razie czekam juz prawie miesiac i nie zanosi sie, ehh

Gość wujes
a ja się nie doczekaęm po 2 latach mimo, że twierdziła, że kocha - i teraz mam uraz do kobiet

Gość juz od razu
na pierwszym a zwiazek trwa juz 4 lata czy to musi byc reguła na którym spotkniu w koncu jesteśmy dorośli

no właśnie. można iść do łóżka na pierwszej randce i spedzić już resztę życia z jedną osobą a można czekać rok i po kilku zbliżeniach się rozstać... co lepsze? :)

Gość mala drobna
ja z ostatnim chlopakiem nie poszlam do łózka po 2 miesiącach i mnie zucil :o

Gość mala drobna
No strasznie się nie przejęłam ;-) ale i tak niesmak pozostał :-(

Gość Martisha**
a moj chcial mnie przeleciec na trzecim spotkaniu, odmowilam a on sie zdziwil ze jestem dziewica a teraz dziekuje mi ze mu sie wtedy nie dalam, widze ze zakochal sie we mnie i szaleje za mna, szkoda ze to tylko jednostronne uczucie:O

Nie znałam::P to znaczy znałam ale nie osobiście :P:P:P:P taka internetowa znajomośc to była :P znaliśmy się ( internetowo) 10 całych miesięcy zanim się spotkaliśmy..... I jak się spotkaliśmy to się stalo po prostu :):):) ale 2 nocy ;)

aaaa to ciekawie :) :) :) nie wiem tylko jak wytrzymaliście tyle czasu bez spotkania? ja bym nie dała rady. ciekawość by mnie zżarła :) też swojego byłego poznałam w necie :) miałam szczęście, że trafiłam na takiego cudownego faceta :D no ale to już przeszłość niestety ;)